Wij hebben 3 kinderen onder behandeling bij PIMM. Wij hebben geen enkele negatieve ervaring met PIMM. Wij zouden dan ook iedereen PIMM aanbevelen. Gewoon in 1 woord Top!👍
Fijne praktijk met vriendelijke medewerkers.
Ik ben heel tevreden over alle uitleg en behandelingen tijdens het dragen van de onderkaak beugel. Ben ook zeer tevreden over het resultaat. Mijn dank.
Veel complimenten wb vriendelijkheid en vlot verloop van bezoek, punctueel wb tijd ook heel fijn.
prima!!
Zeer goeie ervaring. Van het begin tot en met het einde. Ik ben heel gelukkig met het resultaat. Het enige puntje wat ik heb is met het eruit halen van de beugel. Daar werd weinig verteld. En ik wist niet precies hoe en wat. Deels ook omdat ik het gevoel had te stikken, leek het heel lang te duren dat ik daar met mijn mond ver open lag. Maar gelukkig viel alles uiteindelijk mee. En ben ik dat deel al bijna vergeten.
Alweer een super mooi resultaat!
Wij vinden het vreemd dat er tussentijds de behandeling geen overzicht wordt gegeven van de gemaakte kosten. Het traject is kostentechnisch erg moeilijk te volgen.
Beste, Wij vinden het jammer dat dit de indruk is die U heeft. Wij geven desgevraagd altijd informatie hoe de financiële stand van zaken is. Ook kunt U dat nakijken op de site van uw ziekenfonds en op de site van Netpoint Factoring . Hierop staan alles nota's helemaal gespecificeerd. Hoop dat dit een beetje duidelijk is voor U. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, laat het ons dan weten. Met vriendelijke groet, Ellen Broersma, Praktijkmanager PIMM
Een hele goede praktijk, het zijn kunstenaars op het gebied van orthodontie. Heel erg fijn hoe er meegedacht is iedereen is altijd heel erg vriendelijk!
Alle bovengenoemde zaken kan ik alleen maar positief waarderen. Altijd een fijn gevoel en tevreden. Super tevreden met behandeling en resultaat.Zowel balie, assistentes en orthodontisten. Toch een tip; meer aandacht voor randverschijnselen. Zere mond, kapotte mondhoeken. Crèmes ? Zalf?