Een super meedenkend bedrijf, ervaring tot de top

Al enkele jaren contact met Mariëlle voor om onze carnaval in Winssen onvergetelijk te maken, meedenkend en advies gevend om onze programma van de bovenste plank te laten halen en te laten slagen. Wetende wat je wel of niet moet doen en komt ook gezellig de artiesten bekijken. Goeie ervaring mee en zeker aanbevelend als je ergens over twijfelt.

Geweldige avond met Robert Pauwels

We hebben afgelopen weekend ons 12,5 jarige jubileum gevierd met de muziek en zang van Robert Pauwels. In 1 woord: GENOTEN

Voor het organiseren van ons carnavalsfeest al jaren erg prettig contact met Lukassen. Dit jaar is het contact nog intensiever en persoonlijker geweest, wat als erg prettig ervaren is. Alle vragen kunnen bij het team gesteld worden, ze zijn goed bereikbaar en er kan snel worden geschakeld. Tijdens ons carnavalsfeest zijn 2 medewerkers van Lukassen in onze tent geweest, wat ook erg gewaardeerd wordt.

Top team met passie!

Met alle contacten binnen Lukassen waar ik mee heb gesproken of gemaild, kan ik zeggen dat deze allemaal zeer vriendelijke benaderbaar en meedenkend zijn geweest. Altijd correct en snelle reacties zodat je niet na hoeft te bellen. Gewoon zoals het hoort ( ben ik van mening)

Zeer goede samenwerking.

Goed en duidelijk contact. Er wordt goed meegedacht.

Al vijf jaar een betrouwbare en betrokken partner die altijd meedenkt en nét dat beetje extra geeft!

Al jaren werken wij samen met Lukassen. Het is een fijne, ervaren en warme organisatie waar professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. We hebben een vaste contactpersoon (Levi) voor onze evenementen, wat ontzettend prettig werkt en ervoor zorgt dat we snel kunnen schakelen. Er wordt altijd actief met ons meegedacht en alles verloopt soepel en volledig volgens de gemaakte afspraken. Die betrokkenheid en betrouwbaarheid geven ons vertrouwen. Kortom, we zitten niet voor niets al vijf jaar bij hetzelfde boekingskantoor. Lukassen geeft telkens weer dat beetje extra dat perfect past bij de evenementenwereld.

Een groot feest, goed aangevoeld war en wanneer

Was een goede communicatie en een prettige samenwerking met een fantastisch optreden

Het was een fantastisch feest, mede door de geweldige band

We werden vriendelijk en professioneel geholpen. Iedereen was enthousiast over de band summerland. Misschien 1 tip.. Bv 2weken van tevoren contact opnemen over het repertoire. Het was prima, maar we hadden geen idee hoe het zou gaan lopen. Al met al zeer tevreden

Prima geregeld allemaal

Heel fijn contact met het bureau, goed geholpen met het uitzoeken van een passende act bij ons feest.

Fijn artiestenbureau!

Onze ervaring met Kevin is heel goed. Hij is betrokken, bij vragen reageert hij snel en indien nodig komt hij met een alternatief.

Lukassen Artiestenbureau denkt met je mee vanaf het begin. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Helpt je zelfs in het weekend als je met vragen zit. Top service en Kevin bedankt voor het geduld!

Snel en professioneel en zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk en flexibel geholpen , zeer mooi optreden hele zaal ging mee . Gaan we vaker doen .

Fijne samenwerking!

De communicatie met Lukassen is snel en duidelijk waardoor er vlug geschakeld kan worden. Het boeken van artiesten en dj’s verloopt soepel en alles wordt netjes geregeld. Ze denken goed mee en komen hun afspraken na. Een betrouwbare partij waar je graag mee samenwerkt!

Fantasties was de muziek

We hebben een geweldige 50 jarig huwelijk gehad ,mede door summerland Heel veel goede reakties ivbm de muziek,ze hadden steeds de vloer vol Hartelijk dank Groet dolly en appie klein gotink Dorpsplein 14g westervoort

We hebben weer top avond gehad!

We hebben weer genoten van dj Mike en chef soldaat!

Zorgvuldig en duidelijke advies voor ons feest

Al meerdere malen gebruik gemaakt van artiesten bureau Lukassen. Of het nu voor onze bruiloft was, voor een feestavond of nu voor de carnaval, ze denk altijd mee en komen altijd met oplossingen om er een leuke gezellige avond van te maken.

Prima service en aandacht voor de klant.

Vanaf de aanvraag is er aandacht voor de klant, hoe klein de opdracht ook is. Afspraken worden prima nagekomen

Fijn bedrijf!

Fijn contact, denken mee en fijn mee gewerkt!

Onze ervaring was zeer positief dankzij de prettige communicatie en de leuke band!

Tijdens de kerst en Oudjaar heeft Kaliber bij ons gespeeld. De communicatie vooraf verliep prettig en duidelijk. De band was leuk, en zorgde voor een fijne sfeer.

Het was een heerlijk optreden zoo mega genoten

Een enthousiast optreden op een Jongerenfestival

We hebben veel positieve reacties van de bezoekers van het Jongerenfestival (doelgroep Voortgezet Onderwijs) gekregen over het optreden van Stef. Wat heel goed is gevallen is dat hij de jongeren betrok bij zijn optreden, echt top! Kortom, wat ons betreft een leuk en enthousiast optreden bij een waarschijnlijk andere doelgroep dan waar Stef normaal gesproken voor optreed.

Goed contact en snel reactie. Het was allemaal snel geregeld!

Was erg leuk

Was een leuks stel. Kun je voor 1 januari 2027 weer vastzetten.

Super leuk!

Alles was volgens afspraak en Ferry maakte er een echt goed feestje van. Was TOP!

Leuke gezellige kerstborrel met goede DJ!

Het was een geslaagde kerstborrel ondanks een wat mindere opkomst deze keer. De DJ speelde goed in op het publiek en er was ruimte voor eigen inbreng: collega's hadden de microfoon gepakt om te zingen. Het contact met Lukassen is snel, duidelijk, helder en transparant. Een aanrader.

Kon Julianalaan 20 a

6576 AR Ooij

Over Lukassen | Artiestenbureau

Lukassen.nl – the heart of entertainment sinds 1963 Al meer dan 60 jaar is Lukassen hét adres voor artiestenbemiddeling, entertainment en events. Wat begon als een boekingskantoor in een kroeg, groeide uit tot een van de meest toonaangevende spelers in de entertainmentwereld. Of je nu een knallend tentfeest organiseert, een chique bedrijfsfeest plant of een complete festival line-up zoekt: bij Lukassen zit je goed. Wij denken mee, regelen artiesten (van DJ’s tot bands en van Nederlandstalige toppers tot foute feestacts), plannen en begeleiden je event tot in de puntjes. Eén aanspreekpunt, geen gedoe. Gewoon: geregeld. Met een mix van ervaring, creativiteit, nuchterheid en een flinke dosis feestzin zorgen wij ervoor dat jouw evenement onvergetelijk wordt. Boek je bij Lukassen? Dan boek je een goed verhaal, topservice en vooral: een keihard feest.