Sophie heeft echt een prachtig gebit gekregen: ze is er zelf ook erg blij mee. De praktijk is erg mooi en netjes. De medewerkers zijn erg prettig in de omgang en ook qua advies staan ze altijd klaar. We wisten precies wat er ging gebeuren.
Zeer tevreden over behandeling en resultaat
gewoonweg prima, helemaal oké, niets op aan te merken, ga zo door
Aardig personeel. Legt goed uit wat er gebeuren gaat
De manier waarop binnen Pimm gewerkt wordt, wekt vertrouwen. De wachttijden zijn kort. De begeleiding tijdens het traject is goed en het eindresultaat is prachtig. Mijn dochter heeft een mooi gebit, dankzij Pimm.
Een perfecte praktijk met een uitstekende service!Een echte aanbeveling!
Mn zeer gastvrije en vriendelijke baliemedewerkers !
We hebben de behandeling van Loek in jullie praktijk als zeer prettig en professioneel ervaren. De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk en leggen precies uit wat ze gaan doen en hoe het ervoor staat. Ook de baliemedewerkster Anja ( waar wij vooral mee te maken hebben gehad) was altijd bereidwillig, begripvol en erg vriendelijk. We zijn zeer tevreden over jullie praktijk en zouden willen zeggen; ga zo door!👍🏼
zeer tevreden
Complimenten aan iedereen, maar ik wil toch graag extra aangeven dat Anja enorm klantvriendelijk is!! TOP!
Fijne ervaring met deze praktijk. Mag van mij nog wat meer gericht zijn op mogelijkheden van kinderen (vrijdagmiddag dicht en geen weekend mogelijkheid)
Ik vind het echt niet kunnen dat ik zoveel boven offerte heb moeten betalen, kan me voorstellen dat deze review niet geplaatst wordt want ik ben echt niet tevreden.
Ik ben tevreden over het totale resultaat. Qua uitleg moest ik wel zelf vragen om deze uitleg. Soms was het contact met de orthodontisten ietwat vluchtig.
Vriendelijk personeel. Zeer tevreden. Een minpunt is dat vaker de controle slechts enkele minuten duurde. Toch wordt er een gedegen tarief gerekend voor even in de stoeltje mogen liggen
Ik ben altijd goed behandeld, en zeer professioneel Ook waren ze vriendelijk.
Demi heeft supermooi de tanden staan bedankt voor alle goede zorgen
Goede ervaring met de praktijk. En met name Anja willen we nog ff extra benoemen. Top assistente die met de kinderen mee denkt. En daarnaast ook weet wie ze voor zich heeft staan. Een goed visite plaatje wat toch ook heel belangrijk is!