Ervaren medewerkers die met je meedenken. Materialen van hoge kwaliteit en de montage is erg kundig en netjes.
De deuren en kozijnen zijn volgens afspraak geplaatst door vakkundige werklui. De after sales is prima. Ik adviseer een ieder in zee te gaan mat Wanders Kleef. Goede prijs kwaliteit verhouding.
We zijn heel vriendelijk geholpen in de showroom en het zetten van de kozijnen is netjes gedaan het zijn echt top lui
Mijn hele huis is nu voorzien van kunststof kozijnen met trippel glas en deuren. Uitstekend werk verricht door de medewerkers van Wanders. De service en kwaliteit dat bij ons gebracht is kan ik niet anders omschrijven dan uitmuntend. Alles is geleverd en gemonteerd zoals afgesproken.
Vakkundig ramen, voor- en achterdeur vervangen. Tevens ook kunststof schroten aan de gevel, perfect geplaatst. Het was het wachten waard en het ziet er uit als een plaatje.
Prima werk afgeleverd en het eindresultaat mag er zijn. Vervanging van ruit bij voordeur moet nog plaatsvinden.
Perfecte maatvoering, perfecte montage, goede kwaliteit, perfecte afwerking, netjes schoon afgeleverd, afspraak is afspraak.
Na een bezoek aan de showroom en diverse huizen bekeken waar Wanders al kozijen had geplaatst was het voor ons duidelijk. Ondanks de lange levertijd was dit het wachten waard. De kozijnen zijn keurig netjes en de monteurs hebben super netjes gewerkt. Na de afwerking aan de binnenkant was alles meteen klaar. Communicatie verloopt prima, ook na levering wordt er gecheckt of alles naar wens is. Betaling pas als alles naar wens is. Nu sparen voor de volgende kozijnen.
netjes en verzorgd werk geleverd. wij zijn erg tevreden.
Bij ons zijn alle deuren en kozijnen door Wanders vervangen door kunststof. De communicatie van offerte tot uiteindelijke plaatsing verliep heel prettig. Veel goede adviezen en er wordt tijdens de offerteperiode en tijdens het plaatsen goed meegedacht om ook qua afwerking tot het mooiste en beste resultaat te komen. Wij zijn bijzonder tevreden over het uitgevoerde werk en de hardwerkende medewerkers. Wij bevelen Wanders dan ook van harte aan.
Zeer tevreden over al het werk da is uitgevoerd door de medewerkers van Wanders. Top klasse. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen. Heb ook reeds e.e.a. op Facebook geplaatst. Zal jullie zeker vragen om op een later tijdstip een offerte uit te brengen voor de voorzijde van de woning
Wij zijn op alle fronten zeer tevreden! Er zijn 2 kunststofkozijnen geplaatst in minder dan 1 dag. Behalve kwaliteit plezierige communicatie, goede afwerking en goed opgeruimd na afloop.
Zeer ervaren vaklui, weten precies wat zij doen en geen totaal taalbarrieres.
Vervanging achterpui vooraf zeer goed doorgesproken. Zoals was beloofd in een dag gezet en daarna in een dag afgewerkt. Constructeurs werkten snel, goed en lieten hun werk ook schoon achter.
Zeer goed werken snel en vakkundig in de toekomst zullen we zeker weer een beroep op jullie doen, ook zullen wij jullie bij andere aanbevelen. Dank voor de prettige samenwerking.
Top bedrijf. Wij hebben 4 jaar geleden onze kozijnen en voordeur door hun laten vervangen. Super tevreden, hardwerkende mensen, werken zeer netjes (vegen zelfs alles op). Na 4 jaar hebben wij een klein mankement aan de voordeur. Is de voordeur helemaal vervangen. Wat een service, daar kunnen sommige bedrijven nog iets van leren.
Mooi stukje kwaliteit afgeleverd. Wij zijn heel blij met onze nieuwe kozijnen. Iedere medewerker die je spreekt is ook zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ik heb alle buitendueren en ramen van mijn huis laten vervangen door kunsstof met 3 dubbel glas. Al in 2014. Peter Wanders is bij ons zelf wezen meten en heeft meegedacht en geadviseerd in kleurstelling en waar we panelen voor ramen konden vervangen. Hij heeft verschillende offertes voor ons opgesteld, voor verschil openslaande deuren vs Schuifpui, en dubbel vs trippel glas. Ons huis is er mooier en comfortabeler van geworden. Na 3 1/2 jaar kan ik ook zeggen dat de service top is en dat de kozijnen deuren en ramen nog steeds als nieuw zijn.
Wij zijn zeer tevreden over de Firma Wanders Kunststofkozijn. Wij bevelen hen van harte bij u aan! Eerder hebben we alle kozijnen en beglazing van ons huis door hen in 2016 tot onze grote tevredenheid laten vervangen. We hoefden niets aan te betalen. Pas na oplevering kregen we de rekening. De voordeur en naastgelegen gevelkast waren vanwege zwaar maatwerk in 2017 aan de beurt. De heer Wanders heeft ons over de voordeur qua architectuur goed geadviseerd. Hij nam de tijd welke hier voor nodig was. De monteurs van de Firma Wanders hebben alles met de grootste zorg keurig afgewerkt. Ook de kleinere zaken zoals de brievenbus, de voordeurbel en LED-wandlamp met sensor zijn allen keurig conform onze wensen geïnstalleerd. Vanuit onze directe woonomgeving kregen we complimenten over de kwaliteit en het design van onze nieuwe eigentijdse voordeur! Heerlijk dat verf- en schilderwerk aan onze buitengevel nu tot het verleden behoren.
Nette en hardwerkende mannen!
Onder moeilijke omstandigheden (storm, zware regenval) alle kozijnen en deuren perfect en binnen de afgesproken tijd geïnstalleerd. Werken hard en nauwkeurig. Lossen problemen die zich tijdens het installeren voordoen efficiënt op.
Door Wanders zijn alle houten kozijnen en deuren vervangen door kunststof kozijnen met rolluiken en triple glas. Van begin tot einde prima service en kwaliteit geleverd. Prettige gesprekken, duidelijke offerte, plaatsing van kozijnen zeer professioneel en netjes. Al met al alleen maar goede ervaring met Wanders en zeker aan te bevelen.
Je kunt merken dat de klant voorop staat bij Wanders. Nadat alles al exact was ingemeten, besloten om toch gelijk rolluiken te plaatsen, komt er gewoon weer iemand langs, om opnieuw te meten. Het plaatsen van de kozijnen en deuren was één groot feest. Alles werd netjes afgedekt. Werkvloer werd tussendoor opgeruimd. De monteurs gaven nog (kleur)advies voor de afwerkening. Kortom, ik kijk terug op een fantastische ervaring met firma Wanders.