Mijn moeder heeft een privatelease contract via Yourlease. Bij het ophalen van de auto (ongeveer 2 jaar oud) zaten er gebruikerssporen en beschadigde wieldoppen. Die werden keurig genoteerd alszijnde bekend. Na 2 jaar en 2 maanden (waarbij je dan ook je borg kwijt bent) de auto ingeleverd. Na een grondige inspectie van Patrick werd linksvoor een kras op de bumper geconstateerd. Naar nu blijkt kost deze kras €295 eigen risico!!!!! Vol ongeloof gevraagd hoe dat kon, maar hij wees mij op de andere schades (lees gebruikerssporen voor een bijna 5 jaar oude auto) die hij dan coulancehalve niet zou rekenen. Wat een onzin natuurlijk want je betaald 1 maal eigen risico. Mijn gevoel is nu dat bij inlevering er koste wat kost naar schades wordt gezocht om in ieder geval het eigen risico te kunnen innen. Het kul argument dat de auto niet met die kras opnieuw kan worden verhuurd houdt ook geen stand omdat het een kras aan de onderkant van de voorbumper is. Ik denk dat de vorige berijder ook zijn of haar eigen risico kwijt was omdat de wieldoppen beschadigd waren, maar de auto werd dus wel met die beschadigde wieldoppen afgeleverd. Yourlease ga je schamen....!!!
Beste mevrouw Moratis, Nogmaals bedankt voor het aangaan van een contract bij Yourlease. Naar aanleiding van bovenstaande beoordeling hebben wij u geprobeerd te bereiken, helaas nog zonder resultaat. Yourlease biedt naast nieuwe auto’s ook mooie jong gebruikte occasions aan tegen een scherp concurrerende maandprijs. Natuurlijk kan het zijn dat er lichte gebruikers sporen op de lease auto zitten bij het aflever moment, natuurlijk noteren wij dit altijd in samenspraak met de bestuurder. Wij wensen u veel veilige kilometers toe in uw nieuwe auto en wie weet tot in de toekomst. Met vriendelijke groet, Thomas Leeuwis Yourlease 035-6039988
Bij het maken van mijn keuze ben ik op een hele vriendelijke manier geholpen door Patrick Veldhuizen. Hij nam de tijd voor me waardoor ik nu met een fijn en eerlijk gevoel mijn keuze heb kunnen maken. Prachtige auto en super service. Na de feestdagen langs geweest zonder afspraak ivm een plek op de auto en dat hebben ze direct verholpen met veel dank aan Robbie!!
De Fiat 500 die wij vier jaar geleden hadden geleast bij Yourlease (auto Smeeing) daarvan was de looptijd verlopen. Omdat wij verder wilde leasen hebben wij informatie gevraagd bij Auto Smeeing en werden verder geholpen door Djorden van Keulen die met een uitstekend voor ons gepast voorstel kwam en daarom hebben wij gelijk de overeenkomst afgesloten. Hij heeft er ook voor gezorgd dat wij met een week een schitterende witte 500 lounge konden rijden.
Heb een goed en passend advies gehad aflevering is snel en goed geregeld gegaan
Martijn verstaat Zijn vak!
Moeilijk bereikbaar. Dossiers zijn niet bekend bij collegas. Communicatie mag echt beter.... Wel aardige en vriendelijk personeel
Beste Stefano, Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Yourlease. Naar aanleiding van uw beoordeling is er intern overleg geweest met de desbetreffende collega’s, Wij wensen u veel veilige kilometers toe in uw Volkswagen T-Cross. Met vriendelijke groet, Thomas Leeuwis 035-6039988
Helpen uitstekend en luisteren goed naar je wensen
Op zondag een proefrit gemaakt...Fiat 500 lounge uitgezocht...kon niet worden gereserveerd tot na de kredietcheck. Op woensdag kwam de goedkeuring binnen. Direct gebeld. Werden gefeliciteerd en de verkoper zou donderdag bellen om de aflevering te regelen. Auto zou direct uit de verkoop gehaald worden. Donderdag niet gebeld. Vrijdag teruggebeld en gehoord dat de auto vergeven was.
Beste meneer Den Bommel, Nogmaals bedankt voor uw bezoek aan onze showroom. Helaas is het voorgekomen dat de gewenste Fiat 500 per ongeluk 2 maal is aangeboden. Vanzelfsprekend willen wij u graag als leaserijder behouden en zijn daarom voor u opzoek naar eenzelfde 500 Lounge. Verwachting is dat wij deze spoedig binnenkrijgen zodat wij deze alsnog aan u kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Rick Bos Yourlease 035-6039988
Sales and employee were welcoming in the shop. Everything is ready and they are attentive with everybody. I like how they handles my application. It was fast and smooth.
