Top!

Erg goed geholpen door Sven!

• Welke auto heeft u geleased? KIA EV9

Prima ervaring

Snel en vakkundig geholpen door Stefan. Dank!

• Welke auto heeft u geleased? Polestar 2

Mijn ervaring met Ferdy is dat hij altijd bereikbaar is. Daarnaast heeft hij mijn contract geregeld daar waar andere het niet gelukt is, ook nog eens bij de zelfde maatschappij!! Wat bijzonder en wat ben ik blij met mijn voertuig. Geweldig Ferdy. Dank!

• Welke auto heeft u geleased? BMW X4M Competition

Snel en goed geholpen!

Goede service ontvangen van ActiveLease. Na het delen van de wensen voor een nieuwe leaseauto ben ik door Ferdy goed geholpen en hebben we snel een passende auto voor mij gevonden.

• Welke auto heeft u geleased? Leapmotor B10

Top ervaring!

Ferdy heeft ons enorm goed geholpen, zoals altijd. Fijne service.

Goede & Snelle Service

Ik had in 2024 al contact met Yorrick van ActivLease. Hij heeft mij geholpen in de zoektocht naar een passende auto. Op dat moment heb ik besloten niet in te gaan op het aanbod, hiervoor was alle begrip. Deze goede en snelle service heeft ervoor gezorgd dat ik eind 2025 via ActivLease een leasecontract heb afgesloten.

• Welke auto heeft u geleased? BYD Seal U-dmi

Geweldig / Advies & hulp super goed / Top Service

Ik ben weer geweldig geholpen door Ferdy van ActiveLease. Advies en hulp zijn super! Reageert altijd binnen 1-2 uur. Staat altijd voor je klaar en je kunt hem elke vraag stellen. Top service en begeleiding tijdens het hele lease traject. Kan iedereen adviseren om bij Ferdy - ActiveLease een mooie auto te leasen. Heel tevreden!

• Afspraken nakomen
  • Welke auto heeft u geleased? N.v.t.

Heel tevreden met activlease

Zeer goed geholpen door Sven. Reageert snel en denkt met je mee om tot een goede keuze te komen.

Top geregeld

Goed begeleid door Terence van ActivLease. Het proces ging vlot en werd voorzien van goed advies.

• Welke auto heeft u geleased? Tesla Model Y

Zeer proactief, vriendelijk, adequaat en behulpzaam. Top service!

Door Terence op formidabele wijze geholpen met het regelen van een leaseauto. Altijd zeer snel reageren op vragen, meedenken tijdens de aanvraagprocedure, tips & tricks delen, duidelijke en open communicatie en vooral ook vriendelijk. Erg professioneel. Dit was voor mij de reden om onze huidige leasemaatschappij te verruilen voor ActivLease.

super

Yentel is persoonlijk, betrokken en zit boven op de handel op een hele plezierige manier.

• Afspraken nakomen
  • Welke auto heeft u geleased? N.v.t.

Helemaal top!

Erg fijn geholpen. Wordt goed met je meegedacht en regelen alles voor je Dankjewel Sander!!

• Welke auto heeft u geleased? Mazda 6e

Goed geholpen en klantgericht

Ik heb zojuist een nieuwe auto besteld via Activlease. Het is een fijne club dat klantgericht en snel tewerk gaat. Ik heb voorafgaande verschillende offertes opgevraagd voor auto's welke allemaal snel zijn gecalculeerd en opgepakt. uiteindelijk hebben ze meegedacht met de definitieve auto en ben ik blij dat we deze hebben besteld.

• Welke auto heeft u geleased? Zeekr Sport 001

Top ervaring

het hele proces van tot aan levering van de auto loopt gesmeerd. ActivLease is ook goed bereikbaar (dit in tegenstelling tot andere leasemaatschappijen) en de ondersteuning persoonlijk (bedankt Stefan).

• Welke auto heeft u geleased? Tesla Model Y LR AWD

Goed advies en snelle service!

Super goed geholpen door Stefan. Goed meegedacht wat wel en niet paste binnen de wensen. Verschillen werden telkens snel inzichtelijk gemaakt met offertes. Na ondertekening van het contract al binnen 3 weken de nieuwe auto opgehaald.

• Welke auto heeft u geleased? Polestar 2

Geweldig geholpen door Sven! Chapeau en een aanrader voor een ieder!

• Welke auto heeft u geleased? Kia EV5

Uitermate goed en correct geholpen

Van A tot Z prima geholpen. Blij met deze ontzorging bij het aanschaffen van een leaseauto

Hele fijne partij

Hele snelle service! ze denken met je mee en ze zijn heel snel en goed bereikbaar.

meedenkend

Komende van een andere leasemaatschappij is Activ Lease een verademing. Het persoonlijke contact vanaf moment van offertes opvragen t/m nu, drie weken na aflevering van de auto. Mooi dat je online zo veel kunt, maar soms is dat persoonlijke gewoon nog erg gewenst. Dank Sven Sallé!

