Nette monteur. Ook toen er een kleine storing was is er snel gereageerd!
gewoon goede service
Vragen en antwoorden kunnenb niet beter
En nu mijn vraag! Wat vind u van mij en mijn betalingsgedrag?
Geen opmerkingen
alles is prima gegaan
Tarieven echt schandalig hoog, vakmanschap en contact met monteur was erg goed.
Afspraken nagekomen!
Alles naar tevredenheid uitgevoerd.
Tevreden
best goed tevreden over de service
Eigenlijk is met bovenstaande zin alles gezegd. dit is de derde keer dat ik met Louwers Deurtechniek / Brabant Deur samenwerk en dat is drie keer goed!
nette monteurs met een goed verhaal over onderhoud
Ze hebben alles netjes gemaakt en opgeruimd.
Na tel melding direct afspraak voor reparatie. Zelfde dag in orde gemaakt.
Bij storing zijn ze er ook
Goede en snelle service
Ruim 15 jaar geleden een mooie grote garagedeur laten plaatsen waar nu, na intensief gebruik, een veer geknapt was. Balen, maar is snel vervangen en werkt de deur weer perfect. Als service nog even alles goed nagekeken, gesmeerd en ingevet. Top service!
Lekker goed en snel geholpen tegen aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding.
Flexibel bedrijf
Na een mail van ons over informatie binnen een dag contact gehad en een afspraak gepland. Afspraken worden vriendelijk en correct nagekomen. Goede prijsstelling.
Snel en accuraat uitgevoerd
Wij zijn via onze leverancier bij Louwers terecht gekomen. Zij hebben snel gehandeld bij een acuut noodgeval. Meten besloten om het onderhoud ook door Louwers te laten doen. Door mee denken van de planning kon dit op korte termijn. Onze deur loopt soepeler dan ooit. We zijn dik tevreden.