Fijn ervaring met zeer attente medewerkers van telefonisch contact tot aflevering. Was alleen wachten op EDR voor de creditcheck maar daar kan Yourlease zelf niets aan doen.
Patrick is zeer prettig. Goede advies, luistert goed naar onze wensen. Wat betreft het binnenkomen in het algemeen bij de balie, kan het wat ons betreft wel beter. Het mag wat attenter als we daar als klant staan te wachten. Daarvoor 3 sterren maar geven er 5 verdient door Patrick.
Auto snel klaar en geleverd, goed contact met verkoper.
Patrick heeft ons heel fijn geholpen niets was te veel en met deskundigheid vragen beantwoord.
Rij nu zo'n 6 maanden in mijn private lease VW Polo, na wat vergelijk online gedaan te hebben besloten hier eens langs te rijden (ja ze hebben een eigen showroom). Na de papierwinkel rond was kon ik binnen een paar dagen al de VW Polo ophalen. Patrick (de verkoper die ik eerder had gesproken) leverde persoonlijk de auto aan mij af. Ik heb mijn kilometers inmiddels al verhoogd, dit kan je eenvoudig regelen via de website en was ook snel rond. Een ronduit fijne ervaring tot dusver.
Geweldige service. Vriendelijke mensen
prima ervaring met Yourlease.
Goedemiddag Hans, Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Yourlease en de Volkswagen Polo die wij mochten leveren. Zoals zojuist telefonisch besproken nemen wij uw tip van harte aan om het proces tijdens aflevering te verbeteren. Wij wensen u veel veilige kilometers is uw Volkswagen toe. Met vriendelijke groet, Thomas Leeuwis Yourlease 035-6039988
Goed bedrijf en goeie service. Word altijd netjes geholpen.
Zeer gastvrij ontvangen , goede uitleg omtrent kontract gehad en inname oude auto perfect geregeld
Erg vriendelijk geholpen, we zijn goed geïnformeerd en zijn tevreden met de service
Heel erg fijn en snel geholpen door Patrick en heel erg blij met de leuke auto. Super service!
Your lease prima bedrijf , wel heel veel moeite met EDR. Heel lastig contact te krijgen met het bedrijf en werd vaak in de wacht gezet en vervolgens weg gedrukt. Ook veel miscommunicaties en afspraken vanuit hun kant die niet zijn nagekomen (beloven terug te mailen en/of veranderingen door te geven). Hierdoor heb ik een week langer zonder vervoer gezeten.
Goedemorgen Mike, Bedankt voor het plaatsen van uw mooie beoordeling. Vervelend om te lezen dat het contact met EDR moeizaam is verlopen. Op dit moment zijn wij de acceptatie procedure met EDR aan het verbeteren om de tijd tussen de aanvraag en aflevering te verkorten. Wij wensen u veel veilige kilometers in uw Fiat 500S toe. Met vriendelijke groet, Patrick Veldhuizen Yourlease
Allerslechtste communicatie en afhandeling van alles. Komt beloftes niet na. Je betaalt voor vervangend vervoer maar krijg je niet. Zeer af te raden. Bedrijf denkt niet mee en staan niet klaar bij reparaties waardoor je toch onveilig de weg opgaat.
Goedemorgen meneer Chakir, Naar aanleiding van uw beoordeling hebben wij contact met u opgenomen om onderstaand te bespreken. Natuurlijk is het vervelend dat, wanneer u een kapotte ruitenwisser heeft, er niet direct een passende oplossing is aangeboden. Gelukkig is het euvel inmiddels verholpen bij de plaatselijke Opel dealer. Wij wensen u veel veilige kilometers toe in uw Yourlease Opel Karl. Met vriendelijke groet, Thomas Leeuwis Yourlease 035-6039988
Koningsweg 14
3762EC Soest
Yourlease is de meest flexibele aanbieder van Private Lease in Nederland met een grote voorraad. Klanten kunnen dus na financiële acceptatie altijd snel rijden. Ons bedrijf is laagdrempelig voor klanten en bezoekers en is 7 dagen per week open. Ook hebben hebben een eigen showroom in het midden van Nederland. Naast consumenten bieden wij ook (flexibele) leaseoplossingen voor bedrijven.