Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Mijn hond moest gehecht worden, binnen 45 weer buiten binnen openimgstijden, maar bijna 600€ lichter, blijkt dat ze een duur consult voor 5 minuten vertellen wat ze gingen doen + hechting + onnodige drain blerk later. Ze laten je dan ook eerst even afrekenen zonder dat je het overzicht gezien hebt. Allemaal handige trukendoos aan duurbetaalde onzin. Een week later moest het weer gebeuren omdat de wond weer open was gegaan, toen moest ik eerst een schuld kannonade van een foor ratelende mevrouw aanhoren, ik ben toen elders naartoe gegaan deze arts heeft het toen netjes gedaan maar voor maar €100,-
10 January 2026
Arnoud van Meggelen
Aalten
Er is voor het chippen verteld dat er geen bijkomende kosten meer zouden komen. Helaas blijkt dit niet waar te zijn.
27 June 2024
Albert
Terborg
Fijne praktijk...onze hond koopa had een versteende plasbuisleiding. Euthanasie was zeer waarschijnlijk...dankzij Diana en Simon werd onze hond gered door middel van een operatie met een ingewikkelde omleiding voor het plassen...maar het werd een groot succes. Grote dank.❤️❤️❤️
10 May 2022
Marco te braak
Varaseveld
Na jaren onze hond ( Grote Münsterlander ) Kas ziek te zijn geweest, hebben we afgelopen 27 november 2020 afscheid van Kas moeten nemen op bijna 11 jarige leeftijd. Ik wil Dierenarts Marleen hartelijk bedanken voor haar inzet voor Kas . Ook voor mijn vorige twee ( Flatcoated's ) honden een dierenarts in hart en nieren. Marleen bedankt!!!
30 November 2020
Yvonne
Dinxperlo
niet netjes behandelt in paniek moment met mijn hond
14 October 2020
carola
varsseveld
25 March 2016
Hans
Voorst
Het is een goede praktijk met een vriendelijk/zorgzaam team.
24 March 2016
Erika
Ulft
mijn dieren hebben door de juiste keuze van behandelen en advies een hoge leeftijd bereikt.Bij bezoek aan de praktijk een vertrouwd gevoel.
Sabina
Gendringen
Ik ben erg te vreden. Ik wijs ook altijd door naar jullie. Als ik een over bezorgheid heb, dan stellen jullie mij gerust. ( het gaat toch over je liefste hond) Ik heb het gevoel dat jullie dat ook serieus nemen. Dank voor de goede zorgen over mijn dieren de afgelopen jaren. groetjes Loes
Loes
Aalten