Ben snel en vakkundig s,avonds geholpen aan een afgebroken tand uit een prothese. Hierdoor kon ik s,morgens toch op vakantie. Er is een zeer vakkundige reparatie uitgevoerd.
Extra service thuis opgehaald en daags er na weer thuis gebracht. Gerepareerd uiteraard.
Je word meteen geholpen als je binnen komt en je kan wachten tot het gebit gerepareerd is onder het genot van een heerlijke kop koffie en vriendelijke mensen Ik zal dit zeker aan vele mensen aanbevelen
Fijn dat ik in de kantine mocht wachten tot mijn gebitsprothese klaar was. Fijne service!
Snel en deskundig geholpen,met een kopje koffie! Met andere woorden heel erg tevreden.
Prima en snelle service.
snel en vakkundig geholpen met een duidelijke uitleg hoe ,wat waarom reparatie noodzakelijk was,en raad\advies voor mijn huidige tandarts. Heb deze dan ook geinformeerd en de uitleg overgedragen. met vr gr AAM Warringa
Prima geholpen En snel klaar
Mijn ervaring is dat ik snel geholpen ben en dat voor een zondagmorgen 8:30. Kom zo snel mogelijk voor een afspraak om een gebit
Snel en netjes geholpen.
Snelle en deskundige reparatie van mijn prothese: stukje afgebroken.
Op Koningsdag, terwijl een nieuwe vloer zou worden gelegd. Toch geholpen. Prima reparatie, zeer deskundig advies en meteen daad bij woord gevoegd toen bleek dat het nodig was de bite aan te passen.
Vriendelijk ontvangen en ik word goed behandeld. Het is zeer netjes.
Prima service kon komen naar werk tijd naar dat ik mijn gebit had gebroken 20.00 savonds
SNEL en vakkundig
uitstekend geholpen!
Ik ben snel en deskundig geholpen.
In een woord geweldig
Na een ongelukje met mijn gebit even gebeld en het was anderhalf later opgelost Perfecte service, vriendelijk en vakkundige.
Berg en Dalseweg 52
6522BM Nijmegen