Gelijk geholpen service goed Kunt wachten

aardige mensen

mijn gebi werd gelijk gemaakt kon er op wachten

een super goed bedrijf

op zaterdagmiddag brak ik mijn boven gebit. ik moest naar buitenland voor zaken en zonder gebit gaat dat niet werken mijn schoons belde naar meerdere bedrijven deze waren niet aanwezig en waren niet bereikbaar. dit bedrijf belde hij zaterdagavond om 18;00 uur en die zijden van harte welkom wij gaan u helpen om dit klaar te maken 19;30 uur zijn jullie welkom waren wij daar en die avond was alles geregeld. deze mensen krijgen van mij een 10 kwa service en kwaliteit kort om een top bedrijf ik kom er zeker weer.

heel fijne ervaring .

Ik ben zeer correct geholpen. luisterde en neemt je serieus , dat gaf mijn heel vertrouwen met de stap die ik ga maken. Dankjewel hiervoor ..

Prima vakmensen.

Even bellen,dan komen : klaar terwijl U wacht,met een lekker kopje koffie, dan in korte tijd naar huis met een prima prothese. *kwam met een tandje minder,nu een tandje meer.

Super service, zeker op Zondag

Snelle en goede service ook op Zondag. Goed bereikbaar. Zeer vriendelijk.

Uiterst vriendelijk personeel en ze werken heel precies

Er was een tand van mijn plaatje afgebroken en zij hebben dit gelijk gerepareerd. Ik kon daar rustig blijven wachten tot mijn plaatje klaar was. Er wordt gezorgd dat het plaatje weer helemaal naar tevredenheid zit. Eerder laten ze je niet gaan.

Goed en snel geholpen top !

Vriendelijk en snel geholpen er zaten meer mensen, dus dat zegt genoeg.

Snel en vriendelijk geholpen en goed advies!

Geweldige service.

Vriendelijk te woord gestaan , Snelle afhandeling.

100% tevreden geweldig

een 100% tevreden client

Zeer klant vriendelijk

Je wordt meteen geholpen

Snel en professioneel

Ik wordt er goed geholpen

Als we bellen kunnen we meteen terecht

Perfect geregeld

Zoals ik het hier onder beschrijf

Had prothese kapot gebeld kon komen en kon wachten omdat ze het meteen maken

Vriendelijk geholpen . Prima reparatie met duidelijke uitleg !!

Professioneel en prettig!

Ik werd prettig welkom geheten en mijn probleem is vakkundig opgelost. Ging blij en opgelucht de deur uit.

Gebit te dun.

Bij het bijten moet ik altijd oppassen dat het niet breekt. Daarom gebruikt ik de oude gebit deze is dikker, met deze kan ik in vlees bijten of harde broodjes. Mag 3d dikker maken.

Voortreffelijk

Correct geholpen.

Heel goed

Snel en goed geholpen. Groet Tom

Goed, en snel geholpen. Was gezellig, en ik mocht meekijken.

Vriendelijk en vakkundig geholpen.

Al jaren mijn redding om het gebit regelmatig weer voltallig te maken. De aanpassingen zijn in goed overleg telkens weer perfect !

Geweldige ervaring, alles perfect.

Fijn contact, peter helpt je geweldig, ook als het voor de zoveelste keer is. Niets is teveel. Kan het iedereen aanbevelen.

Fantastisch

Als je belt met klachten kan je gelijk terecht vriendelijke mensen.

Berg en Dalseweg 52

6522BM Nijmegen