Supersnel

Snel en vriendelijk geholpen.

Voldoende

Voldoende

Prima, efficiƫnt, snel geholpen

Snel en vriendelijk geholpen , kon er op wachten.

Snelle en prettige afhandeling , en dat op de Zondag.

Mijn ervaring is goed met gebittenmaker

De gebittenmaker is voor mij een goede ervaring geweest omdat ik snel en correct behandeld bent

Snel geholpen

Privacy is wel iets: er is geen spreekkamer, in de gang met een andere klant erbij doe ik mijn verhaal, prothese uit. Ik geneerde me. Binnen een half uur was het al klaar, dat was meer dan prima

Zijn zeer positief

Vriendelijk, adequaat. Bekwaam

Klant vriendelijk en klantgericht!!

Ik werd snel geholpen, kon er op wachten. Daarbij nogmaals klantvriendelijk en klantgericht!

Snel geregeld

Helaas had ik mijn prothese pas 4 maanden en brak deze doormidden tijdens het poetsen. Te dunne protheselaag waardoor die brak. Erg geschrokken

Bijzonder vriendelijk. Hulpvaardig.

Op vrijdagmiddag nog met spoed geholpen. Super

Ik ben vol lof

Ik was al van plan jullie te bellen omdat ik zo tevreden was over de behandeling; vriendelijk, aardig, kundig, kordaat en snel en ik ben blij met het resultaat. Dank jullie wel.

Een zeer goede ervaring.

Ik belde de ochtend, ik kon meteen komen. Binnen 2 uur was mijn gebroken prothese klaar ! Super!

Snelle en goede service

Vriendelijk en zeer vakkundig geholpen

Zeer goed, snelle reparatie.

Zeer goede ervaring!

Mocht dezelfde dag nog komen voor n reparatie (zaterdag!) Zeer vriendelijk en meedenkend.

Goede service.

Goed. En geen probleem

Proffessioneel

Snel geholpen,zoals ik verwachtte, kom al jaren en ben altijd snel en goed geholpen.

goede en snelle service

op vrijdagavond gebit gebroken, zaterdagmiddag was t al gemaakt, en beter dan t daarvoor was !

geweldig

op een prettige manier ontvangen en gedurende de wachttijd een lekker kopje koffie gekregen

Zeer efficient en klantgericht

Vriendelijke ontvangst, vlot geholpen. Prima. Toch nog een opmerking. Als je slecht ter been bent en je moet naar boven is dat geen pretje.

Snelle service

Moest wennen aan verdikking, inmiddels opgelost

Snel en fijn geholpen

Gebeld, kon gelijk terecht, goeie service

Prima grote klasse,voor mij een 10 !!!!

Zeer snel geholpen tijdens de 4 daagse !!!