Beste Lenneke, Dank je wel voor je mooie review. Wat fijn dat het een prettige ervaring was voor je zoontje. We vinden het jammer te horen dat de klachten nog niet volledig zijn weggenomen. Als je nog graag overleg wilt of een extra behandeling dan horen we het heel graag van je. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Beste Cathy, Dank je wel voor je geweldige review! Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Beste Charlotte, Dank je wel voor je prachtige review en wat ontzettend fijn dat je dochter pijnvrij is. Geniet er lekker van samen! Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Dag Doreth, Dank je wel voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Dag Wilhelmien, Dank je wel voor je mooie review. Uiteraard vinden wij het heel jammer dat de behandelingen je niet hebben gebracht wat je er van had verwacht. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Beste Kristel, Dank je wel voor je vertrouwen en geweldige review! Fijn dat je zo tevreden bent. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck en speciaal namens Miranda
Beste mevrouw Klerkx, Dank je wel voor deze prachtige review! We hebben in 2019 getracht al onze patiënten te berichten over de tariefsverhoging in 2020 via onze nieuwsbrief, op de website en in de wachtkamer. We vinden het vervelend dat je niet eerder dan bij de afspraakbevestiging het bericht kreeg dat het tarief in 2020 ging wijzigen. We nemen dit ter harte. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Beste Chris, Dank je voor je review! Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Dear Raya's Mother, Thank you for this wonderful review! Sincerely Team Osteopathie van Eijck
Beste Lieneke, Heel hartelijk dank voor deze prachtige review. We hopen nog lang op deze manier voor je klaar te mogen staan. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Beste Elly, Hartelijk dank voor je prachtige review! Fijn dat je zo tevreden bent over de behandelingen. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Beste Monique, Dank je wel dat je de moeite hebt genomen je ervaring met ons te delen. We vinden het fijn te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met een aantal klachten. Uiteraard vinden we het wel erg jammer dat we je niet hebben kunnen helpen met je hoofdklacht. Mocht je nog vragen hebben dan helpen we je graag. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Beste Linda, Dank je wel voor je geweldige review! Ook wij hopen dat je ons niet meer nodig hebt, maar uiteraard ben je weer van harte welkom als dit wel zo mocht zijn. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Beste Mirjam, Dit vinden wij erg leuk om te horen. Dank je wel voor je vertrouwen en mooie review. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Beste Anita, Wat fijn dat we jullie allebei hebben mogen behandelen en dat het zo goed geholpen heeft. Dank je wel voor je vertrouwen en prachtige review! Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Beste Mia, Wow wat een mooie review. We zijn er heel blij mee. Dank je wel voor je vertrouwen en we hopen je nog lang te mogen verwelkomen in de praktijk. Hartelijk groet, Team Osteopathie van Eijck en in het bijzonder namens Linda
Beste Anne, Dank je wel voor je vertrouwen en mooie persoonlijke review. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Beste Debby, We worden heel blij van jouw persoonlijke verhaal. Dank je wel voor deze mooie review. Geniet lekker van je vrolijke, blije baby. Hartelijke groet, Team Osteopathie van Eijck
Bij Osteopathie van Eijck brengen we vakkundige osteopatische behandelingen op maat en binnen bereik van iedereen. Ons team van vriendelijke assistentes, management en ervaren osteopaten, met een diversiteit aan specialisaties staat voor je klaar. Wij kennen geen wachttijden en vakantiesluiting, zijn makkelijk telefonisch bereikbaar en bieden tevens avondspreekuren en gratis adviesgesprek. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en een effectieve communicatie zowel intern als extern. Dit alles in een aangename omgeving, met bijzondere aandacht voor jouw wensen. Wij gaan écht een stap verder voor onze patiënten!