Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Voor het bekleden van onze schouw in Amsterdam hebben wij Weerstand natuursteen benaderd. Met name de service tijdens het plaatsen (zeker in Amsterdam is alles schots en scheef) was fantastisch. De plaatsing is werkelijk waar perfect gedaan en men ging niet eerder weg totdat ze tevreden waren. Zeer tevreden!
18 November 2018
Steven
Amsterdam
Super geholpen,
21 February 2017
Marco
Almere
De marmervloer is heel mooi opgeknapt. We krijgen veel complimenten over de vloer. Hartelijk dank.
30 July 2016
Carla
Creil
Ruim assortiment, goed advies en een scherpe prijs.
29 July 2016
Arno
Huis ter Heide
Snel levering
12 June 2016
anoniem
Prima vloer, vriendelijke leggers en altijd uitstekende en snelle communicatie.
2 June 2016
Woerden
29 February 2016
Paul
Emmeloord
goede klantvriendelijk en goede levering
23 February 2016
Marianne
Cothen
Erik
Kampen
Van ons eerste bezoek in de winkel (er werd de tijd voor ons genomen) naar het plaatsen van onze bestelling (online, en dus super handig!) en het moment van leveren (op de afgesproken dag), alles liep op rolletjes. Heldere adviezen over het onderhoud van onze vloer, snelle reactie op onze vragen en afspraak is afspraak, daar houden we van. Als we in de toekomst weer wat nodig hebben dan weten we bij wie we moeten zijn.
Ronald
Urk
Goede service en persoonlijk advies en een mooi product tegen een concurrerende prijs.
Nelleke
Gouda
Priscilla
Lopik
Alles werd door onderaannemers slecht uitgevoerd. Alle klachten worden afgeschoven op mij, Omdat ik er toch bij was. Ja, als ik het zelf zo goed zou weten zou ik het toch zelf doen.
Beveelt niet aan
S.
Lansingerland
Door de snelle en goede vakwerk ligt er een hele mooie vloer bij ons! Ben er helemaal verliefd op. Allemaal snel geregeld en ze staan er altijd klaar voor je. Ze verdienen gewoon een 10!
18 February 2016
Urk
Prima service, ruim assortiment, vriendelijke, vakkundige en behulpzame medewerkers op kantoor en op locatie.
18 February 2016
Vlieter 1