Attent en komen hun afspraken na.

Zie boven.

Persoonlijk contact, erg prettig communiceren

Dit is al mijn derde leaseauto via Fleximo. Voordeel is dat ze voor mij selecteren tussen meerdere grote leasemaatschappijen en ook meerdere offertes aangevraagd worden zodat er voldoende keus is. Persoonlijk contact staat bij hun ook hoog in het vaandel, of het nu telefonisch via mail of zelfs via chat via linkedin is, ze zijn goed en makkelijker bereikbaar. Ik raad ze aan eens uit te proberen!

Ze hebben super goed mijn wensen in beeld gebracht en daarna gezocht naar de juiste auto. En dat is 100% gelukt. Alles is tot in de puntjes geregeld. Ze waren altijd bereikbaar en geen enkele vraag was teveel. Een professionele partij waar ik heel graag mee heb samengewerkt. In het bijzonder Rick Bonte.

Fijn

Alles is keurig verlopen

geweldig

Toppers zijn het!!!

Vriendelijk personeel!

Vriendelijke dienstverlening en hulp bij het uitzoeken van het juiste model. Opvolging ook goed.

Goed advies

Aangezien ik elektrisch wilde gaan rijden, maar me daar nog niet in had verdiept, was het fijn om vanuit jullie kant gedegen advies te krijgen. Voor mijn gevoel ook een eerlijk advies: liever wat langer wachten op een significant betere auto dan snel rijden.

Hele goede service, prima bedrijf.

Ik heb via Fleximo een prachtige nieuwe auto geleased. Alles is perfect verzorgd en geregeld. Volledig ontzorgen noemen ze dat. Aanbeveling waard.

Goed geregeld!

Alles prima geregeld van A tot Z, goede service en communicatie!

Fijne service!

Met Fleximo hebben we een zeer prettige samenwerking, van A tot Z. Goede service, snelle communicatie en een zeer prettig team om mee te werken!

Vriendelijke mensen met aandacht voor de klant

Alles prima georganiseerd. Na aflevering ontving ik een geschreven ansichtkaart om me veel plezier te wensen met de nieuwe auto. Erg persoonlijk en leuk natuurlijk. Vervolgens wordt ik nog netjes gebeld om na te gaan of alles verder naar wens is verlopen en of de auto bevalt. Er zijn niet veel bedrijven die nog op deze manier handelen!

top geregeld,

goede service

Erg vriendelijke en goede service!

Zeer vriendelijke medewerkers die erg pro-actief zijn en meedenken. Snelle respons. Scherpe offerte binnen 24 uur! Snelle doorlooptijd van contractaanvraag en financiele toetsing.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Keurige en onafhankelijke service en informatie voorziening, met een persoonlijk touch.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is al de derde keer dat wij onze leaseauto's via Fleximo regelen. Wij zijn erg tevreden over zowel de service, de persoonlijke aandacht als het meedenken in opties/oplossingen. Ik zou Fleximo zeker aanraden. Ook de bij de volgende lease-auto zullen wij gewoon weer Fleximo bellen!

• In welk merk auto rijdt u? Peugeot

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima contact en uitstekende service.

• In welk merk auto rijdt u? Alfa Romeo

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij zijn tijdens de voorbereiding bij de aanschaf van een nieuwe lease auto goed geholpen. Deze gesprekken hebben ons de juiste keuze laten maken Zelfs de begeleiding bij de dealer is goed begeleid Wij zijn super blij met onze Peugeot 3008.

• In welk merk auto rijdt u? Peugeot

Goed gegaan.

• Communicatie
  • Persoonlijk advies N.v.t.
  • Informatievoorziening N.v.t.
  • In welk merk auto rijdt u? KIA

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geregeld allemaal, geen klachten service niveau hoog

• In welk merk auto rijdt u? Opel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig contact. We wisten al welke auto we wilden, maar kregen hier dan ook snel prijsinformatie over.

• In welk merk auto rijdt u? Hyundai

4 sterren: goede service, goed behandeld

Auto was alleen afgeleverd op zomerbanden in februari.

• In welk merk auto rijdt u? Ford

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rick, van Fleximo heeft mij perfect geholpen met het uitzoeken van mijn eerste lease auto. Duidelijke communicatie, meedenken over mijn specifieke situatie en wensen en als klap op de vuurpijl, mijn auto versneld bij mij op de stoep weten te krijgen.

Goede service!

• In welk merk auto rijdt u? Jaguar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super ervaring! Het enige wat mij tegenviel was de extreem lange levertijd! (ongeveer 8 maanden)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima persoonlijke service van Rick Bonten.

• In welk merk auto rijdt u? BMW

Jan van der Croonstraat 440 a