mijn leidinggevende heeft voornamelijk contact met jullie gehad. Ik ben gisteren gecontacteert met de vraag of de auto bevalt en af alles duidelijk is. Ook zouden ze mij een account aanmaken om in te zien of er boetes binnen zijn gekomen endergelijke.
Vriendelijk en oprecht. Hun advies aan mij mocht ten koste gaan van de deal. Zeer flexibel en servicegericht. Een jong bedrijf met een frisse dynamiek en het hart op de goede plaats !
Jullie service is echt top! Jullie denken mee en hebben gezocht naar de beste mogelijkheid voor mij, waardoor ik de auto kon leasen die ik graag wilde. Ik ben heel blij met jullie service en zal jullie zeker aanbevelen!
Goede verkoper, denkt met je mee. Niets is teveel, blijft zoeken tot de klant tevreden is
prettige samenwerking en goede communicatie tijdens het proces
Na jarenlange ellende mbt carlease is er nu eindelijjk een goede oplossing gekomen voor het lease probleem. Fleximo is altijd bereikbaar, denkt met je mee en komt met goede oplossingen. Ik ben blij dat ik jullie aangeraden heb bij Belvilla.
afspraken na gekomen beloofde gehouden en flexibel opgesteld
Super geholpen door Rick, zeer tevreden en aanbod fleximo beter dan VW zelf
Persoonlijk, geduldig, geen moeite te veel.
Top service in meerdere facetten. Voornamelijk het feit dat er geduld werd opgebracht voor de ontstane situatie aan onze kant. Door dit vertrouwen en geduld aan de kant van Fleximo wel de auto gekregen die wij graag wensten.
Erg tevreden over de manier van werken
Heel erg goed
Zeer positief, afspraken volledig nagekomen...... tja en daar draait het nu eenmaal om.
n/a
Altijd op zoek naar een passende oplossing
Super service. Snel schakelen en meedenken met de klant
Persoonlijke en goede service en contact. Zeer nette afhandeling van gehele lease-traject.
eerste keer zaken gedaan dit jaar. top !
betrouwbaar, snel en vakkundig!!
Zeer goede ervaringen en ontzorgen van de afwikkeling.
Snelheid van handelen. Staan voor de klant.
Super prettige samenwerking, snelle en goede service!
Kort samengevat, het is prettig zakendoen met Fleximo.
Jan van der Croonstraat 440 a
6001 AH Weert