Qua uitvoer, kennis en faciliteit is uw praktijk lovenswaardig. Qua financiële afhandeling kan dit een stuk klantvriendelijker. Het zou met name voor veelvuldige facturatie van kleine bedragen handiger zijn wanneer dit automatisch en/of periodiek geregeld kan worden. Ik heb zelfs voorgesteld een groter bedrag over te maken en wanneer deze nagenoeg verbruikt is, deze wederom aan te vullen waardoor niet maandelijks een bedrag van enkele euro's overgemaakt hoeft te worden.
Een mooie moderne praktijk met kundig en vriendelijk personeel. Je wordt er goed en met aandacht geholpen van de receptie tot en met de behandeling in "stoel".
Erg prettig, betrouwbaar en resultaat is prachtig!
Zeer prettige omgang, goede en rustige uitleg over de behandeling. Iedere medewerker vriendelijk en correct in de communicatie.
Een mooie praktijk met een goed advies. De dames waren altijd vriendelijk en correct . Dit zullen we zeker aan presenteren bij eventuele nieuwe cliënten.
Leuke en spannende ervaring.
Sommige assistentes zijn niet zo aardig en wat hardhandig......
altijd vriendelijk, goede uitleg, behulpzaam.
Helder behandelplan incl. kostenbegroting. Uiteindelijk behandeling met goed resultaat afgerond ruim onder de prijs die aanvankelijk geschat was. Vriendelijk en deskundig personeel. Goede planning zorgt voor korte wachttijden in de wachtruimte. Zeer mooie moderne praktijk.
Door kleinschaligheid zeer persoonlijk in benadering en makkelijk benaderbaar. Hierdoor blijven de lijnen kort en is info gemakkelijk ingewonnen.
Ik heb alles als prettig en goed ervaren met vriendelijk personeel
Prima resultaat en doelgericht professioneel behandeld!
Ik vind het een hele prettige praktijk waar ik, ondanks dat de behandelingen niet altijd pijnloos zijn, graag kom. Er is een hele goede sfeer waar ik me prettig in voel.
Heel goed gedaan orthodontisten. Echt een schouderklopje voor jullie.