Al jaren klant hier en altijd tot volle tevredenheid. Goed advies, goede service en goede prijs! En ik maak altijd even een praatje met de kat. Niks algemeens aan, zou beter ‘De Uitzonderlijke Beglazing’ kunnen heten!
Haha.....misschien wel een ideetje ja de naam Uitzonderlijke Beglazing :) Superbedankt voor deze waanzinnige beoordeling, dat doet ons goed.
Maandag twee ruiten besteld. Dinsdag volgens afspraak geleverd. Het kleine maatfoutje werd binnen een uur ter plaatse hersteld.
Goed communicatie. Snelle service.
Dank u wel voor uw positieve beoordeling
Ik zie reviews van medewerkers van algemenebeglazing tussen de reviews staan. Dat klopt dus niet. Op de offertes wordt 9,4 punten vermeld en hier staat vermeld 9,1 punten. Dat is een misleiding. De offertes geven een bedrag aan van werkzaamheden. Maar het niet hoeveel manuren het zijn. Maar iets van 2 uur werk wordt als 2 x 5 manuur berekent. Dan klopt het als niet. Als inkoper let ik hier zo goed op. Pasop voor misleiding je kan beter om een opgebreide offerte vragen met alle punten erin zoals: 1) kosten ramen 2) voorrijkosten 3) opmeet prijs 4) afvoerkosten 5) arbeidsloon (uren)
Geachte meneer Kees uit Voorburg, De reviews die U denkt te zien (die er volgens U tussen staan), zoals deze, zijn reacties van ons op de positieve of zoals in dit geval negatieve beoordelingen! En dus geen reviews van ons, .....even beter lezen dus?! De vermelde punten die op de offerte staan (9.4) is zeker geen misleiding maar het gemiddelde wat wij krijgen aan cijfers van onze klanten. Elke review die er word gegeven verandert dit cijfer, wij gaan echter niet iedere dag onze cijfers veranderen op de offertes (9.1, 9.2 of 9.4?? maakt allemaal niet zoveel verschil toch!). Al onze offertes zijn gespecificeerd dus hebben wij geen idee waar u het over heeft, en mochten er toch onduidelijkheden zijn in de offerte geven wij daar ten alle tijden duidelijkheid over?! Wij kennen u helemaal niet als klant, ook uw mailadres komt ons niet bekend voor! Misschien kunt u uw 21 dagen quarantaine tijd beter gebruiken om uw Nederlands op te vijzelen ("opgebreide offerte"?) i.p.v. lelijke dingen te schrijven die niet kloppen. Heel onaardig dit van iemand die wij niet eens kennen! Jammer dit, sorry maar ik hoop dat u ook begrijpt dat ik hier even op moest reageren.
waarom geen 10? Omdat ik zelf toch wel moest zorgen voor 1,5 meter. Alle andere zaken uitstekend
Omdat wij onze binnendeuren lieten schilderen besloten we alle 7 veiligheidsglas panelen te vervangen voor helder glas. Twee maal hebben we een ruit gehaald, de laatste 5 via de mail besteld. We zijn aardig geholpen en het resultaat is geweldig!
Wat een geweldige beoordeling hier zijn we natuurlijk superblij mee.
Ondanks de weersverwachtingen, hebben ze het met extra mensen in 1 dag voor elkaar gekregen.
Altijd fijn om te horen, we zijn dan ook superblij met deze geweldige beoordeling, dank u wel hiervoor
Prima service, mijn ramen van glas in lood zien er weer als nieuw uit.
Wat een geweldige beoordeling heeft u ons gegeven. Hier zijn we heel dankbaar voor :)
Glaszetters werkte erg netjes, wat erg fijn is, Prettig gezelschap-alles verliep soepel. Heren lieten geen rommel achter Gratis adviezen Ik beveel iedereen jullie aan als bedrijf
Wat een super beoordeling heeft u ons gegeven. Dit horen wij natuurlijk graag, dank u wel en tot snel :)
Snel en vakkundig. Levering aan huis.
Wij willen u bedanken voor deze positieve beoordeling.
Het proces van demontage, wachttijd en montage van het nieuwe glas verliep prima en volgens het opgegeven tijdspad. Het voor een deel contant betalen vond ik bijzonder maar was voor ons geen probleem.
