Klasse. Direct geholpen. Kwalitatief perfect.

Snelle en vakkundige reparatie

Snelle en vakkundige reparatie

We mochten meteen komen. Echt fijn voor het weekend

Top gebitmaker

Ik zat zondag avond met een groot probleem en de gebittenmaker heeft mij uitstekend en super snel geholpen

Fantastisch,

Super fijn dat je gewoon na een telefoontje direct terecht kan. Heel vriendelijke mensen. En je kan er gewoon op wachten, heel fijn, Ik ben er heel tevreden over.

Prima en snel geregeld

Mijn moeder is 101, ondanks hoorapparaat slechthorend en haar kinderen moeten dus veel voor haar regelen. Toen ze vertelde dat haar gebitsprothese (plaatje) gebroken was meteen gebeld en ik kon meteen terecht. Ter plekke moest ik een klein uur wachten maar dat had ik er graag voor over. Mijn moeder was ontzettend blij dat het zo snel was opgelost. Onze dank aan de gebittenmaker!

Snel en correct

Je kunt er altijd terecht

Weekend service , super jo go

Goede service, vriendelijke mensen, prima geholpen in het weekend, chapeau

Fantastisch goed en zeer vriendelijk geholpen.

Op vrijdagavond, zeer vriendelijk, professioneel en geruststellend geholpen.

meteen geholpen in het weekend

Prima en snel geholpen

Wederom een hele goede ervaring met de gebittenmaker, na een breuk van mijn prothese kon ik snel terecht en werd deze gemaakt en ik kon er op wachten. TOP!

Fijn dat ik meteen geholpen werd

Super fijn dat ze op de site hebben staan voor spoed en dat ze er ook zijn zouden nog veel tandartsen van kunnen leren super dank wat jullie voor mij hebben gedaan

Super, klant vriendelijk en goed werk verricht

Vriendelijke, perfect gerepareerd en klaar terwijl je ook kan wachten

Goede en snelle service

Goede en snelle service Vriendelijk geholpen

Heel vakundig en vriendelijk geholpen

Goed en snel probleem.opgelost

Zondag ging mijn gebit kapot, voor een familie weekend. De man kwam bij mij thuis, maakte het weer perfect en bracht het binnen anderhalf uur terug. Ik wad ZO dankbaar!!

Zeer netjes en snel geholpen

Netjes en goed

SUPERGOED

Nou iets meer dan 1 zin..haha.. Bij deze was mijn ervaring naar jullie toe Top want ook mag men graag u of jullie collega Hidde hij in iedergeval mij vorige keer na de 2 keer gekomen te zijn hij mij Supergoed had geholpen. mag toch ook altijd op zijn tijd complimentjes gegeven worden..Ik vind het zelf altijd erg Fijn en leuk om het te krijgen! Thanks nogmaals Hidde het zit nu ook echter Supergoed Oke !Groetjes en tot Ziens! Grace

Snel en keurig

Reparatie aan mijn gebroken bovengebit gebeurde snel en vakkundig. Keurig geholpen. Vriendelijke ontvangst.

Reparatie goed, wachtruimte klein en geen (prive) behandelkamer

Voor noodreparatie kun je hier heel goed terecht echter is een (eigen) behandelkamer wel zo prettig, nu wordt je meegenomen naar een beetje een rommelwerkplaats en kun je je prothese ongeveer in de (wachtkamer)( wachtkamer bestaat uit 3 stoelen midden voor de ingang)passen of het goed is, dus een beetje meer privé zou prettig zijn, om hier evt. een nieuwe prothese te laten maken ga ik dan denk ik toch liever naar mijn eigen tandarts

Vakwerk

Snel effectief gemaakt . Het past goed en is sterker gemaakt . Dus een goed adres om naar toe te gaan.

Snelle service

Mijn bovenprothese was binnen een uur gerepareerd

Prima, op het moment dat er een tand was losgekomen van het frame kon ik direct langskomen ondanks de drukte van de vakantie.

Goed en snel geholpen

Op een zondag een scheur in mijn bovengenoemde, kon meteen terecht en in een half uur was het vakkundig gerepareerd

Als niet klant (maar via mijn eigen tandtechnicus doorverwezen) prima op zondagochtend geholpen, zodat ik niet anderhalve week zonder prothese rond hoefde te lopen.

Berg en Dalseweg 52

6522BM Nijmegen