Geheel tevreden
Op locatie goed advies gekregen en goed werk afgeleverd.
Louwers Deurtechnieken reageert snel, duidelijk en komt zijn afspraken na. Kortom: Aanrader!
Onze oude roldeur die kapot ging werd tijdelijk snel gemaakt, we hebben een nieuwe deur besteld en 6 weken later zit die er keurig in. Zelfs nu paar weken later hebben we een nieuwe bus waarbij wij een extra afstandsbediening tekort hebben, ik word gelijk gebeld en dan is dat gelijk geregeld, alvast bedankt team Louwers.
Wij hebben super goede ervaring met Ron, heeft ons een bedrijfsgarage roldeur geadviseerd en helemaal top. Is nog speciaal komen kijken en heeft nog wat verbeteringen qua design aangepast. Ook binnen de afleveringsdatum goed geinstallateerd. Wij zijn helemaal tevreden. Zou zeker weer met hun in zee gaan.
Een probleem na een telefoontje de volgende dag door de monteur opgelost.
Alles werkt prima na reparatie
één deur blijft klapperen bij sluiten druktoets is niet gerepareerd van bedieningskast
Deze servicebeurt niet goed Momenteel kraakt de deur erg irritant en bovenbewoner klaagt over irriterend geluid de hele dag door
10 minuten rondlopen met olie spuitje voor de prijs van 110 euro vind ik veel. Hoewel het bedrijf en wij beiden uit Veldhoven komen.
Poorten zijn netjes gemonteerd Nalevering heeft wel lang geduurd Dit lag wel aan de leverancier en niet aan de Fa Louwers. Al met al erg tevreden
Komen afspraken na. storingen gaan voor zijn er snel
Alles naar tevredenheid verlopen !
Bij eerste verkoop gesprek konden ze helaas mijn gewensde deur niet leveren en kwamen ze met een super oplossing. Dus zuper creatief van de verkopers en adviseurs Ondertussen zit de vouwdeur er 2 maanden erin en meer dan blij mee en netjes en vakkundig gemonteerd door de ervaren monteurs Dus over het algemeen dachten ze met ze alle mee en hebben ze mijn fovoriete oplossing gevonden.
prima bedrijf en echte service.
maar met meer zie boven
Kan niet beter staan altijd klaar om zo snel mogelijk te komen !!!
Goede afspraken Fijn geregeld
Als het eerste paneel van de vertikale sectionaal garagedeur scheef is gaan hangen, loopt deze niet meer langs de geleideblokken op de vloer en gaat de deur niet langer geheel open of dicht. Alleen handmatig te sluiten, los van de motor en loopband. Bellen voor een afspraak loopt soepel en de vriendelijke monteur is binnen een week ter plaatse. Voortvarend gaat hij aan het werk, maar helaas zonder een oorzaak te zoeken / vinden. Dus worden de geleideblokken en bovenrail verplaatst zodat de nog immer moeilijk lopende deur wel weer open en dicht gaat. De achterliggende oorzaak is dus niet verholpen, de deur liep immers bijna 3 jaar prima met rail en geleideblokken prima.
De mensen zijn zeer vriendelijk en staan meteen voor je klaar
Snel en Vakkundig
binnen 1 dag mn deur gefixt ,top dank jullie wel voor de snelle service
Wij moesten voor 10 min. Werk 110,euro betalen belachelijk veel. Dus nooit meer.
na controle de volgende week te weinig materiaal meebrengen
Nette montage maar het proces heeft wel (te) lang geduurd.