Laden reviews...
116 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel gezien geven de reviews een hoog serviceniveau aan, met duidelijke communicatie en flexibele planning. Klanten waarderen snelle reacties en doordachte voorstellen. De ervaringen kenmerken betrouwbaarheid en professionaliteit, met een sterke klantgerichte aanpak.
Door de korte lijnen en snelle reactie(s) op vragen is een optreden zo geregeld. Ook na de boeking verloopt het contact vlot. Extra voordeel is dat Lukassen in onze regio gevestigd is waardoor de afstand letterlijk niet groot is. Goed geregeld.
16 July 2026
Stichting Graafs Smartlappenfestival
Grave
Voor het 5e jaar op rij een slotact via jullie geboekt, Altijd goed geregeld met een heldere communicatie. - punt verkeerde tijd doorgegeven aan de artiest.
11 July 2026
Thom Willems
Nijmegen
Goede communicatie en overleg.
7 July 2026
jan
lexmond
Henk
Elst
Zeer tevreden over de samenwerking met Lukassen. Professioneel, betrouwbaar en altijd bereid om mee te denken. Afspraken worden nagekomen en de communicatie verloopt prettig en duidelijk. Een organisatie die service en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Absoluut een aanrader!"
Ivo Kruisbergen
Afferden
Wij hebben voor onze bruiloft Raymon Hermans en Jill Helena geboekt via Lukassen. Het contact verliep prettig en en de communicatie was duidelijk. mede hierdoor een top feest gehad.
Tobi
Den Bosch
Duidelijke mail wisseling met Kevin gehad. Iedereen is zijn afspraken nagekomen. Robert Pouwels heeft van ons feest een fantastische avond gemaakt!
17 June 2026
Susan
Herpen
Lukassen heeft ons tijdens de organisatie van het 5-jarig jubileum met ca. 1000 medewerkers volledig ontzorgd rondom zowel de vier verschillende artiesten/ bands en omliggende zaken zoals fotografie, videografie en entertainment. Tijdens de voorbereiding werden de verschillende riders tot in detail afgestemd met de evenement locatie en gedurende het evenement hoefden wij ons geen zorgen te maken over de correcte opvang en begeleiding van de artiesten.
17 June 2026
Aniek
Leusden
Wat een super optreden/avond. Het was echt super goed geregeld vanuit Lukassen, de communicatie verliep snel en soepel. Bij het volgende feestje weten wij jullie zeker weer te vinden!
8 June 2026
Daniëlle Kruissen
Waalwijk
Voor onze bruiloft zochten wij een DJ. We zijn ontzettend fijn geholpen van te voren door Kevin over soort en informatie over alle mogelijkheden. Het contact verliep soepel, aardig en snel. Vervolgens kort overleg gehad met de DJ en hij heeft er een knalfeest van gemaakt. We kregen ontzettend veel complimenten terug van onze gasten. We zouden in de toekomst zeker terug gaan naar Lukassen en DJ Twan.
5 June 2026
Manon
Grave
Zoals al jaren er prettig contact ongeacht wie. En niet onbelangrijk er wordt met je mee gedacht.
5 June 2026
Richard
Waardenburg
Vanaf het eerste moment dat er contact gelegd was gelijk super geholpen vriendelijk goeie service
4 June 2026
Mark&Renske
Hollandscheveld
Perfect geholpen vanuit Lukassen. En wat heeft Jari Hellegers er een top show van gemaakt. Een aanrader voor iedereen.
Mitchel
Zaandam
Het contact met Lukassen heb ik als heel prettig ervaren. Ze schakelden snel en waren goed bereikbaar wanneer we vragen hadden, wat het hele proces erg makkelijk maakte. Ook het contact met Quido van de Graaf verliep soepel; hij is een vriendelijke en sociale artiest en ook met zijn team ging alles goed samen. Tijdens ons feest voor onze 18e en 21e verjaardag heeft hij echt de avond compleet gemaakt. Wij zijn grote fan van zijn muziek en onze vrienden ook, waardoor het voor iedereen een geweldige sfeer was. We hebben enorm genoten en kijken er nog steeds met een heel goed gevoel op terug.
Fleur
Naaldwijk
Zeer tevreden, vriendelijke te woord gestaan, goede communicatie. Wij hebben genoten op ons feest, met New Leaf.
