Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Cliënten prezen consequent het vriendelijke personeel en de efficiënte service. De wachttijden waren kort en de dienstverlening verliep vlot. Er werd herhaaldelijk gesproken over duidelijke uitleg en een goed uitgedacht behandeltraject, met mooie resultaten. Over het algemeen wordt de praktijk als betrouwbaar, professioneel en gastvrij ervaren.
Altijd vriendelijk ontvangen, geen lange wachttijden
18 April 2026
Joyce
Heel
Je hoeft nooit lang te wachten en je wordt heel goed voorbereid op de behandeling. Balie medewerkster Anja is heel vriendelijk en altijd opgewekt. Ze is bijzonder goed in namen onthouden als er iemand binnenkomt weet ze direct wie dat is. Alle personeel is aardig en heel kundig.
15 April 2026
Anja Peeters-Wolters
Linne
Top team
14 April 2026
Jente
Thone
Traject is gelopen zoals gelopen conform afgegeven planning! Dat is knap!
12 April 2026
top
10 November 2025
fien
limburg
Ortho Schreurs is een fijne praktijk met hartelijke mensen. Mijn behandeling was sneller dan verwacht afgelopen, en met een uitstekend resultaat
Jurgen
Ittervoort
Goede orthodontist waar vooraf een duidelijk traject wordt vastgesteld en naar tevredenheid is afgerond.
Vaes, Ferdy
Heythuysen
Allebei mijn zonen zijn naar ortho Echt geweest. Een hele fijne praktijk ! Alles ziet er tip top uit. Vriendelijk personeel ...nooit lang hoeven wachten. Een mooi resultaat nadat de beugels verwijderd waren. Alles in 1 woord samengevat ...Super !!
Timmermans, Jens
Buggenum
Wij komen al 12 jr aan een stuk met onze 2 zoons persoonlijk vond ik toen het PIMM heette beter. Met sommigen niet de klik hoeft ook niet altijd natuurlijk maar vond wel sinds dat het Schreurs heet wel anders ze zeggen vaak teveel maar als het puntje bij paaltje kwam dan moest het toch langer erin blijven zitten, ga niet iets zeggen waarvan je zelf de uitkomst ook nog niet wist. Onze complimenten voor Anja, Marianne en nog 2 maar daar ben ik de naam ff van kwijt.
30 October 2025
Djojodikromo, Lano en Noad
Roggel
naar tevredenheid geholpen. enkele kritiekpuntjes qua communicatie zijn goed opgepakt.
20 February 2025
m
Roermond
Goede kwaliteit en aardige mensen
31 January 2025
Colbers, Tygo
Roggel
Goede uitleg, duidelijk plan Mooi resultaat
31 January 2025
Mul, Robin
Koningsbosch
Iedereen is altijd vriendelijk. Alles wordt goed uitgelegd en je wordt goed op je gemak gesteld. Alle procedures zijn perfect gestroomlijnd. Als er bijvoorbeeld een foto nodig is, hoef je daar niet op te wachten, maar komt de persoon die de foto maakt, precies op de juiste plek op de juiste tijd. Alle materialen die nodig zijn voor de behandeling van die dag, liggen klaar. Nooit gerommel, nooit gezoek. De persoon aan de telefoon weet meteen wie je bent, en wat je behandeling is. Een praktijk waar je steeds weer denkt: hoe kan het dat altijd alles zo goed op elkaar is afgestemd.
Aisha
Beegden
Zeer fijn, vriendelijk en bekwaam personeel.
Pijpers, Dani
Susteren
Er is goed naar me geluisterd, en ik ben blij met het resultaat!
Diana
Maasbracht
Moderne praktijk, fijn dat ze tegenwoordig scans maken van het gebit zodat je niet hoeft te happen. Zeer aardige en professioneel personeel
Erning, Vive van
Herten
Zijn de afspraken niet nagekomen waardoor het heel lang heeft geduurd en onnodige kosten in rekening gebracht.
Beveelt niet aan
Waardenberg, Zinzi van
Maasbracht
Ik beveel deze praktijk zeer zeker aan. Zowel mijn dochter als zoon zijn hier zeer goed geholpen. Ze denken mee, zijn kundig en laten je zeer welkom voelen.
20 August 2024
Baren, Morris
Born
Een erg fijne praktijk met vriendelijk personeel. Erg flexibel in het maken en verzetten van afspraken. Goed werk geleverd.
19 August 2024
Welling, Tom
Heel
Goede behandeling, was het zeker waard
19 August 2024
Laumann, Henry
Echt
We zijn altijd goed geholpen
16 August 2024
Levi de Laat
Stevensweert
Toen we 2,5 jaar geleden met ze zoon aan de bahadeling begonnen, herinnerde ik me de ervaringen uit mijn jeugd. We zijn blij verrast met hoe het bij PIMM geregeld is. nouwelijks wachtijden bij de afspraken. Goede uitleg en mocht het originele behandel plan aangepast moeten worden een goede uitleg.
16 August 2024
Jenniskens, Ralf
Beegden
Zeer kundig en uitermate vriendelijk
15 August 2024
Strang-Rademakers,
Echt
2 jaar hier onder behandeling geweest. Altijd fijn geholpen, klantvriendelijk en behulpzaam maar ook zeer professioneel. Tanden staan nu heel mooi! Top!
15 August 2024
Jb
Wijnstraat 5
6101 AK Echt
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.