4 sterren: goede service, goed behandeld

Een zeer net bedrijf, en prettig dat er Nederlands gesproken en geschreven wordt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig via de afspraak gewerkt en de deur en kozijn geleverd. Ookde oude spullen meegenomen en alles weer keurig schoongemaakt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vakkundig en meedenkend. De producten zijn van perfecte kwaliteit en installatie gebeurt op zeer vakkundige en nette wijze. Geven ook aan als iets niet kan maw er wordt niets op de mouw gespeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn blij met en tevreden over onze nieuwe schuifpui, goede kwaliteit en mooi uitgevoerd. De montage werd door prima vaklui gedaan, mooi afgewerkt en alles werd na de klus opgeruimd achtergelaten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

hebben 3 deuren en alle raamkozijnen laten vervangen. We twijfelden over kleur, materiaal etc. Erg goede service gekregen en door alle informatie een goede keuze kunnen maken. Wanders is niet de goedkoopste, ook niet de duurste maar zij leverden erg goed werk af. Wij zijn blij hoe het nu geworden is, materiaal, kleuren en afwerking.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een klantvriendelijk en ervaren bedrijf, die een passende oplossing geeft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes en alles volgens afspraak

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn niet een van de makkelijkste, maar zijn prima en geduldig geholpen, zeker ook door Edwin Bekker. Het hele huis laten voorzien van kunststofkozijnen en een schuifpui. Er werd netjes en bekwaam gewerkt door vriendelijke, beleefde mannen en alles werd keurig opgeruimd. Wij zijn nog elke dag blij met de kozijnen en bevelen de fa. Wanders zeker aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In 2008 heeft de Fa. Wanders alle ramen, kozijnen en deuren vervangen door kunststof. Wij waren toen super tevreden met het geleverde werk en de service. Nu wonen we in Alphen aan den Rijn en wilden onze kunststof voordeur met brievenbus laten vervangen door een voordeur zonder brievenbus. Dit heeft Peter Wanders zeer snel voor ons geregeld. In December gebeld en in Januari is het geplaatst. Kortom super.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wanders denkt mee, en komt afspraken goed na.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het begin goed en prettig contact gehad. Komen gemaakte afspraken na en bellen achteraf om zeker te weten dat je tevreden bent. Binnen één dag 4 raamkozijnen vervangen. Demontage gebeurt netjes en vakkundig, zorgen voor afvoer en ruimen alles op. Montage van de nieuwe kozijnen gebeurt ook zeer netjes. Medewerkers denken goed mee en zijn prettig in de omgang. De taal is absoluut geen barrière. Ik zou Wanders zeker bij andere aanraden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ontzettend fijn en goed bedrijf! Kwaliteit en service super goed! Wordt netjes afgewerkt. Goedkoop en hele goede kwaliteit!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betrouwbare en plezierige partij. Levert kwaliteit tegen een concurrende prijs. Voorziet ons huis gefaseerd van kunststof. Tweede fase is nu afgerond. Wij zien uit naar fase drie.....

4 sterren: goede service, goed behandeld

we hebben het geweldig gevonden zo netjes en precies gewerkt een compliment

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend bedrijf. Goede communicatie. Goede materialen. Goed personeel. Het resultaat is zoals verwacht. Alles wordt netjes verzorgd achter gelaten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Plaatsing en afwerking werden deskundig en netjes uitgevoerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een bedrijf die hun afspraken na komen en die op een nette manier werken. Het product voldoet aan onze verwachting en wij zijn erg tevreden met hen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De ervaringen met de firma Wanders zijn uitstekend. Alle medewerkers uitermate professioneel en klantgericht. Uitstekend prijs kwaliteitverhouding, goede nazorg en service. Personeel vriendelijk en laten geen rommel achter! Deze firma is zeker een aanrader!

goed gemaakt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In 1,5 dag de 2 oude kozijnen in de dakkapel vervangen door draaikiep ramen in kunstof kozijnen. Geheel heel netjes afgewerkt binnen en buiten. Alle rommel werd opgeruimd en de ruimtes werden schoon achtergelaten. Last minute aanpassing werd op adequate manier opgepakt. Een pluim!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles was zo als afgesproken. Monteurs praten goed en begrijpen goed nederlands. Afwerking goed en netjes. Prijs kwaliteits verhouding met Nederland zeer gunstig. In mijn ogen is Wanders een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettige contacten over het te maken werk. Het uitvoerend personeel is zeer behulpzaam, werkt zeer netjes en levert het op een zorgvuldige manier het werk op.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service nadat we in eerste instantie niet helemaal tevreden waren over de afwerking van onze erker. Na een 2e bezoek zit het er nu super strak in. De monteurs werken netjes en laten binnen ook alles netjes achter.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wanders is een fijn en net bedrijf komen de afspraken na . Na een aantal jaren terug de gehele boven verdieping van kunstof te hebben voorzien was nu de onder verdieping aan de beurt dit is naar alle tevredenheid gebeurt. De mensen van wanders zijn vriendelijk en netjes werken rustig en als het werk gedaan is ruimen ze alles op . Zal jullie zeker aanbevelen aam anderen

Postbus 77863

1070LL Amsterdam