5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor de tweede keer Wanders ingehuurd eerst hebben zij drie jaar geleden mijn keukenraam en voordeur en wc raam vervangen en nu hebben zij mijn achtergevel en slaapkamer ramen en schuurdeur en schuurraam vervangenen , kan niet anders zeggen dan top wat een vakmanschap en zo vriendelijk zijn personeel en alles word weer netjes achter gelaten als of er niet gewerkt is.nog nooit zo iets mee gemaakt. Mijn hele huis nu van kunststof voorzien, ik raad iedereen aan om Wanders in te huren, mannen bedankt het was weer geweldig.genieten van onze nieuwe achterpui en de rest.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring gehad met Dhr. Wanders en zijn team. De kozijnen zijn zeer mooi en van deze kwaliteit vind je ze nergens goedkoper.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden over het meedenken door Peter Wanders zelf, zijn goede adviezen, de behulpzaamheid vanuit kantoor, het vakmanschap van de sympathieke medewerkers die de kozijnen hebben geplaatst en de kwaliteit van de kozijnen. Ook het prettige en professionele contact gedurende het hele proces was een positieve ervaring. Prima telefonische bereikbaarheid en altijd adequate reacties op al onze vragen. De monteurs toonden niet alleen vakmanschap maar waren ook gedreven harde werkers die na afloop van de werkzaamheden alles netjes hebben achtergelaten. Kortom, van begin tot eind en in alle opzichten zijn wij tevreden over onze keuze voor Wanders.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Veel vakkennis in huis, enorme uitgebreide ervaring ook met oude huizen en stijlen, heel knap. Werklieden zijn ongelofelijk netjes, werken met respekt voor andermans spullen en laten alles schoon achter. Verder kun je de werkmannen gewoon je huisdeursleutel meegeven en worden afspraken goed nagekomen. Kortom ik ben zeer tevreden en blij dat ik een Duits bedrijf in de armen heb genomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over de kwaliteit en levering.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De kwaliteit van de kozijnen is eigenlijk nog niet goed te beoordelen. Dat moet in de loop van de jaren blijken.

• Kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op alle punten kunnen we alleen maar zeggen: perfect gedaan. Wat een vakmanschap en zowel in de voorbereiding als bij de plaatsing om het maar op z'n Duits te zegen: SUPER! We zullen zeker nog meer kunststofkozijnen laten plaatsen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prachtige, degelijke kwaliteit. Keurig op afspraak, werk wordt niet afgeraffeld en er wordt gewoon doorgewerkt tot het af is, ipv om vier uur of vijf uur te stoppen en te vertrekken. Kwaliteit, afwerking en uitleg is steeds weer boven verwachting goed.

Een tevrede klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Monteurs beschikken over vakmanschap, de geplaatste kozijnen, ramen en deuren zijn perfect afgewerkt. Een zeer goede prijs kwaliteitverhouding.

Vakkundige werklieden, Prettige samenwerking

• Ervaring met: Schuifdeuren

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer tevreden over het gehele verloop. Ook de omgang met personeel was erg prettig. Tijdens onze 3 dagen dat we werkers in huis hadden werd alles keurig opgeruimd en aan de kant geschoven. Erg fijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

positief en zeer tevreden!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede correcte monteurs en alles prima afgewerkt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op 30 en 31 maart zijn onze kozijnen en voordeur geplaatst. Wat ziet er dat allemaal fantastisch mooi uit! We zijn zeer tevreden! Daarnaast, onze complimenten voor alle monteurs die hier geweest zijn, rustig en netjes werkende mensen. Behalve dat ze vakbekwaam zijn, zijn ze bijzonder sympathiek, zeer correct, vriendelijk.

• Ervaring met: Voordeuren modern

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Allemaal heel erg netjes! Goede Voorberijding,vakkundig geplaatst en super netjes gewerkt en vooral perfekt achtergelaten,de ardige Mensen die het hele Werk verrichten,niet te vergeten!!

• Ervaring met: Schuifdeuren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden, goed advies, netjes werk en iedereen zeer vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes en snel gewerkt en alles opgeruimd.

• Ervaring met: Dakkapellen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfect passend en snel aangebracht,ong. 13 m. Voor en achterzijde van de woning. En dat in 1 dag! Klasse! Prima gedaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke hardwerkende mensen. Ze leveren goed werk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit is een topbedrijf. Uitstekende kwaliteit van de materialen. Duidelijke en gedetailleerde offerte. Zeer klantvriendelijk. Sympathieke en vakkundige monteurs die voor een perfecte montage hebben zorggedragen en alle rommel keurig opruimen. Goede after sales service Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Aangezien het werk van Wanders aan ons vorige adres ook perfect was uitgevoerd, hoefde wij niet lang na te denken alvorens een nieuwe opdracht te plaatsen. Ook in onze nieuwe woning zijn de kozijnen weer netjes geplaatst. Ik stond weer verbaasd van hoe nauwkeurig alles was ingemeten. Wij zitten er maar warmpjes bij met het Triple glas.

• Ervaring met: Huizen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over het verrichte werk. Zondermeer vakkundig personeel die goed en vooral ook schoon werken. Ze hebben ook oog voor je wensen en weten vragen goed te beantwoorden. Wanders beveel ik zondermeer bij anderen aan nu ik tweemaal positieve ervaringen met ze gehad heb.

Postbus 77863

1070LL Amsterdam