Hartelijk en top service

Prachtige brillen. Goede service super aardige en behulpzame medewerkers

Geweldige service

Door een ongelukje was de 4 maanden oude bril van mijn verstandelijk gehandicapte zoon kapot gegaan. Binnen een paar dagen kon de bril opgehaald worden met een nieuw frontje. Onze zoon was er door Corona niet zelf bij, maar als hij wel mee is, zijn ze altijd uiterst correct en geduldig met hem. We zijn dan ook zeer tevreden. Ook hebben we zelf hele goede ervaringen.

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Rustige winkel en vakkundig geholpen

Er werd een goede intake gedaan, opgenomen werd mijn verhaal over wat er al eerder aan m’n ogen gediagnostiseerd was geweest. Na een tweede staar operatie besloten omdat ik al meer dan 10 jaar geleden vanuit Wijchen naar Friesland ben verhuist nu maar besloten niet meer klant te blijven bij de opticien te Wijchen. Helaas was vooraf niet duidelijk aangegeven dat voor bepaalde oogmeting extra kosten zou de n worden gerekend, dat was ik niet gewend. Heb er twee multifocale brillen gekocht, een met meekleurende glazen en een computer bril.

Vriendelijk en kundig geholpen

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Goed vriendelijk deskundig in een.

Heel goed geholpen vriendelijk en deskundig. Ook fijn dat de metingen enz door dezelfde persoon gedaan zijn.

uitstekend

Uitstekend, vriendelijk personeel, gastvrij. zeer deskundig.

Prima en deskundig advies

En goed geholpen met de heraanpassing van mijn lenzen.

Goed geholpen, prima service

Goed holpen, goede tsjinstferliening

Ik wurd altyd goed holpen. Meiwurkers binne ta de saak dwaand. By klachten, oplossingrjochte meitinke. Tefreden klant! In 10 is foar ús leaven Hear. Jim krije in 9

Uitstekend en klantvriendelijk

De medewerkers zijn altijd erg klantvriendelijk en je wordt goed geholpen

Goede en snelle service

Mijn dochter heeft haar bril bij jullie vandaan. Ze gaat graag naar jullie winkel. Ik vind de service goed en snel. Wanneer de bril gemaakt moet worden, wordt het snel en kosteloos opgelost. Ook is er heel goed gekeken naar wat mooi bij haar staat qua montuur. Hierdoor veel complimenten gehad. En nog steeds erg blij met het brilletje.

Prima geholpen

Ben prima geholpen in de winkel, snelle service .Kreeg goed advies en er werd fijn meegedacht .

Klantvriendelijk

Aandacht voor de wens van de klant

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Ik ben altijd hartstikke tevreden

De dienstverlening staat hoog in hun vaandel.

Top goed top goed

Goed top goed top

• Vestiging: Copini Opticiens Sneek

Snel, deskundig en veilig naar de juiste bril

Ik werd direct geholpen Er werd met mij meegedacht Goede adviezen ontvangen

• Vestiging: Copini Opticiens Leeuwarden

Werd door de meneer netjes geholpen en heb afspraak gemaakt. Bij het melden later bij de afspraak stond er een dame bij de balie met nogal een grote mond. Dat vond ik minder prettig en was bijna weggelopen. De meneer haakte snel in en ogen zijn gemeten. Ook de bril was mooi op tijd binnen

UITSTEKEND

Je wordt er uitstekend geholpen

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Vriendelijk, betrokken, met aandacht.

Zie boven.

Heel kundige mensen!

Al jaren klant en wordt altijd netjes en duidelijk geholpen.

Dienstverlenend, persoonlijk en kwaliteit

Ik ben op een zeer prettige persoonlijke manier geholpen door de medewerkers van Copini Opticiens in Harlingen. Dat was allereerst bij het bezoek waar mijn ogen werden opgemeten en ik een bril heb uitgezocht. Maar ook daarna, het ophalen van de bril en de aftersales. Ze zijn niet tevreden met matige kwaliteit, maar hanteren de hoogste kwaliteitsnormen. Ik laat me graag door hen adviseren. Een aanrader voor iedereen die een bril nodig heeft of er een wil vervangen. Ik kom hier een zeker terug de volgende keer.

Uitstekende persoonlijke service

persoonlijke aandacht, goede service en kennis van zaken. Al jaren een hele tevreden klant!

• Vestiging: Copini Opticiens Harlingen

Super, geweldig geholpen en voor een nette prijs

idem

Dik tevreden