We zijn heel tevreden over de praktijke en personeel
Fijne praktijk, nooit lang wachten.
Erg vriendelijk...
alles erg netjes verzorgd en ik wist altijd waar ik aan toe was. eindresultaat is ook erg goed
Lieve mensen. Was altijd snel en op tijd aan de beurt. Super blij met het resultaat. Snel gegaan!
Goede behandeling en begeleiding. Duurde alleen een half jaar langer dan gezegd. Er kwamen steeds nieuwe dingen bij. Verder prima eindresultaat!
Je word altijd super geholpen en het resultaat is mooi!
Goede communicatie met kind en ouder klant vriendelijkheid is prima afhandeling is prima mooi resultaat op het einde bvd Fam. Boels-Peters
Vriendelijke eerlijke service met een prachtig resultaat
prima service, net, overzichtelijk, open, geen wachttijden
Duidelijke uitleg voor je start, qua kostenplaatje en inschatting duur vd behandeling. Medewerkers allemaal even kundig en zeer behulpzaam. En het eindresultaat is geweldig!
super rechte tanden.....prachtig!