Onpersoonlijke behandeling

Bij de veel gestelde vragen bij aflevering staat: We zien de aflevering als een bijzonder moment en creëren dit dan ook graag met jou bij ons in de showroom!! *aflevering werd gedaan door medewerker klantenservice en niet door de verkoper. *hij was niet op de hoogte dat er €3000 gepind ging worden om het maandelijkse leasebedrag te verlagen. *na het tekenen van de papieren moesten we zelf de auto opzoeken in de showroom. *geen bos bloemen bij de aankoop van een auto van bijna €28000 *instructie boekje was niet aanwezig *geen uitleg van alle knopjes in de auto. **zaterdag 1e contact met Otto Bijl Keuze gevallen op zwarte polo van 4-1-2023 met km stand 11. **afspraak op woensdag 8 november 11.00 uur met Otto Bijl. Afspraak stond niet in zijn agenda vermelden ging dus niet door! Mijn vader was erbij toen dit werd afgesproken. ** gebeld en terugbel afspraak voor 9 november 9.30 uur gemaakt. Er werd NIET teruggebeld!! ***€40 benzine in de auto gedaan en gefactureerd inmiddels. Bij een prijs van €2,00 de liter en 1:20 moest er 400 km op de teller staan. Helaas stond er maar 280 km op de teller. Kunt u dit uitleggen? Naar aanleiding van alle bovenstaande negatieve opmerkingen stel ik persoonlijk contact op prijs.

Heel goed.

Prima service en zeer vriendelijke mensen.

Het was ok.

Omdat ik bepaalde verwachtingen had van de auto, was niet waar was gemaakt. Was het beter om de auto te zien en testen voor het tekenen.

Helemaal top

Goede aflevering alles prima geregeld duidelijk en netjes zoals het hoort. We Ijn erg blij !

Goede service vriendelijk personeel

Prijs kwaliteit is top Veel keuze. Goede service Alleen de afhandeling van welke rekening het maandbedrag moest worden afgeschreven en welk e mailadres moest worden gebruikt ging niet vlot

Fantastische auto

Ik ben erg blij met de auto en beste prijs/kwaliteit verhouding die ik kon vinden.

Super tevreden

Ik ben super tevreden over mijn ervaringen, zowel in het persoonlijke contact als via de telefoon of mail, alles keurig en snel geregeld

Topbedrijf

Fijne elektrische Fiat 500 geleased bij Your Lease. Personeel is kundig, denkt mee en levert op maat. Laat niets te wensen over!

Vriendelijk

Vriendelijk

Goede service,vriendelijk

Ik ben blij met mijn fiat 500 en youre laese is de aafspraken nagekomen. Altijd vriendelijk

Op en neer

Auto is prima ook tevens het concept Het enige wat ik lastig vind is om contact te krijgen met de juiste persoon... En dan met name de garage zelf... Overigens kan ik nog nauwlijks over ervsring spreken en eigenlijks een goed oordeel geven. Ben immers nog maar net begonnen met leasen. Dus de op voor de plus punten en de neer voor de kleine minpunten. Het is als rijden met een auto . Op en neer.

• Showroom N.v.t.

Meedekend en professioneel

Na een lange zoektocht ben ik Just Lease tegengekomen op het internet. Vanaf het eerste moment werd er goed naar mijn wensen geluisterd en werd er meegedacht. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd dat ik voor een lease auto heb gekozen wat past binnen mijn budget en wensen. Tijdens de gesprekken ben ik niet onder druk gezet en heeft men ook niet auto's voorgesteld wat niet zou passen binnen mijn budget want ik zeg het eerlijk: het was erg verleidelijk om een duurdere lease auto aan te schaffen. Ruime keus voor jong en oud en voor ieders budget. De auto werd snel rijklaar gemaakt. Ik ben nog steeds erg blij met mijn keuze en rij elke dag met plezier. Bedankt Just Lease.

Snel geregeld!

Een leuke Fiat500 geregeld via Yourlease; personeel is daar kundig en vriendelijk!

Zeer prettig

Zo leuk en fijn kan het alleen met your lease zijn. Fijn geholpen

• Aflevering

Snel geregeld en vriendelijk personeel.

Snel geregeld en vriendelijk personeel. Auto rijdt prima.

Snelle afhandeling

Alles ging lekker vlot. Net bedrijf ook . Ziet er verzorgt uit. Alles duidelijk uitgelegd.

