Beste, De 25,- staat los van de rekening van de prothese. Dat is een toeslag omdat wij hiervoor extra personeel moeten oproepen om naar het lab te komen, om u te helpen. De avond -en of weekend service is een extra service en daar is die 25,- voor. U heeft altijd zelf de keus om te komen of niet. Komt u doordeweeks ma tussen 8:30 - 17:00 of vrij tussen 8:30 - 17:00 dan kost het u geen 25,- Mvg, Team Dental Technics
Beste, De 25,- is voor avond -en of weekendtoeslag, omdat wij hiervoor extra naar het lab moeten komen. Komt u doordeweeks ma-do tussen 8:30 en 17:00 of vrijdags tussen 8:30 - 16:00 dan hoeft u geen 25,- te betalen. Mvg, Team Dental Technics
Beste, De reden dat u iedere keer een formulier moet invullen, is omdat u iedere keer een opdracht geeft dat wij de reparatie mogen maken. Het formulier is ons bewijs dat u die dag geweest bent. Mvg, Team Dental Technics