Wanders is een fijn en net bedrijf komen de afspraken na . Na een aantal jaren terug de gehele boven verdieping van kunstof te hebben voorzien was nu de onder verdieping aan de beurt dit is naar alle tevredenheid gebeurt. De mensen van wanders zijn vriendelijk en netjes werken rustig en als het werk gedaan is ruimen ze alles op . Zal jullie zeker aanbevelen aam anderen
De ervaringen met de firma Wanders zijn uitstekend. Zowel in de voorbereidende fase, het overleg over aanbiedingen alsmede bij de uitvoering werken alle medewerkers uitermate professioneel en klantgericht. Uitstekend prijs kwaliteitverhouding, goede nazorg en service. Een zorgeloos proces en een fantastisch resultaat. Een aanrader.
De mensen van Fa Wanders hebben deze keer een nieuwe pui met deur en een raam aan de achterzijde vervangen. Tevens een rabat-delen wand vervangen door Keralite. Dit is al de derde keer dat Fa Wanders voor ons werkt. Wij zijn erg tevreden over kwaliteit van de kozijnen en de mensen die deze plaatsten.
Netjes geplaatst Alles schoon achter gelaten. Een vraag: De gaten boven op de deur moeten die niet afgekit worden.
De deuren hebben aan de boven- en onderzijde van het profiel in de buitenste luchtkamer beluchtings- en waterafvoergaten. Deze zijn technisch nodig om het boltrekken van het profiel bij warmte te voorkomen en water dat bij storm en regen in kleine hoeveelheid in het systeem terecht kan komen, veilig af te voeren.
2 x HR++isolatie met de u-waarde van 1,1 glas kunststof ramen onze hardhouten dakkapel geplaatst. Goede afspraken. Wel gewacht tot het bij Wanders in de agenda paste maar dat was voor ons geen probleem. Een identieke klus die Wanders al eerder bij de buren had gedaan was voor ons doorslaggevend. Meer comfort in beide kamers en alle vensterbanken weer lekvrij bij stortbuien met Oostenwind
Een heel goede een positieve ervaring met Wanders kozijnen. Vakkundig en mooi werk afgeleverd. Straatgenoten / buren al aanbevolen bij het vervangen van kozijnen.
wij zijn zeer netjes en vak bekwaamd geholpen het ziet er perfect uit wij zullen iedereen WANDERS KLEVE aan raden
Bekwame rustige vaklieden. Die voor ze begonnen alles afdekten met doeken tegen beschadiging vuil en stof. Goed accuraat werk hebben geleverd, de kozijnen, ramen en deur, keurig geplaatst en afgemonteerd. En ook aan de afwerking zorg hebben besteed. Prijs /kwaliteit verhouding ook een aanrader...
Prima vakwerk geleverd, niets op aan te merken. Ook uw werknemer was een ingetogen vriendelijke man.
Zeer harde werkers, keurig afgewerkt en de boel netjes achter gelaten.
De samenwerking was van begin af aan heel prettig. De offerte, het meten van de ramen en het plaatsen vonden plaats met heel veel aandacht en vakmanschap. Er werd zeer zuiver gewerkt en met grote nauwkeurigheid en zonder enige beschadiging.
Fijn bedrijf en fijne mensen, Goede adviezen en keurig werkende monteurs
Wij zijn zeer tevreden. Werken netjes en schoon. Voor een volgende klus gaan wij weer naar Wanders!
Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Kwaliteit is goed, communicatie is helder. Afspraak is afspraak. Service is goed (ook na het plaatsen). Het plaatsen van ramen en deuren ging soepel. Ze werken netjes. Tijdens verwijderen van de oude ramen en deuren zijn er helaas een aantal zaken toch licht beschadigd geraakt. Op eigen initiatief hebben ze schade netjes hersteld. Al met al zijn wij zeer tevreden over de Firma Wanders en hun product!
Valt niets aan toe te voegen! Mooi, netjes en vriendelijk en behulpzaam.
Stipt volgens afspraak alles geleverd. Uitstekende afstemming en informatie ontvangen hoe zaken functioneren. Alle rommel is opgeruimd en afgevoerd. Nergens omkijken naar gehad. Eindresultaat ziet er zeer mooi uit.
Goede kwaliteit. Netjes in afwerking .klantvriendelijk .sociaal
Bij bestellen mooie rondleiding gehad in hun eigen bedrijf waar ze de kozijnen maken. Goede kwaliteit prijs verhouding. Fijne ploeg die de zaak kwamen monteren. Kortom een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Tussen bestellen en monteren zit een vrij lange tijd, maar dat werd duidelijk van te voren aangegeven wegens de drukte, maar men kwam precies op de aangegeven datum.
Uitstekende service, zeer klantgericht, goede vaklui en zeer prettig in de omgang. Daarnaast een uitstekend product afgeleverd. Mocht u aan nieuwe kozijnen of deuren toe zijn is dit bedrijf zeer aanbevelenswaardig waardig.
Wat communicatie betreft moet er veel vanuit de klant zelf komen, voor de rest zijn wij zeer tevreden
Ik kan niet anders zeggen dat we heel tevreden zijn met de kunstofkozijnen. En de werklui die ze erin gezet hebben. Er werd hard doorgewerkt en ze waren heel beleeft en ik kreeg duidelijke uitleg als ik vragen had. Ik heb dit in het verleden bij andere bedrijven wel eens heel anders mee gemaakt. Voor ons volgende project in de toekomst maken we graag weer gebruik van jullie diensten!
Erg blij met het eindresultaat. Mooie kwaliteit materialen en goede en klantgerichte werkhouding tijdens de plaatsing, Mooie gedegen afwerking.