Keurige opvolging!
Prima service! Transparant, snel en prettig contact.
Kennis van zaken, goede informatie/uitleg, behulpzaam en servicegericht. Ze doen absoluut hun best voor een goede prijs en goede voorwaarden. Zeker aan te bevelen.
Ik zal Thijs overal adviseren. Eerlijkheid en flexibiliteit staan bij mij hoog in het vaandel.
Heb inhoudelijk meer zelf e.e.a. uit moeten zoeken. Ik had behoefte aan iemand die me naar de beste keuze voor het beschikbare budget toe had begeleid maar dit werkte niet echt. Verder was de communicatie wel altijd vriendelijk en kon er op ieder gewenst moment contact gemaakt zonder problemen. Voor mij persoonlijk denk ik dat Fleximo geen meerwaarde biedt. Eerder voor de zaak misschien..
Behulpzaam, uiterst vriendelijk, prima customer service
Volledige, eerlijke info en veel kennis van zaken. Heel vlot in de communicatie. Mails worden snel en volledig beantwoord. Keurige afhandeling, kortom erg tevreden!
Prima!
niks op aan te merken.
Ik ben in mijn zoektocht naar een lease auto geholpen door Stef Beurskens. Goed advies en heldere communicatie. Ik kan Fleximo zeker aanbevelen.
Uitstekende service
ben meer dan uitstekend geholpen Werd goed snel teruggebeld
Kan niets anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. Reactie snelheid is echt heel hoog en heb dat als zeer prettig ervaren!
Prima samenwerking!
Prima service en goede, duidelijke en correcte communicatie
Zeer goede service verlening, alleen de overdracht tussen verschillende medewerking zwak. Irma is een Topper.
Snel, meedenkend en meewerkend. Afspraken worden nagekomen
Ik heb een bijzonder prettige ervaring bij het zoeken naar een nieuwe leaseauto (Mercedes) en daarvoor al bij het al dan niet verlengen van mijn toenmalige leasecontract (Audi). Duidelijk advies n.a.v. het luisteren naar mijn wensen, waaruit een shortlist van 3 auto's overbleef. Altijd goed bereikbaar. Ga zo door!
zeer prettige manier van benaderen en ondersteuning
Klantgericht, denkt mee, flexible, doen net dat beetje meer. Absoluut top!
Fleximo, in het bijzonder Thijs Truijen, slaagt er in om zijn kennis, kunde en ervaring, opgedaan in de advisering van bedrijven bij het aangaan van leasecontracten, op een zeer persoonlijke wijze in te zetten bij private lease. Hij is initiatiefrijk, schetst een go4ed beeld van de mogelijkheden en is op die wijze een echte steun voor de private leaserijder.
Gewoon goed geregeld!
Prettig, klantvriendelijkheid, ook als het om 1 of 2 auto's gaat. Realistisch en inlevend.
Alleen maar goede ervaringen met het doorgaans zeer persoonlijk gerichte contact.
Jan van der Croonstraat 440 a
6001 AH Weert