Ik word altijd goed en op tijd geholpen, ik hoef nooit lang te wachten. Het is ook een hele mooie en moderne praktijk.
Niets dan lof
Super Geholpen
Ik ben altijd netjes en snel geholpen, vriendelijk personeel. goede uitleg gekregen.
Fijne, nette praktijk. Echt op het kind gericht en vriendelijk personeel.
Personeel is erg vriendelijk. Resultaat was goed met een kanttekening: er bleven nog lijmresten achter nadat de beugel was verwijderd waardoor het tandvlees ging ontsteken!!!
Professioneel, servicegericht en organisatorisch gestructureerd.
Beide dochters een prachtig gebit Dank zij pimm, altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Bij binnenkomst tref je eerst Anja, voor ons echt het gezicht van pimm, altijd even tijd voor uitleg of een praatje, stelt je gerust en is super vriendelijk. Zal iedereen aanraden naar pimm te gaan!
Assistentes zijn erg aardig en nemen alle tijd. Verder zeer tevreden over de gehele aanpak, behandeling en eindresultaat!
Een zeer tevreden klant. Ik wil graag nog melden dat ik de "rijpere"leeftijd van het personeel erg kan waarderen. Dit geeft mij een gevoel van meer ervaring en ook wat betreft de communicatie geeft dit mij een zeer betrokken gevoel!
Plezierige en aangename mensen en praktijk
Onze zoon heeft momenteel alleen nog een nachtbeugel (plastic gebitjes). We hadden niet gedacht dat hier ook zo vaak een controle bij komt kijken. Dus dat valt een beetje tegen.