• Snelheid van handelen
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Welke auto heeft u geleased? Polestar 4

Ervaring en betrokkenheid is in alles merbaar

Van start keuze maken tot aantal dagen na levering auto positieve betrokkenheid ervaren van ActivLease in de persoon van Ferdy! Meedenken, juiste vragen stelen en extra info geven die je helpen de goede keuze te maken. Bedankt!

• Welke auto heeft u geleased? Tesa y

Eindafrekening is werkelijk bizar

5 jaar geleden ontzettend goed geholpen bij de aanschaf van mijn Volvo XC40 recharge. Op 30 december een prachtige auto ingeleverd waarop ik immens zuinig ben geweest. Mij is altijd geleerd: wat je leent, daar ben je zuinig op. De auto had geen enkel krasje, 1 steenslag op de gril en wat velg beschadigingen. 97.418 km op de teller. De jongen van autoinpectie.nl was gewoon verbaasd over hoe goed de auto eruit zag. Hij kon niet geloven dat deze 5 jaar oud was. En dan komt de eindafrekening van Activ Lease: de auto zou beschadigd zijn met krassen, de velgen beschadigd en interieurschade. Maar ze zijn coulant: enkel de velgen worden berekend. € 410,00. Aan de niet gereden KM doen ze niets, maar de KM die ik gereden heb met vervangend vervoer wel, die krijg ik berekend. Deze heb ik echter al betaald met afzonderlijke facturen. Bij Active Lease is duidelijk de liefde over indien je geen auto meer gaat leasen. Ik kan me voorstellen dat je als lease rijder erg te spreken bent over deze partij. Echter als bedrijf die de lease penningen moet betalen kom je ******en uit als het lease contract eindigt en je niet overgaat naar nieuwe lease (ik heb besloten mijn nieuwe auto te kopen). gelukkig heb ik rechtsbijstand en laat ik het verder aan hen over om de eindafrekening te betwisten.

• Welke auto heeft u geleased? Volvo XC40 Recharge

Heel erg goed geholpen door michiel.

• Welke auto heeft u geleased? Volswagen polo

Zeer goede service

Sven heeft de speld in de hooiberg gezocht en gevonden! Zeer blij met de deal die bijna onmogelijk leek. Vriendelijke, snelle en duidelijke service.

• Welke auto heeft u geleased? Skoda Elroc

Professionele, klantgerichte en zeer prettige samenwerking

Contact persoon (Terence Bakker) weet snel een "report" op te bouwen met de klant op een prettige, klantgerichte maar ook professionele manier. "Een man en man een woord een woord" is zijn motto en hij komt de afspraken nauwgezet na en belt regelmatig na voor een status update! Denkt actief mee in een oplossing gerichte manier, komt met alternatieven en levert financiële inzichten die bij een keuze voor een nieuwe lease auto belangrijk zijn. Daarnaast heeft ActivLease een zeer competitieve aanbieding gemaakt met voorwaarden die aantrekkelijker waren dan die van de competitie. Al met al een prima ervaring welke ik zonder terughoudendheid bij derden aan zal bevelen.

• Welke auto heeft u geleased? Alpine A290

Uitstekende service

Dit is de 2e keer dat ik via ActivLease een auto heb besteld. Dit keer was het contact intensiever omdat ik eea. wilde vergelijken en advies nodig had. Stefan Zaal heeft me uitstekend hierbij geholpen. Hij is goed op de hoogte, schakelt snel en belt altijd terug. Het proces is prima gegaan, zeker met switchen naar een andere leasemaatschappij en eerder inleveren van de auto dan gepland. Daarover heb ik veel geschakeld en dat is uitstekend gelukt. Naast de scherpe prijsstelling dus ook een goede service en begeleiding. Ga zo door!

• Welke auto heeft u geleased? Polestar 4

De Huchtstraat 43

1327EC Almere

Over ActivLease

Voordelig autorijden in een gloednieuwe leaseauto? Dat kan bij ActivLease! Het uitzoeken van een nieuwe leaseauto moet een feestje zijn. Het liefst snel én voordelig. Daarom neemt ActivLease als intermediair al het werk voor u uit handen dat bij een zakelijke lease komt kijken. We maken als tussenpersoon het verschil met de scherpste prijzen, de beste voorwaarden en snelle communicatie. We zijn merkonafhankelijk en werken transparant met soepele acceptatievoorwaarden. En natuurlijk geven we het beste advies bij elektrisch rijden. ActivLease is er voor u! Meer weten? Bel ons op 085 90 229 29 of neem een kijkje op onze website: