Prettige medewerkers, kennis van zaken, denken creatief en oplossend. Werken accuraat en snel.
meneer Wanders kwam voor de eerste keer bij ons en deed allemaal goede suggesties die andere "vakmensen"niet deden. hij is eerlijk en zeer duidelijk en zoals hij zelf ook zegt "Ik ben niet de goedkoopste"en dat is misschien waar maar hij is zeker wel iemand met zeer veel kennis van zaken. Ook de mannen die het kwamen zetten zijn we zeer tevreden over ze spreken niet allemaal Nederlands (het zijn Duitsers geen polen) maar ze doen zeker hun best om het te kunnen. we zijn er zeer bij mee en over een paar jaar als de voorkant gedaan moet worden bellen we direct de firma Wanders in Kleve. Voor deze reactie krijg ik niet betaald nog ben ik een werknemer van de firma. Wij hebben tegen Dhr. Wanders gezegt dat als iemand in Ede (gld) werk van hem wil zien mogen ze altijd komen kijken.
Goede afspraken, die jullie ook nakomen. Eind resultaat ziet er echt goed uit.
Goede kwaliteit kozijnen. Vakkundig geplaatst. Betrouwbare onderneming. Bij Wanders is de klant nog koning
Vanaf de eerste offerteaanvraag tot en met de oplevering van de kozijnen met glas ging alles perfect, en met een groot inlevingsvermogen en meedenken voor de klant. Ook de flexibiliteit tav de planning van levering is een 10 waard. Zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van de diensten van Wanders.
Mensen zijn deskundig en leveren goede kwaliteit. Kozijnen zijn mooi en solide en zijn een aanwinst voor mijn huis . Ook het comfort zoals warmte en geluidsdichtheid is bij deze kozijnen echt aanwezig.
Een heel fijn bedrijf, komt afspraken na die gemaakt zijn wordt er zeer fijn en professioneel geholpen en de opdracht wordt kwalitatief en kwantitatief prima uitgevoerd
De mensen werkte netjes en alles werd goed afgedekt en keurig opgeruimd van oude materiaal en stofvrij gemaakt met een "stofzuiger" Na afloop werd er door een collega gevraagd of er vragen waren,of onduidelijkheden,erg professioneel! Helaas spreek ik geen woord Duits,dus dat was voor mij wat lastig "communiceren" dan is het wel goed dat er een "Nederlands sprekende" vakman erbij is... Ik vond het zéér attent,dat ik de volgende dag werd gebeld,door de firma Wanders,of alles goed was verlopen en of het naar wens was en of er nog vragen waren,er was een "onduidelijkheid" en dit werd gelijk telefonisch verholpen. Ik zou uw bedrijf ten zeerste aanbevelen door deze of gene....
In 2010 kunststof kozijnen laten plaatsen. Nu was de voordeur aan de beurt. Gezien onze vorige plezierige ervaring wederom door Wanders laten uitvoeren. Ook nu weer met volle tevredenheid.
Correct, vlas afspraak en concurrerend
Deze keer zijn er een deur en twee kozijnen geplaatst in de garage. De vorige keer is het hele huis van kunstof kozijnen en deuren voorzien. Beide keren tot volle tevredenheid. Er wordt netjes gewerkt en alles wordt opgeruimd en oude kozijnen meegenomen.
Ervaren medewerkers die met je meedenken. Materialen van hoge kwaliteit en de montage is erg kundig en netjes.
De deuren en kozijnen zijn volgens afspraak geplaatst door vakkundige werklui. De after sales is prima. Ik adviseer een ieder in zee te gaan mat Wanders Kleef. Goede prijs kwaliteit verhouding.
We zijn heel vriendelijk geholpen in de showroom en het zetten van de kozijnen is netjes gedaan het zijn echt top lui
Mijn hele huis is nu voorzien van kunststof kozijnen met trippel glas en deuren. Uitstekend werk verricht door de medewerkers van Wanders. De service en kwaliteit dat bij ons gebracht is kan ik niet anders omschrijven dan uitmuntend. Alles is geleverd en gemonteerd zoals afgesproken.
Vakkundig ramen, voor- en achterdeur vervangen. Tevens ook kunststof schroten aan de gevel, perfect geplaatst. Het was het wachten waard en het ziet er uit als een plaatje.
Prima werk afgeleverd en het eindresultaat mag er zijn. Vervanging van ruit bij voordeur moet nog plaatsvinden.
Perfecte maatvoering, perfecte montage, goede kwaliteit, perfecte afwerking, netjes schoon afgeleverd, afspraak is afspraak.
Na een bezoek aan de showroom en diverse huizen bekeken waar Wanders al kozijen had geplaatst was het voor ons duidelijk. Ondanks de lange levertijd was dit het wachten waard. De kozijnen zijn keurig netjes en de monteurs hebben super netjes gewerkt. Na de afwerking aan de binnenkant was alles meteen klaar. Communicatie verloopt prima, ook na levering wordt er gecheckt of alles naar wens is. Betaling pas als alles naar wens is. Nu sparen voor de volgende kozijnen.
netjes en verzorgd werk geleverd. wij zijn erg tevreden.
Bij ons zijn alle deuren en kozijnen door Wanders vervangen door kunststof. De communicatie van offerte tot uiteindelijke plaatsing verliep heel prettig. Veel goede adviezen en er wordt tijdens de offerteperiode en tijdens het plaatsen goed meegedacht om ook qua afwerking tot het mooiste en beste resultaat te komen. Wij zijn bijzonder tevreden over het uitgevoerde werk en de hardwerkende medewerkers. Wij bevelen Wanders dan ook van harte aan.
Zeer tevreden over al het werk da is uitgevoerd door de medewerkers van Wanders. Top klasse. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen. Heb ook reeds e.e.a. op Facebook geplaatst. Zal jullie zeker vragen om op een later tijdstip een offerte uit te brengen voor de voorzijde van de woning
Wij zijn op alle fronten zeer tevreden! Er zijn 2 kunststofkozijnen geplaatst in minder dan 1 dag. Behalve kwaliteit plezierige communicatie, goede afwerking en goed opgeruimd na afloop.