Ik ben zeer snel en adequaat geholpen.
Bedankt voor de review.
Telefonisch heel netjes geholpen. Snel een afspraak voor het verhelpen van mijn lekkage kunnen maken. Vakbekwame monteur die direct de lekkage problemen vond en direct aan de slag ging om het te verhelpen.
Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen.
keurig netjes en snel het probleem verholpen. en dat voor een hele nette prijs
En zo is het! Bedankt voor de complimenten
snelle nette service
prima 1e ervaring met Kewodak. Namens onze VVE heb ik 3 zaken bij Kewodak onder gebracht. We zitten in het proces van de zaken. 1 probleem is opgelost, 2e probleem is doorgezet naar een bouwkundig expert via Kewodak en het 3e probleem is voor later. Kortom prima geregeld
snelle service , weinig woorden , maar daden.
Duidelijk en snel aangepakt
Ik moest twee keer bellen voordat er een afspraak werd gemaakt . De lekkage was niet traceerbaar ondanks bruine plekken in het plafond.
1 x prima
Netjes de klachten opgelost en zelfs een nummer achtergelaten om mij op de hoogte te brengen van de werkzaamheden. ik was nl zelf niet thuis.
Vriendelijke man met kennis van zaken
Mijn ervaring was volkomen positief. Telefonisch ben ik netjes te woord gestaan. De afspraak was op korte termijn gemaakt. En de monteur (Dennis) heeft het werk keurig uitgevoerd. Hij heeft mij ook zinvolle tips gegeven. Kortom: een echte aanrader!
ben zeer tevreden
uitstekende bereikbaarheid, heldere communicatie.
Nette communicatie met duidelijke uitleg
vond alles heel prettig en correct.
Heel keurig allemaal. Heel erg tevreden.
Erg tevreden. Snelle reactie op de mail/aanvraag. En snelle komst van dakdekkers. Alles keurig gemaakt.
Ging prima
Snelle afspraak. Uitvoerig onderzoek naar oorzaak waterschade. Waterschade bleek niet van een daklekkage te komen maar van een ondeuglijke voegkit aan een terras. Juiste diagnose gesteld. Gedeclareerde kosten bleken niet meer te zijn dan een uurloon. Eerlijke diagnose tegen eerlijke kosten. Ik kan de dakmakers aanbevelen.
De reparateur leek deskundig en bewerkte c.q. verwijderde de kennelijke lappendeken van eerdere reparaties grondig. Hoewel ik door de opmerkingen en werkwijze wel vertrouwen heb in zijn werk, kan ik de kwaliteit daarvan als leek natuurlijk niet beoordelen. Die zal in de loop van de tijd moeten blijken.
R�ntgenweg 14
2400 AG Alphen aan de rijn
Wij maken uw dak. Daar kunnen we heel gewichtig of ingewikkeld over doen, maar dat is nergens voor nodig. Dit is wie wij zijn, dit is wat we doen. Al meer dan dertig jaar repareren, renoveren en onderhouden wij daken in het Groene Hart en daarbuiten.<br><br> De Dakmakers<br> Postbus 296 <br> 2400 AG Alphen Aan Den Rijn<br> Tel. 085 022 0680