Zeer prettig en snel geholpen
Direct geholpen. Prothese stuk, zelfde dag gemaakt; geen uren hoeven te wachten. Helemaal super!
Zo snel en goede service.Heel blij met jullie.
Snel en zeer goed geholpen zeer tevreden
div.malen uitstekend
zeer positief.Mijn voortand ging op vrijdagmiddag van mijn prothese af. En dan na 15.00 uur nog terecht kunnen,ik vind dat geweldig.
Kwaliteit en behulpzaam .
De wachttijd was lang en die mijn gebit heeft gemaakt controleerde niet of het gebit goed zat.
Beste A.M Jilesen, spijtig dat u lang heeft moeten wachten; u schrijft niet hoelang. Doorgaans bent u uw prothese een uur kwijt afhankelijk van het probleem. Controleren is vaak lastig maar de Tandtechnicus moet wel vragen of de prothese goed zit! Dank voor uw reactie; wij zullen deze melding intern bespreken om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Peter Schoutens de Gebittenmaker
Alles wordt prima gedaan bij jullie, en je wordt vriendelijk geholpen en vlug, en je kunt dan weer lekker eten.
Kon gelijk terecht ben goed geholpen en m’n prothese zit weer netjes. 👍🏼👍🏼
Vlot en goed gemaakt
In weekend gebit gebroken, zeer snel en deskundig geholpen.
goed gebid, fijne behandeling, als je beld kun je altijd meteen komen hoeft niet lang te wachten en wordt vriendelijk en netjes behandeld 👍👍👍
Correcte en snelle behandeling dank U
het was voor mij de eerste keer, de werkwijze ,snelheid,en service, was voor mij verrassend
Perfect bedrijf met uitstekende service en vakkundig personeel
Op zondag bellen voor reparatie, tijdstip afspreken en klaar terwijl u wacht. Binnen de afgesproken tijd klaar, super service.
Reddende engel op Koningsdag. Helaas lang moeten zoeken voor ik wist waar ik terecht kon. Zeer snel en vakkundig gemaakt.
Als de prothese in het weekend stuk gaat is het erg fijn een adres te hebben waar je terecht kunt, mijn weekend was weer geweldig, nogmaals bedankt voor de service.
Berg en Dalseweg 52
6522BM Nijmegen