Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Bij ons liep het helaas wat anders dan gehoopt. Dit was niet de verantwoordelijkheid van Boonstra maar zij hebben er direct alles aan gedaan om de situatie naar onze tevredenheid op te lossen. Er werd meegedacht en de afspraken werden nagekomen. Wij hebben Boonstra ervaren als een gemoedelijk en vriendelijk bedrijf waar iedereen op de hoogte is van de gang van zaken, met een uitstekende service. En Adrie is een topper! Hij heeft ons terras keurig en vlot gelegd, absoluut een vakman. Team Boonstra en Adrie hartelijk dank!
29 September 2023
Werkman
Oranjewoud
In onze zoektocht naar de perfecte tegel voor de bestrating van onze tuin kwamen wij bij Boonstra terecht. Bij ons eerste bezoek keken we onze ogen uit! Zo’n groot assortiment en daarbij ook nog eens fijn advies zonder het gevoel te krijgen dat we er meteen iets zouden moeten kopen. Dit zorgde er voor dat wij terug kwamen en uiteindelijk alles voor ons project bij Boonstra bestelden. De levering ging perfect en de chauffeur dacht goed mee over de plaatsing van de bestelde bestrating. Al met al is onze ervaring met Boonstra van begin tot eind perfect geweest en raden we iedereen die op zoek is naar de juiste bestrating of prachtige tuinverlichting aan om naar Boonstra te gaan!
4 April 2023
K
Grou
Alles volgens afspraak gedaan keurig
12 March 2023
Jacob
snelle en correcte behandeling
9 March 2023
J.R.
Garyp
Telefonisch een bestelling gedaan. Keuring op de afgesproken dag en plaats geleverd.
9 March 2023
Benthe
rijperkerk
gemoedelijk en aardig .
8 March 2023
oeds
opeinde
Uitstekende service. Ze denken goed met je mee, hebben goede connecties en kunnen goed schakelen.
16 February 2023
Emile
Leeuwarden
vriendelijk, behulpzaam en medenken met de klant
11 February 2023
e
kooi
Vriendelijk geholpen en keurig bezorgd. Zou in de toekomst weer naar dit bedrijf gaan.
9 November 2022
Goos
Buitenpost
Werd uitstekend geholpen. Mensen met ervaring kon je merken.
6 November 2022
Feike
Britsum
Eerlijk bedrijf met goede prijzen en snelle levering en erg veel keuze!
20 October 2022
V ter Heide
Burgum
Wij doen erg graag zaken met Boonstra
17 October 2022
Rein
Bolsward
Atijd correct en oplossingsgericht.
17 October 2022
Sjoerd Tjepkema Infra B.V.
Grou
Altijd vriendelijk contact met medewerkers, snelle reactie op mails. Dik tevreden! Heftruckchauffeurs doen graag iets extra's en zijn niet moeilijk.
16 October 2022
Wessel Wagemakers
Birdaard
Dit bedrijf is voor iedereen een aanrader! Je word er altijd vriendelijk ontvangen door vrolijke dames die jou goed kunnen adviseren. Goede service en goede kwaliteit van de materialen. Ook de mannen "achter" zijn toppers! Zowel de dames als de heren weten wat er aan voorraad is en weten ook waar het staat. Als je hier niet slaagt slaag je nergens!
16 October 2022
Sieds
De Westereen
Vriendelijk en behulpzaam.
6 October 2022
Auke Johan
Wergea
Een professioneel team, zowel verkoop als vrachtwagenchauffeur. Uitgebreid assortiment van goede producten, hulpvaardig, vriendelijk.
Jaap
Gorredijk
Van de door ons bestelde tegels liet de bovenkant los. Klacht gemeld en nu de vervangende tegels geleverd en fantastisch gelegd door Boonstra ingeschakelde straatmakers
Martin
Leeuwarden
Snel en goed geholpen, dit is voor mij het vaste adres voor bestrating en toebehoren.
Danian
Burgum
De prijzen zijn duidelijk en weet gelijk waar je aan toe bent Ook een goed advies word er gegeven
Gerlof
Franeker
Gosse
Goutum
al jaren tevreden klant bij onze leverancier voor sierbestratingen!
3 October 2022
Ludema Bestratingen
Walterswald
Goede service en je wordt snel geholpen. Ook telefonisch wordt je erg goed geholpen. Zeer fijn om zaken mee te doen.
Sanne
Marum
Je wordt altijd vriendelijk en snel geholpen, goede communicatie over producten en diensten en goede vakkennis
Gerrit
Walterswald
Goede snelle service en denken met je mee een aanrader voor iedereen en vriendelijke mensen daar
Bestratingsbedrijf Jeroen Koehoorn
Rijksstraatweg 63