Filters

8

Goede service

Goed geregeld allemaal. Betrokken medewerkers

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke communicatie & snel schakelen

Hoewel Polestar (als nieuwe leverancier) nog wat moeite had met goed communiceren heeft Irma me ten aller tijde goed op de hoogte gehouden middels duidelijke communicatie. Ook heeft ze de lease maatschappij goed achter de broek aangezeten toen mijn Polestar er ineens binnen een week was en de laadpaal en laadpas nog niet... Kortom; duidelijke communicatie & snel schakelen, daar hou ik van!

 • Aanbevelen? Ja
9

Adviserend, professioneel en meedenkend

Fleximo heeft mij zeer goed geholpen bij mijn keuze van de lease-auto. Het advies en het meedenken wat voor mij de ideale auto zou zijn pakt wederom erg goed uit. Professionaliteit, klantgerichtheid en ervaring kenmerkt Fleximo.

 • Aanbevelen? Ja
9

heldere communicatie, snel en deskundig advies

voor herhaling vatbaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Fleximo is pas tevreden wanneer U tevreden bent. Samen met Fleximo een half jaar lang gespart over mijn volgende auto! Na veel belletjes en calculaties afgelopen maand eindelijk de perfecte auto voor mij gevonden! Nogmaals dank voor de goede hulp! Ga zo door!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed!

Goede informatie voorziening, goed meedenken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig en super goed geholpen

Rik heeft me geweldig geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig geregeld, vakkundig advies én altijd de juiste hulp als het nodig is

Leasemaatschappijen zijn, in onze ervaring, vrij lastig om concreet een plan mee te maken. Daarom hadden we voor mijn vorige leaseauto, een Peugeot 208, de hulp van Fleximo ingeroepen om alles omtrent de lease, de auto en het contract te faciliteren. Toen dit contract ten einde liep, was de keuze voor nog zo'n traject dus vrij eenvoudig. Aangezien het mijn eerste leaseauto was, had ik geen idee wat er moest gebeuren. Een mailtje naar Fleximo met de vraag; Wat kan ik verwachten? werd verstuurt en dezelfde dat zat het hele antwoord in mijn mailbox. Ondertussen waren we natuurlijk ook bezig met een nieuwe auto. Zeer snel hadden we een zestal offertes binnen van verschillende auto's en maatschappijen welke het best pasten bij mijn wensen, mijn verbruik en het kostenplaatje. Uiteindelijk was het niets meer dan er eentje kiezen (uiteraard de nieuwe 208) en dit doorgeven aan Fleximo. Gister kwam de nieuwe 208 keurig binnen en kon ik, met de tips, de oude inleveren. Direct kreeg ik de vraag hoe het was en of er nog iets bijzonders aan de hand was bij het inleveren of het leveren van beide auto's. Heerlijk betrokken, zeer vakkundig! Top!

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles top geregeld!

Alles top geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geregeld!

Goed en tijdig geregeld

 • Aanbevelen? Ja
8

Tevreden

Goede,snelle en duidelijke communicatie. Pro actief en er is waar gemaakt wat er werd beloofd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service

Goede en snelle service, goed bereikbaar en goed en gedegen advies

 • Aanbevelen? Ja
9

vriendelijk en altijd bereikbaar

Fleximo heeft me zeer goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe wagen die bij mij past. Toen ik eenmaal de keuze had gemaakt voor een limited edition die voor een bepaalde tijd besteld diende te worden, hebben ze alles in het werk gesteld om deze datum te halen. Daarnaast was de productie van mijn auto vertraagd en zou mijn auto later worden uitgeleverd. Precies in de periode tijdens de Corona crisis en alles gesloten zou worden. Fleximo er toch nog voor gezorgd dat ik op het laatste moment mijn auto kon ophalen. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

In een woord GEWELDIG!!

Bij Fleximo voel je je erg gewaardeerd als klant, ook al heb je een klein wagenpark als bedrijf. In ons geval zijn dat 3 auto's. We doen al jaren zaken met Fleximo en wij zijn zeer tevreden over hun proces. Dit gaat van meedenken over een nieuwe lease auto, het proces van bestellen bij de juiste lease maatschappij tot en met de aflevering van de auto. Een top team van experts!!

 • Aanbevelen? Ja
8

prima service

Fleximo zorgt ervoor dat ze concurrerend zijn en werken op een prettige manier om dit te bewerkstelligen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima, duidelijk en transparant !!

Wij zijn dik tevreden over Fleximo en met name over Irma de Haas !!! Zij geeft prima advies en is uiterst vriendelijk en duidelijk w.b.t. de afwikkeling. Het was voor ons de reden om voor Fleximo te kiezen, ondanks diverse andere lease aanbieders. Een dikke 10 voor haar derhalve !!! Bedankt nogmaals, Vr.gr. Annet Brouwer en Duco Veenstra

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed geholpen

Heel fijn geholpen door Thijs. Alles was snel en keurig geregeld! Erg blij met gang van zaken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende service, behulpzaam en attent

Ze komen met goed advies, doen alle moeite om scherpe offertes aan te bieden bij een nieuw leasecontract. Volgen het traject op de voet en bij vragen of onduidelijkheden reageren ze heel snel. Ik ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn, accuraat en betrouwbaar bedrijf met prettige mensen.

Vanaf het eerste moment hadden we een goed gevoel bij Fleximo. Duidelijke informatie over de verschillende leasemogelijkheden, transparante kostenvoorstellen en snelle reactie op al onze vragen. Een volgende keer gaan we zeker terug.

 • Aanbevelen? Ja
9

Klantvriendelijk en vooral duidelijk

Klantvriendelijk, snelle afhandeling en goede bereikbaarheid!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fleximo is enorm klantgericht op een persoonlijke manier!

Geen vraag is te veel, er wordt altijd tijd genomen om iets uit te zoeken/beantwoorden en als klap op de vuurpijl samen de auto ophalen in Dordrecht, dat is pas service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Fleximo biedt oplossingen. Alles is mogelijk, wordt goed en snel geregeld en er wordt enorm goed meegedacht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima geregeld, direct toegankelijk

Fleximo reageert goed op de wensen en heeft mij ontzorgd bij het ophalen van de auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Wij hebben in persoon van Thij Truijen een geweldig advies mogen ontvangen. Ook na bestelling en zelfs na oplevering is Thijs altijd bereid om te helpen en te ondersteunen waar nodig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie en terugkoppeling

Tijdens het uitzoeken van mijn nieuwe leaseauto heb ik regelmatig contact gehad met een adviseur van Fleximo. Hij heeft voor mij uitgezocht welke mogelijkheden er zijn binnen het vastgestelde leasebudget van mijn werkgever. Hij heeft mij voorzien van advies zodat ik de auto die ik heb uitgezocht binnen het budget kon voorzien van extra opties die ik belangrijk vond. Bij de aflevering is de auto door de persoon die hem kwam brengen volledig uitgelegd. dit vond ik zeer prettig. Al met al hebben ze mij geweldig geholpen.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd