Prima service en goad advies!

Na een korte zoektocht snel en vakkundig geholpen door Activ Lease. Zij konden mijn nieuwe Polestar2 snel offreren en nog voor einde jaar in orde maken. Prima service!

Vriendelijk, vlot en concurrerend

Zeer tevreden over de geboden service!

Zeer vriendelijk en Klantgericht

Via google bij Activlease terecht gekomen voor het leasen van meerdere auto's. Er wordt snel en vriendelijk gereageerd op alle vragen. Patrick heeft naar onze wensen geluisterd en een goed totaalplaatje gemaakt. Ook snelle levering was goed geregeld. Uiteindelijk heeft ook Kenneth zeer goed gehandeld om één en ander voor elkaar te krijgen. Al met al goed geholpen en ze hebben klantgericht gehandeld. Een aanrader voor een zorgeloze bemiddeling en afsluiten van contracten!

• Afspraken nakomen

Op de servicegerichtheid van ActivLease kan menig bedrijf jaloers zijn.

Veel dank aan het ActivLease team voor de perfecte opvolging en goede service tijdens het offerte-en leverings traject van mijn lease auto. Dankzij de expertise en pro-actieve houding van Patrick en Kenneth ben ik prima geadviseerd en is het gelukt om de auto voor jaareinde geleverd te krijgen. Ook de nazorg is perfect. Op de servicegerichtheid van ActivLease kan menig bedrijf jaloers zijn.

Zeer prettig

De medewerkers die ik gesproken heb, waren zeer deskundig, vriendelijk, en ook niet onbelangrijk, betrouwbaar in hun afspraken. Niets dan lof voor de snelle afhandeling.

• Afspraken nakomen

Vakkundig en snel geholpen!

Na de offerte aanvraag direct terug gebeld door Patrick, behoorlijk active :-) We bleken niet de enigen die nog een paar auto's wilde ontvangen dit jaar, we waren eigenlijk al aan de late kant. Na een paar belletjes en een proefrit hebben we nog twee auto's kunnen bestellen. Die werden ruim op tijd geleverd, super service! Ondertussen hebben we al meer dan 1000km gereden en zijn dik tevreden. Bedankt voor de inzet en ondersteuning Patrick!

Zeer gedreven klantgerichte organisatie

Mijn vraag van begin november aan ActivLease is geweest een Polestar 2 te leveren voor einde 2020. Vanaf het begin hebben ze het vertrouwen gegeven dat dit ging lukken. En idd het is gelukt! Vrijdag 11-12 jl. hebben we de auto in Beesd opgehaald. Daniel en collega’s dank voor jullie prettige, professionele en klantgerichte attitude! Gewoon TOP geregeld!

duidelijke snelle communicatie

Positieve ervaring, goede communicatie, duidelijke informatie voorziening.

Hele goede persoonlijke afhandeling

Wilde zsm een Polestar2 leasen en dat is gelukt. Het contact met Patrick van Heiningen was erg prettig en persoonlijk. Er werd goed meegedacht en er werden oplossingen gevonden toen het bijna spaak dreigde te lopen. De afhandeling had uiteindelijk wat problemen maar daar werd goed op gereageerd en over gecommuniceerd. Blij dat de polestar2 nu voor de deur staat!

optimale ontzorging

Kort maar krachtig: ActivLease ontzorgen en meedenken in optima forma. Ellen, Kenneth, Emile en Jeroen bedankt.

prima geregeld

Active Lease heeft me prima geholpen. Ik had aardig wat vragen over de levering van mijn Polestar 2 en het contract met de lease maatschappij en ze hebben me telkens geduldig en adequaat te woord gestaan.

Lekker fanatiek en snel

Betrokken, serieus, enthousiast. Goed gevoel en zaken goed en snel geregeld.

Vriendelijke en persoonlijke service

We hebben ondertussen 3 auto's rijden via ActivLease en zijn erg tevreden over hoe we altijd geholpen worden!

Fantastisch ontzorgd!

Top service en goede persoonlijke begeleiding!

• Afspraken nakomen

Prima service en communicatie!

Active Lease en met name Emile Jansen heeft ervoor gezorgd dat ik mijn Polestar in een relatief korte besteltijd vlot en zonder problemen ben kunnen gaan rijden. Alles super netjes voor ons geregeld.

Snel en flexibel

Uitermate behulpzaam bij het vinden van een passende auto en offerte. Oplossingsgericht en praktisch Hartstikke bedankt voor jullie service :)

Snelste service ooit!

Binnen no time de auto geregeld voor ons bedrijf wat we nodig hadden. Inclusief de aflevering zeer goed en professioneel geregeld. Een goede aanrader wanneer u op zoek bent naar een zakelijke lease auto. Hartstikke bedankt voor jullie service!

Super service!

In een complex leasetraject heeft Emile ons fantastisch geholpen. Steeds net dat stapje meer, zelfs tijdens een vrije middag. Wij zijn heel tevreden met onze keuze voor ActivLease!

Ongelofelijke service

Zojuist het traject van de aanschaf van een Polstar met Emile afgerond. De communicatie met Activlease is super, je wordt steeds op de hoogte gehouden, snelle reactie, en duidelijk proces. Ze gingen er voor de volle 100% voor, en ondanks de nodige hobbels aan de kant van Polestar, is dankzij de daadkracht van Activlease de auto op tijd afgeleverd. Supergoed.

Super!

Daniel en Patrick zijn toppers! Vanaf het moment dat ik geïnformeerd had kreeg ik vrijwel direct zeer persoonlijk (en realistisch) advies, werd er goed meegedacht en hielpen de jongens mij waar nodig. Er werd zeer snel gehandeld en voor ik het wist had ik de perfecte leaseauto gevonden, die ook vrijwel direct voor de deur stond. Voor vragen zijn ze altijd bereikbaar, afspraken worden nagekomen en ik ervaar het contact als zeer prettig.

Super!

Als zelfstandig ondernemer tot voor 5 jaar geleden altijd zelf auto's aangeschaft. Vanwege de ervaring dat eigenlijk telkens de inruilwaarde bij vervanging tegenviel besloot ik 5 jaar terug eens een keer een auto te leasen. Bij toeval kwam ik bij ActivLease c.q. de heer Jeroen Zaal terecht. Hij heeft mij toen uitgebreid geïnformeerd c.q. voorgelicht. Ik sprak hem eerder vandaag omdat ik een aantal vragen had over het inleveren van mijn huidige leaseauto (een Mitsubishi Outlander PHEV) én vragen over een nieuwe auto. Allereerst vond ik het verbazingwekkend dat Jeroen mij nog details wist te vertellen van mijn contacten met hem van jaren geleden. Verder had ik verwacht dat hij wel zou willen proberen mij over te halen om toch weer een auto te leasen. De praktijk bleek totaal anders: hij gaf op alle vragen die ik had uitgebreid antwoord en heeft geen enkele poging gedaan mij om te praten. Nota bene: dit is de eerste keer dat ik in mijn leven (en ik ben "al" 62 jaar oud....) een revieuw plaats. Vond het echter zo bijzonder hoe ik te woord werd gestaan dat ik dat graag wil delen. Bij dit bedrijf bent u in goede handen. Zeker te weten!

Prima contact

Mijn contacten met Patrick waren prima: heldere afspraken en snelle communicatie.

Ge wel dig

Ik heb nu 1.5 jaar contact met Elmar en moet zeggen ben best wel een Pietje precies maar voor elmar was dit absoluut geen probleem heeft me bijgestaan bij alles. Ben nu weer op zoek naar auto en zou geen andere lease maatschappij willen. Ze helpen je bij alles van begon tot eind!

• Afspraken nakomen

Uiterst prettige transitie naar nieuwe leasemaatschappij na slechte ervaring

Vanuit slechte ervaringen met Leaseplan zijn wij op zoek gegaan naar een prettigere samenwerking omtrent het invullen van ons wagenpark. Hierbij vonden wij in ActivLease snel de juiste partner. Positieve punten: bereikbaarheid per mail en telefoon, flexibiliteit, meedenken, service en de snelheid omtrent afhandeling van zowel het contract als levering van een auto. Dikke aanrader dus!

Meer dan lease alleen!

Op zoek naar een 4% auto al ver in 2020. Mission impossible? Nee, want gevonden bij ActivLease, waar Patrick van Heijningen uitstekend heeft meegedacht. Actief, niet opgeven en met oog voor mijn (klant)belang. Resultaat: bemiddeld bij verkoop van mijn eigen auto en een goede lease-deal. Prima! Aanrader!

Koningsbeltweg 32

1329AG Almere

Over ActivLease

Voordelig autorijden in een gloednieuwe leaseauto? Dat kan bij ActivLease! Het uitzoeken van een nieuwe leaseauto moet een feestje zijn. Het liefst snel én voordelig. Daarom neemt ActivLease als intermediair al het werk voor u uit handen dat bij een zakelijke lease komt kijken. We maken als tussenpersoon het verschil met de scherpste prijzen, de beste voorwaarden en snelle communicatie. We zijn merkonafhankelijk en werken transparant met soepele acceptatievoorwaarden. En natuurlijk geven we het beste advies bij elektrisch rijden. ActivLease is er voor u! Meer weten? Bel ons op 085 90 229 29 of neem een kijkje op onze website: