5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer ervaren vaklui, weten precies wat zij doen en geen totaal taalbarrieres.

• Ervaring met: Schuifdeuren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vervanging achterpui vooraf zeer goed doorgesproken. Zoals was beloofd in een dag gezet en daarna in een dag afgewerkt. Constructeurs werkten snel, goed en lieten hun werk ook schoon achter.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed werken snel en vakkundig in de toekomst zullen we zeker weer een beroep op jullie doen, ook zullen wij jullie bij andere aanbevelen. Dank voor de prettige samenwerking.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top bedrijf. Wij hebben 4 jaar geleden onze kozijnen en voordeur door hun laten vervangen. Super tevreden, hardwerkende mensen, werken zeer netjes (vegen zelfs alles op). Na 4 jaar hebben wij een klein mankement aan de voordeur. Is de voordeur helemaal vervangen. Wat een service, daar kunnen sommige bedrijven nog iets van leren.

• Ervaring met: Voordeuren modern

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooi stukje kwaliteit afgeleverd. Wij zijn heel blij met onze nieuwe kozijnen. Iedere medewerker die je spreekt is ook zeer vriendelijk en behulpzaam.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb alle buitendueren en ramen van mijn huis laten vervangen door kunsstof met 3 dubbel glas. Al in 2014. Peter Wanders is bij ons zelf wezen meten en heeft meegedacht en geadviseerd in kleurstelling en waar we panelen voor ramen konden vervangen. Hij heeft verschillende offertes voor ons opgesteld, voor verschil openslaande deuren vs Schuifpui, en dubbel vs trippel glas. Ons huis is er mooier en comfortabeler van geworden. Na 3 1/2 jaar kan ik ook zeggen dat de service top is en dat de kozijnen deuren en ramen nog steeds als nieuw zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer tevreden over de Firma Wanders Kunststofkozijn. Wij bevelen hen van harte bij u aan! Eerder hebben we alle kozijnen en beglazing van ons huis door hen in 2016 tot onze grote tevredenheid laten vervangen. We hoefden niets aan te betalen. Pas na oplevering kregen we de rekening. De voordeur en naastgelegen gevelkast waren vanwege zwaar maatwerk in 2017 aan de beurt. De heer Wanders heeft ons over de voordeur qua architectuur goed geadviseerd. Hij nam de tijd welke hier voor nodig was. De monteurs van de Firma Wanders hebben alles met de grootste zorg keurig afgewerkt. Ook de kleinere zaken zoals de brievenbus, de voordeurbel en LED-wandlamp met sensor zijn allen keurig conform onze wensen geïnstalleerd. Vanuit onze directe woonomgeving kregen we complimenten over de kwaliteit en het design van onze nieuwe eigentijdse voordeur! Heerlijk dat verf- en schilderwerk aan onze buitengevel nu tot het verleden behoren.

• Ervaring met: Voordeuren modern

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nette en hardwerkende mannen!

• Ervaring met: Dakkapellen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onder moeilijke omstandigheden (storm, zware regenval) alle kozijnen en deuren perfect en binnen de afgesproken tijd geïnstalleerd. Werken hard en nauwkeurig. Lossen problemen die zich tijdens het installeren voordoen efficiënt op.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door Wanders zijn alle houten kozijnen en deuren vervangen door kunststof kozijnen met rolluiken en triple glas. Van begin tot einde prima service en kwaliteit geleverd. Prettige gesprekken, duidelijke offerte, plaatsing van kozijnen zeer professioneel en netjes. Al met al alleen maar goede ervaring met Wanders en zeker aan te bevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Je kunt merken dat de klant voorop staat bij Wanders. Nadat alles al exact was ingemeten, besloten om toch gelijk rolluiken te plaatsen, komt er gewoon weer iemand langs, om opnieuw te meten. Het plaatsen van de kozijnen en deuren was één groot feest. Alles werd netjes afgedekt. Werkvloer werd tussendoor opgeruimd. De monteurs gaven nog (kleur)advies voor de afwerkening. Kortom, ik kijk terug op een fantastische ervaring met firma Wanders.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In fases binnen 2 jaar alle raamkozijnen van onze woning laten uitvoeren met ingebouwde rolluiken. Uiterst tevreden. Keurig werk, deskundige monteurs en prima service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke communicatie vooraf. Er wordt goed meegedacht en vlot gereageerd op mail en telefoon. We hebben in twee etappes ons huis voorzien van kunststof kozijnen en beide keren kwamen een ploeg met mensen die vriendelijk waren, wisten waar ze het over hadden en beleefd waren. Banken vloeren bedden etc werden tijdens het breken netjes afgedekt en er werd nadien met de stofzuiger opgeruimd. Een klein minpuntje is dat er geen hordeuren op maat geleverd kunnen worden voor een buitendeur en de schuifpui. Ook als stormhaak had ik een iets elegantere oplossing verwacht (hier moest een oogje in de deur worden geschroefd wat er niet zo heel mooi uit ziet in een nieuwe kunststof deur). Verder vind ik dat er echt vakwerk is geleverd en is de kwaliteit van hang en sluitwerk goed. Ook de afwerking (lasnaden van het kunsstof) zien er goed uit. Al met al ben ik zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring met het bedrijf Wanders: de afspraak maken en het inmeten kan op ieder tijdstip, de adviezen waren erg goed. Wij hebben in het hele huis triple glas, kunststof kozijnen en deuren laten plaatsen. De mannen die hier kwamen werken, werkte erg precies en ruimde alles keurig op, goede communicatie op ieder vlak. Super en meer dan tevreden over de geleverde spullen en het plaatsen ervan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn uiterst tevreden met de manier van plaatsen. Er wordt bijna met stoffer en blik en de stofzuiger in de hand gewerkt. Er is niets wat je naderhand zelf nog moet schoonmaken, zelfs het oude behang en de verflaag die op de muren zit zijn nog volledig in tact. Een absolute aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is de 2e keer dat we ramen hebben van Wanders. De eerste keer was ramen en deuren. De service daarna was ook heel goed. Een deur met glas tot onder toe als achterdeur leek mij eerst helemaal niks, maar ik was er helemaal verliefd op. Het fijne is dat ze enorm meedenken en met ideeën komen. Als ik dan ik dan 1 minpunt zou kunnen verzinnen als verbetering voor Wanders zelf:een onderhoudsplan en alle functies van de ramen bij plaatsing zou fijn zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn heel erg tevreden, mooie kozijnen, goed meegedacht en super vriendelijke mannen die ze geplaatst hebben. Lekker snel ging het allemaal en totale geen rommel achter gelaten. Alsof er niks gebeurt was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig op tijd Heel netjes gewerkt geen schade aan vloer of muren mooie afdeklatjes. op tijd klaar zoals beloofd

• Ervaring met: Tuindeuren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na langere tijd weer terug bij jullie ivm nieuw huis. Zeer prettige communicatie en korte lijnen. Prachtig degelijk product geleverd met prima afwerking. Kortom wederom een goede keuze.

• Ervaring met: Tuindeuren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tijdens een noodgedwongen verbouwing van onze woning in verband met brand, in contact gekomen met de firma Wanders. Goede professionele uitleg gekregen en een offerte op maat. Wanders heeft ons zeer goed geholpen en de plaatsing verliep snel en netjes. Ik beveel dit professionele bedrijf dan ook van harte aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De mensen die bij ons de kunststof kozijnen hebben geplaatst zijn zeer vakkundig en leveren prima werk, alleen maar top

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer tevreden over het materiaal waarvan de kunststofkozijnen zijn gemaakt en zeer tevreden over de vakmensen die Peter Wanders naar ons toe gestuurd heeft. Aanbevelenswaardig, ja zeker !

• Ervaring met: Schuifdeuren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Samen met de buuren de complete voorkant van de huizen laten vernieuwen( drive-in woning ). Kan de firma Wanders in één woord beschrijven van baas tot en met de monteurs: GEWELDIG!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijke monteurs, dekken alles netjes af ivm stof, halen met beleid de oude ramen weg, monteren de nieuwe. Daarna wordt alles keurig schoongemaakt, gezogen en geveegd op straat. Vakwerk met echte Duitse Gründlichkeit. Kan ze iedereen aanraden die kunststof ramen en/ of deuren wil aanschaffen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze ervaring is zeer goed. Zij hebben een mooi stukje werk afgeleverd. Wij zijn er heel blij mee.

Postbus 77863

1070LL Amsterdam