Een zeer tevreden klant. Ik wil graag nog melden dat ik de "rijpere"leeftijd van het personeel erg kan waarderen. Dit geeft mij een gevoel van meer ervaring en ook wat betreft de communicatie geeft dit mij een zeer betrokken gevoel!
Plezierige en aangename mensen en praktijk
Onze zoon heeft momenteel alleen nog een nachtbeugel (plastic gebitjes). We hadden niet gedacht dat hier ook zo vaak een controle bij komt kijken. Dus dat valt een beetje tegen.
Hygiene mag beter; niet met vuile handschoenen beeldschermen aanraken en met dezelfde handschoen lades openen en materialen pakken ivm kruisinfecties
super tevreden
Prachtig gebit gekregen!
Zeer vriendelijk personeel.
Super geregeld, afspraak wordt aan lesrooster aangepast, bij uitval les altijd iets te regelen om eerder te komen.
Fijne behandeling