Bedankt voor deze geweldige beoordeling! Wij kiezen voor contante betaling bij oplevering maar er staat in de orderbevestiging ook vermeld dat er een keuze is voor betaling over de bank, dan sturen wij gewoon een factuur die op de dag van plaatsing betaald moet zijn. Ook geen enkel probleem;)
Op precies de afgesproken tijd staan er 2 vrolijke kerels voor de deur die gelijk beginnen. Dat het regent maakt niets uit! Ze doen hun werk, ondanks wat tegenslag. Het werk is vakkundig gedaan, rommel netjes afgevoerd en zowel de binnen als de buiten boel schoon gemaakt. Top.
Superleuk om te horen dat onze collega's in de buitendienst vriendelijk zijn en bedankt voor deze fantastische beoordeling.
Heel bekwaam en zeer behulpzaam.houden zich goed aan de afspraken
Wat een super beoordeling heeft u ons gegeven, hier zijn we heel blij mee, dank u wel!
Werd van tevoren opgebeld dat ze er aan kwamen. Keurig in de omgang en netjes de oude ramen verwijderd en de nieuwe geplaatst en alles keurig opgeruimd.
Geachte mevrouw van der Zee, Wat een geweldige beoordeling heeft u ons gegeven. Zijn we superblij mee dank u wel :)
Zeer vriendelijke personeel. Ik begrijp het niet hoe zij de gevraagde producten tegen een zeer vriendelijke prijs en zeer snel kunnen leveren. Vak mensen zijn dat. Ergens anders was de levertijd 10 dagen. En bij de algemene beglazing heb ik dezelfde dag opgehaald. Ik zou iedereen aanraden om met hun zaken te doen.
Bedankt voor deze uitmuntende beoordeling. Zijn we heel erg blij mee. Leuk om te horen dat alles zo vlot is gegaan, ook daar doen we altijd onze best voor maar dat wil niet zeggen dat het ons altijd lukt helaas. Soms zijn we ook van derden (fabrieken e.d.) afhankelijk. Maar als t aan ons ligt.....ja snelle betaalbare en snelle service vinden wij heel belangrijk.
Alles word vooraf duidelijk doorgesproken zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Ook is m'n raam op een professionele manier vervangen door 2 vriendelijke personeelsleden. Ga zo door!!
Kijk...dit vinden wij nou zo fijn om te horen. Superbedankt voor deze geweldige beoordeling :)
Wij lieten dubbel glas plaatsen. De mannen die het plaatsten waren heel aardig en vakkundig.
Zo dan wat een geweldige beoordeling heeft u ons gegeven, daar zijn we heel dankbaar voor en altijd leuk om te horen!
Wandspiegel via e-mail besteld na telefonisch contact Ging snel en levering 2 dagen later.. Goed advies gekregen hoe de spiegel op de muur te plakken
Super beoordeling, dank u wel, dit horen wij natuurlijk altijd heel graag!
Vanaf mijn eerste contact met De Algemeene Beglazing, om vragen over een product te stellen, was ik al blij. Mijn vragen werden gerust beantwoord en ik kon meten bestellen. Ook was mijn bestelling op de zelfde dag naar de fabricant opgestuurd en de product was bij mijn thuis op tijd geleverd zonder extra kosten. Een hele fijn ervaring!
Wat een top beoordeling, duizend maal dank! Dit is altijd zo fijn om te horen, wij zijn hier heel blij mee :)
Via het kantoor de afspraak prettig geregeld en duidelijke informatie gekregen, ook i.v.m. verzekering. Afspraak kon redelijk snel. Uitvoering door vakbekwame mensen en prettig in de omgang. Duidelijk advies bij nazorg en afwerking. Werd schoon gewerkt.
Dank u wel voor uw tijd en deze fantastische beoordeling :)
Prettige en vaardige heren. Ik begreep dat het werk zwaarder was dan verwacht. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd al kon de kit her en der wat scherper worden weggesneden. Dat heeft de schilder inmiddels gedaan.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u schilder het meteen voor u kon verhelpen, anders waren wij uiteraard gewoon teruggekomen!
Goede service en vriendelijk
Bedankt voor deze geweldige beoordeling, hier zijn we uiteraard heel erg blij mee!
Prettig geholpen, vriendelijk, snel en vakkundig!
Dankjewel voor deze geweldige beoordeling. Super om te horen dat u zo tevreden bent :)
Topbedrijf waar de vakmensen met je mee denken.
Woww wat een geweldige beoordeling, dank u wel, dit horen wij natuurlijk graag!
Goede service goed geholpen!!
Dank u wel voor deze geweldige beoordeling :)
Regentesselaan 317
2562 EC Den haag