Jeanita
Persingen
De tent oppe kop Bram haet der ein mega feesje van gemaakt
Nicole
Zjwame
Hoi, Ik had veel verschillende contacten wat het contact moeilijk verliep. Groetjes, Rik
Beveelt niet aan
rik
oirschot
Beste Rik,
Bedankt voor je feedback en voor de telefonische toelichting.
Naar aanleiding van de review hebben we contact gehad om je ervaring verder te bespreken.
Tijdens ons gesprek gaf je aan dat de review betrekking had op het feit dat het contact tijdens een vakantieperiode tijdelijk door een collega is overgenomen.
We streven ernaar onze klanten zoveel mogelijk één vast aanspreekpunt te bieden.
Wanneer een medewerker afwezig is, zorgen we ervoor dat een collega lopende zaken overneemt, zodat vragen en verzoeken niet blijven liggen.
In deze boekingsfase van 2 maanden is het contact grotendeels via één contactpersoon verlopen, met een tijdelijke overdracht tijdens de vakantieperiode.
Hoewel wij ons niet volledig herkennen in het beeld van "veel verschillende contacten", begrijpen we dat dit anders ervaren kan zijn.
We waarderen je feedback en nemen deze mee in onze voortdurende aandacht voor duidelijke communicatie en bereikbaarheid.
Met vriendelijke groet,
Team Lukassen
De communicatie met lukassen is super, zij reageren snel en komen hun afspraken na. Denken graag mee naar passende bands of zanger/zangeres en ze hebben een groot aanbod.
1 June 2026
Josien Nouwen
Lisse
Er werd meegedacht en alles was perfect geregeld.
29 May 2026
Marcel
Tilburg
Ik raad Lukassen zeker aan , alles word van te voren netjes besproken en goed bereikbaar.
28 May 2026
Jordy
Langer
Het contact verliep goed en ze waren flexibel in ons verzoek om onze factuur qua omschrijving wat aan te passen, zodat de naam van de ingehuurde artiest geheim kon blijven. Het was echt een verrassingsoptreden op ons 50 jarig jubileumfeest, waar verder niemand binnen ons bedrijf wat van af wist. Heel fijn dat dit zo afgestemd kon worden.
26 May 2026
Willemien Odink
Hoogeveen
Zeer tevreden met Lukassen, betrouwbaar en duidelijke communicatie. Feest met Jannes was successvol.
23 May 2026
Henk Kocken
Azewijn
Flexibel boekingsproces waarin goed wordt meegedacht in mogelijkheden en alternatieven. Artiesten komen op tijd en hierdoor een goede planning van de avond. De DJ was goed om mee te denken in de gehele avond en flexibel in de laatste uurtjes.
22 April 2026
Aike
Winkel
Keurig volgens planning met snelle en goede opbouw van het geluid! Dank ook voor de flexibiliteit in tijdstip. Ik vond het een mooie ervaring en ondanks dat het midden op de dag was bracht Fons een mooie vrolijke en zuivere noot. Niet iedereen liep mee in de polonaise, maar er werd zeker meebewogen en geswingd aan de statafels. Dank voor jullie mooie optreden en ik wens Fons enorm veel succes met zijn carrière. Groet, Marlies van Wijhe
14 April 2026
Marlies
Zwolle
Band en artiest geregeld voor ons feest, bij vragen direct antwoord en alles prima toegelicht
10 April 2026
Monique
Horssen
Lukassen.nl – the heart of entertainment sinds 1963
Al meer dan 60 jaar is Lukassen hét adres voor artiestenbemiddeling, entertainment en events. Wat begon als een boekingskantoor in een kroeg, groeide uit tot een van de meest toonaangevende spelers in de entertainmentwereld. Of je nu een knallend tentfeest organiseert, een chique bedrijfsfeest plant of een complete festival line-up zoekt: bij Lukassen zit je goed.
Wij denken mee, regelen artiesten (van DJ’s tot bands en van Nederlandstalige toppers tot foute feestacts), plannen en begeleiden je event tot in de puntjes. Eén aanspreekpunt, geen gedoe. Gewoon: geregeld.
Met een mix van ervaring, creativiteit, nuchterheid en een flinke dosis feestzin zorgen wij ervoor dat jouw evenement onvergetelijk wordt. Boek je bij Lukassen? Dan boek je een goed verhaal, topservice en vooral: een keihard feest.
Kon Julianalaan 20 a
6576 AR Ooij