Laden reviews...
119 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen consistente positieve ervaringen met snelle reparaties en betrouwbare service. Klanten noemen vaak vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. Vakmanschap en aandacht voor detail komen vaak naar voren. Over het geheel genomen wordt de service als efficiënt en betrouwbaar beschreven.
Super ervaring,
21 June 2026
M.
Nijmegen
Fijn dat je in de avonduren en het weekend geholpen wordt. Een gebit heb je al niet voor de lol, en direct nodig. Nogmaals bedankt
12 June 2026
Jos
Millingen aan de Rijn
Prettig
12 June 2026
J.e
Nijmegen
Een vriendelijke ontvangst en een snelle behandeling Je kunt er op wachten en is netjes gemaakt.
6 June 2026
F.
Nijmegen
Super goed geholpen met een nieuw gebit. Precies zoals ik vroeg! Geen verandering met de oude waardoor je gezicht anders word. Allemaal top mensen
1 June 2026
N.
Millingen aan de rijn
Prima Service Gebit binnen een uur gerepareerd
W Marneef
Nijmegen
Vanaf de eerste afspraak,is het snel gegaan. De afspraken zijn duidelijk netjes geholpen zeer deskundig. Goede uitleg wat er gaat gebeuren als patiënt.. Ben zeer tevreden.
John
Lingerwaard
Uitstekend en snel geholpen
Jaap
Nijmegen
Een telefoontje er wordt gevraagd wat er aan de hand is ik leg dat uit en je kunt in de auto stappen er naar toe rijden bent direct aan de beurt en 1 uur later is het al klaar. Vertel mij maar waar het nog sneller kan.
A. Janssen
Goede ervaring
20 May 2026
Tonny
Zeeland n.b
In bovenprothese plotseling een tand ''verloren''. Naar de ''gebittenmaker''. Geen probleem. Ik kon er op wachten. In 3 kwartier stond ik met een compleet bovenprothese weer ''mooi'' op straat.
20 May 2026
W.
Nijmegen
Dit bedrijf is zeer vakkundig maken en vermaken en repareren, ze hebben mijn partieel gebit op professionele wijze aangepast en ook in het verleden me gebit gerepareerd vriendelijke mensen.
15 May 2026
Ron
Nijmegen
Ik kan er altijd terecht en je wordt vriendelijk en ook vakbekwaamheid en discreet behandeld.
13 May 2026
Rieki
Heteren
Klantvriendelijk, snel en uitstekend!
28 April 2026
S.
Uitermate vriendelijke mensen GEWELDIG
24 April 2026
Martin De kleijn
Nijmegen
Ik ben heel vriendelijk behandeld en tewoord gestaan door het personeel. Daarom zeg ik is je prothese stuk ga dan naar de Gebittenmaker. Voor een vakkundige reparatie.
20 April 2026
Wat een goede service
13 April 2026
Marcel
Elst
zeer vriendelijk allemaal en ik heb hele mooie tanden
10 April 2026
chan
nijmegen
Zoals gezegd
5 April 2026
J.
Beek Gemmente Berg en Dal
Mijn problemen met mijn gebit werden snel en accuraat verholpen!
5 April 2026
R.
Nijmegen
Regelmatig gebroken gebit gehad, afgelopen weekend weer en even bellen en dan wordt het geregeld Snelle service en na een uurtje sta je weer buiten
2 April 2026
G.
Tiel
Afspraak is snel gemaakt en je wordt vriendelijk ontvangen en het is netjes gemaakt terwijl je er op wacht, prima service!
25 March 2026
F.
Nijmegen
Ik had geen afspraak maar toch werd ik geholpen. Zeer prettig
22 March 2026
Mirjam