Snel, vriendelijk,meedenken,top

Een mooi bedrijf wat met je meedenkt, je de ruimte geeft om een keus te maken en zeer vriendelijk. Ik wil wel specifiek Joost en Timo bedanken zijn hele fijne mensen om mee samen te werken en hebben hele korte lijntjes. ( hou ik van ) Kortom ben tot nu toe heel blij en tevreden met deze samenwerking en hoop op een goede toekomst met dit bedrijf…

Auto naar wens gevonden

Auto naar wens gevonden door de juiste hulp!

zeer vlotte en correcte service

ondertussen al weer toe mijn 5e leasauto geregeld via Fleximo. Bij de aanvraag van een nieuwe auto wordt snel en duidelijk gereageerd. Er wordt meegedacht in mogelijkheden en oplossingen. En het uiteindelijke contract is compleet en kloppend zodat er geen vervelende open eindjes zijn.

Meedenken en meehelpen

Fleximo heeft goed meegeholpen en actief gehandeld om nog in het kalenderjaar 2025 een passende auto (Met mijn wensen/eisen) te vinden en contracteren.

Duidelijke, proactieve communicatie!

Bij het oriënteren naar een nieuwe leaseauto kreeg ik proactieve hulp van Thijs. Hij denkt in mogelijkheden waarbij hij let op de nieuwste regelgeving.

Snel en goed geholpen door Joost

Positief. Vanaf het 1e contact snel en goed geholpen door Joost. Duidelijk advies en uitleg. Goede en scherpe offerte ontvangen. Vragen werden snel beantwoord.

Rob komt zijn afspraken na, dit werkt behoorlijk prettig.

Duidelijk, kort en bondig

Alle andere zaken worden door CFO geregeld

Pakken snel door als de situatie daarom vraagt.

In het begin liep de communicatie stroef doordat beide partijen een ander beeld hadden over de invulling van de dienstverlening. Toen de verwachtingen waren afgestemd, verliep alles heel soepel. Sterker nog, Fleximo (Thomas) heeft laten zien dat hij zeer snel kan schakelen. Mijn auto moest al worden ingeleverd en de volgende auto wordt pas maart/april geleverd. De tussenauto was nog niet geregeld, maar Thomas heeft er binnen een paar dagen voor gezorgd dat deze auto keurig bij thuis werd afgeleverd en ik geen dag zonder auto heb gezeten. Door het begin voor nu 3,5 sterren - mijn verwachting is dat dit komende maanden zal stijgen :-)

Fleximo al jaren een vertrouwd partner

Het contact met Fleximo is altijd erg prettig. Duidelijk, snelle reactie, deskundig en vriendelijk. Het meest heb ik contact met Thomas. Hij kent ons bedrijf, weet wat we willen en denkt mee. Ontzettend fijn om te kunnen terugvallen op zo’n betrouwbare partij!

Hele prettige ervaring bij de aanschaf van een nieuwe auto nog net in 2025!

Dankzij Timo van Fleximo ben ik nog net aan het einde van 2025 overgestapt naar een nieuwe auto. Door zijn duidelijke uitleg, advies en vooral ook geduld met mijn 'getwijfel'...toch nog net voor 2026 de beslissing genomen en einde jaar mijn nieuwe auto nog opgehaald. Dankjewel Timo!

Rolf reageert vlot en probeert mee te denken in oplossingen.

Mijn ervaring met Joost van Fleximo is geweldig geweest.

Joost heeft mij op korte termijn geholpen in mijn zoektocht naar de specifieke auto die ik zocht. Hierbij heeft hij ondanks de korte tijd die we hadden alles in orde weten te krijgen. Ook heeft hij mij continue op de hoogte gehouden van het proces. Ik kan er nog lang over doorpraten, maar het komt op één zin neer: Joost is een harde werker. Ook na aflevering heeft hij contact opgenomen om terug te blikken op het proces. Nogmaals dank.

Niet echt meedenkend

Zelf uiteindelijk de dealer uitgezocht omdat de levertijd via Fleximo veel te lang was

Zeer fijn contact, geweldige service

Het eerste contact met Rolf was al zeer prettig. Luisterde erg goed naar de wensen en is direct op zoek gegaan naar een auto, passend bij mijn wensen. Deze auto bleek snel gevonden en wordt begin 2026 al geleverd. Tevens zeer snelle reactie op emails, dus alleen maar positief!

Zeer fijne contacten met Thomas!

Goede communicatie richting een snelle levering van een Tesla Model 3.

afspraak is afspraak!! mens staat voorop bij Fleximo

Betrouwbare organisatie, die je goed informeert en naar passende oplossingen zoekt.

Geweldige service

Ik ben zeer goed geholpen met de aanschaf van mijn lease auto. Thijs gaf veel informatie en was altijd zeer goed bereikbaar voor vragen.

Meedenkend in passen de oplossing

Erg meedenkend in wat mogelijkheden zijn in de restricties en daarin ook nog flexibel (nu snap ik de naam) als ideeën wijzigen om het dan alsnog anders aan te pakken. Daarnaast volledige end-to-end ontzorgen zodat ook gerelateerde service overgaan van de vorige naar de nieuwe leaser.

Rob is netjes, rustig en duidelijk

Geen opdringerig gevoel gekregen, netjes en goed geadviseerd. Helemaal blij.

Snel en compleet

Dankzij het snelle schakelen van het Fleximo team had ik in 2 weken alles geregeld en kon ik de auto starten. Dank voor jullie goede zorgen en begeleiding!

Snel en goed

Alles was gewoon goed en snel geregeld. Ook met het leveren van de auto

Uitstekend geholpen.

Zeer prettig geholpen door Rolf. Altijd optijd met zijn informatie en meedenken in de meest geschikte oplossing. Er wordt geluisterd en dan pas gereageerd, zeer prettig.

Veel kennis van de branche, daardoor goed advies en daadkracht

Met Thijs een mooie lease auto weten regelen en Thijs is iemand met heel veel ervaring en neemt ook goed de tijd. Adviseert rustig en pusht niet, heeft groot netwerk en kan goed met je schakelen. Is bereid voor je te onderhandelen en gericht op jouw belang. Kortom super tevreden.

Enorm goed geholpen

Ik ben erg goed geholpen door Fleximo. Ze zijn erg behulpzaam en meedenkend. Geen tijdsdruk, ze reageren snel en ze blijven in contact met je, wat ik als zeer prettig heb ervaren.

Jan van der Croonstraat 440 a

6001 AH Weert