Colln heeft verstand van zaken. Doet zijn uiterste best voor de beste deal. Ook voor de kleine ondernemer.
Wat mij opvalt is dat Fleximo door blijft gaan tot het allerbeste aanbod voor mij als klant. Ze halen er alles uit en dat met een hele persoonlijke werkwijze.
goede en snelle service en direct actief aanpakken beveel hen nu ook bij anderen aan
Ik kwam bij Fleximo met een hele open vraag: wat is de beste keuze qua autorijden in mijn zzp. Thijs van Fleximo heeft hier goed in ondersteund en kwam met de juiste adviezen waardoor ik nu heel kosten efficient auto kan rijden. Bedankt team Fleximo!
Zeer prettige samenwerking!!
Goede ervaring
Altijd snelle en accurate service, terugkoppeling en advies
Sterk klantgericht bedrijf welke meedenkt in oplossingen maar vooral veel ontzorgt bij de dagelijkse rompslomp wat met beheer van auto's bij ons van doen had.
prima service, persoonlijk en snel.
Betrokken, erboven op, klantgericht, regelen. Grote klasse en zeker aanbevelen!
Op advies van een collega ondernemer hebben Thijs en zijn team ook ons voorzien van mobiliteit. Super dienstverlening! Wij hebben op onze beurt Fleximo weer aanbevolen bij onze klanten.
Echt top, meedenken, zoeken naar oplossing een heel veel geduld om uiteindelijk tot een goed resultaat te komen. Verrassend, ik had minder geduld met mijzelf :-).
Erg tevreden over de service en communicatie.
Prima!
Alles goed geregeld en duidelijke uitleg. Enige minpunt was communicatie intern inzake voorbereiding met de te tekenen papieren.
Eerlijk, goede communicatie, kortom hoge gunfactor!
uiterst correct - vriendelijk -snel
Fleximo biedt een helder overzicht aan in het aanbod in leaseland. Prettige/vlotte communicatie met korte lijnen.
ben echt heel tevreden over de service en over hoe Irma zaken heeft aangepakt !! Hadden ook een leuk cadeau wat toen persoonlijk werd afgegeven!
Beste Arjen, Persoonlijke aandacht vinden wij van groot belang, dus daarom proberen wij jaarlijks een attentie af te geven bij een deel van onze klanten! Leuk om te horen, dat dit op prijs gesteld wordt!
Top collega's ;).
prettige samenwerking
Goede en snelle service en reacties. Denkt mee met de klant en is flexibel
Extra inspanning geleverd om financiering voor elkaar te krijgen; communicatie zou meer pro-actief mogen zijn, bv ook advies voor gebruikte lease-auto's.
Beste Peter, Dank voor de positieve beoordeling. Het is zeker ook mogelijk om gebruikte auto's te leasen, maar dan tot ongeveer 1 jaar oud. De focus ligt overigens op de inzet van nieuwe auto's.
Als wagenparkbeheerder heel goed voorzien van advies en informatie. Door met Fleximo samen te werken is mij veel werk uit handen genomen.
Ik kan de samenwerking met Fleximo niet anders omschrijven dan zeer zeer prettig
Jan van der Croonstraat 440 a
6001 AH Weert