• Aflevering

Yourlease weet precies wat de klant wenst

Vanaf begin tot einde verkoopproces, tip top. Vriendelijk, kennis van zaken, flexibel, goede ontvangst, perfecte aflevering. Alles gewoonweg TOP !!!

Helemaal super..!!

Snel & vriendelijk geholpen. Niks meer, niks minder. Een aanrader voor iedereen!

Fijne ervaring!

Was ik goed geholpen! Top!

• Aflevering

Niet tevreden over de auto

Via de web site wordt er veel beloofd echter wordt er weinig waar gemaakt Bij aflevering van de auto moet jezelf maar uitzoeken hoe alles werkt Auto wordt in compleet geleverd zonder o.a gevaren driehoek Dan wordt er doodleuk gezegd dat je die zelf maar even moet kopen en zonkan ik nog wel even doorgaan

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag meneer/mevrouw Kok / Jennings, Bedankt voor het nemen van de tijd voor het schrijven van de review. Leuk dat u 3 van de 5 onderdelen een 8 heeft gegeven! Wij zijn het met u eens dat u inderdaad meer uitleg had mogen ontvangen op moment van aflevering, dit heeft u ook al besproken met mijn collega. Uiteraard mag u altijd langs komen mocht u eens in de buurt zijn voor wellicht nog wat uitleg over de auto of vragen die wij kunnen beantwoorden. m.b.t de uitrusting van de auto klopt het inderdaad dat er geen gevaren driehoek in zit. Wij leveren enkel hetgeen wat verplicht is in Nederland, en dat is de gevaren driehoek niet. Wel wensen wij u natuurlijk veel veilige kilometers met uw mooie Peugeot en u bent altijd van harte welkom voor wellicht wat uitleg of gewoon een drankje! Met vriendelijke groet, Patrick Veldhuizen Lead Manager

Prima bedrijf

Lekkere auto voor een leuke prijs

• Aflevering

Kundig en heel vriendelijk personeel

Snelle levering van m’n lease auto en een zeer vriendelijk je ontvangst.

• Aflevering

We zijn zeer goed geholpen de mensen zijn vriedelijk en behulpzaam. Auto snel en netjes geleverd (opgehaald)

Prima en snel geregeld

Binnen een week reden we een seat mii. Snel en goed geregeld en niet heel duur!

Kan allemaal beter

Het begint eigenlijk bij het 1ste contact. Lijkt alsof er gewoon standaard een antwoordmail wordt gebruikt want kreeg telkens dezelfde mail terug bij iedere aanvraag. Wat je eventueel extra vraagt in het opmerkingen veld wordt niet nagekeken. Daarnaast is dit de 1ste lease partij die wagens niet aan huis afleveren, je het contract niet digitaal kan tekenen en dan wordt de wagen ook nog eens niet met een volle tank afgeleverd. Het is dat er een ruime keuze aan wagens zijn en deze een goede prijs hebben. Service is ver te zoeken na mijn mening.

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag meneer/mevrouw Borgers / Kaddouri, Bedankt voor het plaatsen van uw review, en voor het geven van 2 tienen voor ons aanbod en de showroom en dat u de prijs goed vindt! Het klopt inderdaad dat u na het indienen van een interesse op de website een standaard mail krijgt met een offerte. Hierop zullen wij altijd contact opnemen om uw verdere vragen te beantwoorden. Wij leveren inderdaad de auto’s niet standaard thuis af gezien wij een enorm mooie showroom in Soest hebben waar we de klanten graag uitnodigen. In uiterst geval kijken we graag met u mee en kan de auto wel bezorgd worden, dit tegen een meerprijs. m.b.t. uw punt voor het ondertekenen van het contract zijn wij het compleet met u eens, hier zijn wij dan ook druk mee bezig om wel te regelen om dit ook voor onze klanten makkelijker te maken. Een private leasecontract is exclusief brandstof, wel zorgen wij altijd dat er minimaal € 40,- in de tank zit. Wij wensen u veel veilige kilometers in uw leuke Seat! En bij vragen of opmerkingen horen wij natuurlijk graag van u. Met vriendelijke groet, Patrick Veldhuizen Lead Manager

Over Your Lease

Yourlease is de meest flexibele aanbieder van Private Lease in Nederland met een grote voorraad. Klanten kunnen dus na financiële acceptatie altijd snel rijden. Ons bedrijf is laagdrempelig voor klanten en bezoekers en is 7 dagen per week open. Ook hebben hebben een eigen showroom in het midden van Nederland. Naast consumenten bieden wij ook (flexibele) leaseoplossingen voor bedrijven.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.