5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne vakmensen die werken met de wel bekende Deutsche grundlichkeit! Wanders is echt onderscheidend tov andere leveranciers en doet ook nog dat stapje extra.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

communicatie/betrouwbaarheid: tijden voor afspraken werden soms niet nagekomen. En had het gevoel dat ik steeds moest informeren hoe ver het was, iets meer proactiviteit zou beter zijn. Kwaliteit is nu nog moeilijk iets over te zeggen, eerste indruk prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heerlijk om eindelijk weer eens een bedrijf mee te maken dat doet wat ze beloven! De kwaliteit prijs verhouding is uitstekend. Prima uitleg over de mogelijkheden en kosten vooraf. De geoffreerde levertijd klopte gewoon. Alle spullen waren compleet en paste prima. Tijdens plaatsing wordt er netjes door de jongens gewerkt en OOK weer opgeruimd. PRIMA!. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe pui.

• Ervaring met: Ramen klassiek

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de kozijnen. Goed klanten contact, altijd een snelle reactie bij vragen en/of opmerkingen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn huis is, aan de voorkant, voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en glaswerk. Dit alles is naar grote tevredenheid geplaatst. De vakmannen mogen met recht vakmannen genoemd worden. Ze werkten hard, snel, netjes en met veel precisie. Het was duidelijk te zien dat er een plan achterzit. Men weet heel goed waar men mee bezig is en de communicatie binnen het team, maar ook met mij was uitstekend. Een van de ramen had een klein scheurtje. Dit werd gelijk met mij besproken en men zorgde ervoor dat er twee dagen later een nieuw raam was. Heel goede service. Het voortraject en de communicatie daaromtrent met Peter Wanders was zeer gezellig, duidelijk en afspraak is afspraak. Vragen werden snel, duidelijk en met alle geduld beantwoord. Het meegebrachte materiaal gaf ook een goede indruk van wat ik kon verwachten. Om een nog betere indruk te krijgen, ben ik ook naar de fabriek in Kleve geweest en heb ik een rondleiding gekregen. Erg leuk en interessant om het hele proces te zien. Al met al een enorm tevreden klant met de intentie om ook de achterkant door Wanders te laten doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niets meer dan lof voor dit bedrijf. Het voortraject verliep soepel en bij hen is afspraak ook echt een spraak. Het was een prettige ervaring om deze vakmensen over de vloer te hebben. Alle meubels en de vloeren werden afgedekt voordat er begonnen werd. Voor vertrek werd er zelfs gestofzuigd. Een hele plezierige ervaring dus. De volgende keer gaan we weer voor Fa. Wanders

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super ervaring. Zeer tevreden. Vakwek en net personeel mooie kozijnen mooi glas. Het kan gewoon niet beter!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben erg tevreden over hoe alles gelopen is. Zelfs nadat wij als klant besloten om het tijdstip van plaatsing te verplaatsen was dit geen enkel probleem. De mannen hebben heel netjes gewerkt ( bij 32 graden ). Top gedaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

correcte levering, zeer nette montage, concurrerende prijs

• Ervaring met: Ramen klassiek

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De mannen waren hartstikke aardig, maar het zetten van de kozijnen ging niet zonder slag of stoot en het inschattingsvermogen van de vakmannen was niet uitmuntend. Bovendien bleek een week later dat de kozijnen niet goed gezet zijn. Hierover hebben we nu contact opgenomen met Wanders.

• Ervaring met: Tuindeuren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wanders is nu voor de tweede keer bij ons geweest. Beide keren is alles soepel verlopen. Er wordt netjes gewerkt en er wordt ook keurig opgeruimd. De kwaliteit van de gebruikte materialen en de maatvoering is uitstekend. Het uitvoerend personeel is altijd netjes en hard werkend. Wat wij de eerste keer misten was de info over de mogelijkheid van de integratie van rolluiken. Hier zijn we door zelf vragen achter gekomen. Dit zou wat ons betreft standaard vertelt moeten worden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede en snelle service Klant vriendelijke en goede uitleg over raamsystemen

4 sterren: goede service, goed behandeld

het personeel is zeer vriendelijk , ook al komen ze allemaal uit duitsland ze verstaan zover ik heb gemerkt allemaal nederlands. ook de communicatie voor het opmeten en het uitzoeken van de kozijnen deuren en glas heb ik als zeer prettig ervaren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima vakmensen, uitstekend teamwerk. Alles zit er strak in, goed afgewerkt. Over levensduur en hang- en sluitwerk kan pas op langere termijn een mening/oordeel worden gegeven.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben 100% tevreden en zal als het nodig is iedereen jullie naam en telefoonnummer doorgeven. Het personeel is zeer vakkundig en aardig! Jullie adres heb ik trouwens van mijn dochter, Hovestad uit Purmerend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn erg tevreden met de kunststofkozijnen die vorig jaar bij ons geplaatst zijn en de schuifpui die dit jaar bij ons geplaatst is! De mannen werken erg netjes, dekken alles af en ruimen alle rotzooi op. De afwerking is erg mooi en ook de service is goed. Problemen die evt. ontstaan zijn worden keurig afgehandeld. Verder zijn de kozijnen erg mooi en werkt alles perfect. Volgend jaar gaan wij voor de volgende ronde!

• Ervaring met: Schuifdeuren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beste Mensen, Had aan Peter Wanders gevraagd hoe ik een stukje kon plaatsen heb dit anders geaan vlgs jullie, maar gelukkig was het toch doorgekomen. Kreeg nu van jullie hoe jullie het graag zouden willen en heb dit nogmaals ingevuld vrgr P.M.M.Kroezen

• Ervaring met: Voordeuren modern

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Twee mooie buitendeuren geleverd en gemonteerd, prima service, wij zijn erg tevreden!! Alles volgens afspraak nagekomen en schoon achtergelaten!

• Ervaring met: Voordeuren modern

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende kwaliteit, keurige medewerkers en een heel fraai eindresultaat. Helemaal top!

• Ervaring met: Schuifdeuren

4 sterren: goede service, goed behandeld

In twee dagen kant en klaar en vakkundig gemonteerd. Bovendien is Peter een heel gezellige verteller die zelf precies weet wat hij verkoopt en prima suggesties, aanbevelingen doet. Een pluspunt is ook dat je pas betaalt na de realisatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Twee jaar geleden hadden we al besloten de vervanging van onze kozijnen door Wanders te laten uitvoeren, niet alleen vanwege de positieve berichten. De ervaringen van andere hebben wij de afgelopen maand zelf kunnen ervaren. Waar in onze directe omgeving andere leveranciers soms wekenlang hebben getobd om e.e.a. sluitend te krijgen, werden bij ons in minder dan twee dagen perfect sluitende kozijnen geplaatst door vakkundige specialisten van Wanders. 'Meten is weten' En dat is niet de enige kwaliteit van Wanders....

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlot werk en keurig afgewerkt, we zijn heel tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn over het gehele proces tevreden en vinden het een ruime 8,5. De communicatie, de informatie en de uitvoering zijn goed verlopen. De heren die hier zijn geweest hebben zeer net gewerkt en alles weer netjes achtergelaten. Ook de kozijnen zien er goed uit en het raambeslag werkt ook goed. Zo ver we nu kunnen oordelen zijn we dus erg tevreden, het enigste puntje vinden we bij het grote raamkozijn, daar vinden we de ruimte tussen muur en kozijn aan de ruime kant. Hartelijk dank, met vriendelijk groet Maarten en Daniëlle van Berkel

• Ervaring met: Huizen

Postbus 77863