We hebben een nieuwe pui met voordeur laten plaatsen door Wanders. We zijn erg tevreden over het fraaie resultaat. Vandaar dat het logisch was om ook voor een nieuwe schuifpui voor de firma Wanders te gaan! En weer zijn wij weer zeer tevreden. Prima kwaliteit en vakkundig geplaatst en voor een gunstige prijs.
Onlangs hebben wij de houten kozijnen met enkel glas laten vervangen voor kunststof kozijnen met hr+++ glas. Inclusief nieuwe voordeur met kattenluik. De heer Wanders kwam zelf langs voor de offerte en het latere inmeten. Erg prettig. Drie dagen lang zijn ze bezig geweest. Erg netjes gewerkt, alles schoon achtergelaten en zowel van binnen als van buiten perfect afgewerkt! Een aanrader!
Klantvriendelijk, meedenkend, goede prijs/kwaliteit verhouding
Kozijnen geplaatst door vakmensen! Goed voorbereidend werk, alles netjes afgedekt en ook na plaatsing alles keurig opgeruimd. Duits bedrijf, maar fijne Nederlands sprekende monteurs.
Heel tevreden over de plaatsing en de kwaliteit van mijn kunststof kozijnen en deuren. Kan het iedereen aan bevelen. Er wordt ook meegedacht, hoe het totaal plaatje eruit komt te zien, dat hebben wij als heel prettig ervaren.
Kwaliteit van dien aard dat verkopers van kunststoframen en deuren al drie keer aangebeld hebben met de vraag of we interesse hebben. Ook de service is prima....klacht meldingen worden snel opgelost.
Zes maanden geleden alle kozijnen en buitendeuren op begane grond en eerste verdieping laten vervangen door kunststof. We zijn uitgebreid geadviseerd en alles is volgens afspraak geleverd. Montageploegen zijn netjes en correct tot aan het binnen stofzuigen en buiten aanvegen toe. Hooggespannen verwachtingen zijn ruim overtroffen, we zijn heel bij!
een zeer goed samenwerkend team netjes werkend en alles goed afgewerkt tot in de kleinste details een echte aanrader
supergoed en degelijk bedijf
Probleemloos project, plezierige communicatie, perfecte afwerking en betrouwbare afspraken. Een aanrader!
De werkers werken zeer secuur en laten alles netjes achter. Zeer tevreden over de plaatsing en het meedenken en de manier hoe ze zijn omgegaan met de breek en plaatsingswerkzaamheden. Verkoop denkt mee met de klant en adviseert om de beste oplossing voor de klant te vinden, niet diegene die ze het meeste geld opbrengt.
Goede communicatie heb andere aan bevolen heb mensen gehad di. e aan bellen mogen we binnen kijken , Probleempjes snel verholpen. peter wanders bij in meten hele huis geen enkele fout gemaakt Hopen nog jaren plezier te hebben van onze kozijnen.peter en team bedankt.fam beekes nieuwegein
Top kwaliteit, uiterst bekwame medewerkers (Duitse arbeidsethos!!)
Ik kan Wanders Kunststofkozijnen van harte aanbevelen
Goed. We zujn zeer tevreden!
Prettige medewerkers werken netjes, zou de firma Wanders ook bij anderen aanraden.Afspraken worden goed nagekomen. Groet J. Gerrits