Prettige mensen met prachtig vakwerk afgeleverd. Kan hen iedereen aanraden!
Wij zijn zeer tevreden over de kunststof kozijnen en de schuifpui die firma Wanders bij ons geplaatst heeft. Er was tijd en aandacht om met ons mee te denken bij de voorbereiding. Prachtig materiaal en Jurgen en Erik zijn mensen die hun vak verstaan en daarbij een startende collega de kneepjes van hun vak met enthousiasme leerden. Er werd nauwkeurig en netjes gewerkt en onze vragen werden serieus genomen. Fantastisch en geweldig dat er nog zulke bedrijven zijn!
In 2010 beide puien aan de voor en achterzijde van ons huis laten vervangen door de Fa.Wanders. Nu inmiddels ruim 8 jaar verder functioneren alle schuifdeuren, draai-kiep ramen, rolluiken en deuren nog steeds perfect. Daarnaast is al het kunststof nog steeds fantastisch mooi om te zien. Mijn buurman heeft inmiddels zijn houten kozijnen in de tussentijd al 2x moeten schilderen terwijl wij alleen maar af en toe schoonmaken.... hahaha. Nee wij zijn nog steeds blij met onze aankoop/investering en wil je eens kijken mag je altijd langskomen
Betreft renovatie van de woning.Ramen,Deur,Schuifpui. Met een duur van 7 dagen. De monteurs Jurgen,Alex en Erik waren vakmensen die wisten hoe het moest gebeuren. Ze dachten ook met ons mee en gaven tips die ik waardevol vond.Alles netjes achtergelaten en mooi afgewerkt.
Een heel fijn bedrijf om zaken mee te doen met goede adviezen en ideeën. Prachtige kwaliteit kozijnen en ramen tegen een redelijke prijs waarvan we nog dagelijks genieten. Uitermate vriendelijke en heel nette vakmensen die de kozijnen plaatsen. Kortom in alles een succes
Op alle vlakken een 10; meedenken, het nakomen van de afspraken, de kwaliteit, beschaafde werkploegen, tijdens en na het werk alles keurig opgeruimd. Oh ja de prijzen zijn gelet op de kwaliteit meer dan redelijk. Mijn huis in twee sessies helemaal voorzien van kunststofkozijnen, het heeft mijn hoge verwachtingen overtroffen.
Door hard werken van de medewerkers van Wanders zaten alle kozijnen er in één dag in inclusief keurige afwerking
Snel, netjes, goede afwerking en aardig personeel. Na afloop alles nog schoongemaakt en stof gezogen!
Snel en vakkundig geplaatst, netjes opgeruimd.
Mannen werken netjes, ruimen alles op en zijn mooi optijd. Regelmatig wordt er een update gegeven, zo ook einde van een werkdag. Top bedrijf
Eerst wilde ik een 9 geven, maar alles is perfect. Het kon niet anders dan een 10 worden. Medewerkers spreken redelijk goed Nederlands en werken alles super mooi af. Kozijnen en terrasdeur zijn van klasse kwaliteit.
Zeer tevreden !
Hardwerkende professionele vakmensen. Denken mee, werken uiterst precies en snel. Ruimen alle rommel keurig op en dekken alle meubels af. Kan het echt iedereen aanbevelen.
Wanders levert vakwerk,binnen een redelijke termijn van inmeten en afmonteren van de deur of ramen. ze leveren het werk keurig af ,zonder een bende achter te laten.
naast deuren hebben wij ook raamkozijnen en glas laten vervangen. De eerste aanpassingen zijn van 2015. Je wordt op een plezierige, informele manier geholpen. Offertes zijn ook gedeeltelijk in het Duits; dat is soms wat lastig, omdat het over techniek gaat, maar daar word je uitstekend bij geholpen. Afspraken worden punctueel nagekomen. Materialen zijn zeer degelijk (Duits). In vergelijking met andere leveranciers gunstige prijzen. Kortom een uitstekend adres !
Wij hebben ons hele huis door Wanders laten voorzien van kunstig kozijnen trippel glas en nieuwe voor en achterdeur. Wij zijn meer dan tevreden. Ze werken erg netjes. Ruimen alles mooi op. Ze zijn erg beleefd en denken met je mee. Zodra wij onze schuur laten doen bellen wij Wanders zeker weer op
Super service. Vriendelijk personeel.
Zeer goede en vakkundig geinstaleerde kozijnen en deuren hebben ze bij ons geplaatst. Er wordt erg netjes gewerkt, alles wordt netjes afgedekt en nadien zelfs stofgezogen. Hadden al eerder dezelfde positieve ervaringen en kwamen ook zonder problemen snel langs om een deur nog even af te stellen.
mooi kwalitatief goede producten. Prima vakmanschap bij plaatsen. erg schoon gewerkt. plezierige ploeg om over de vloer te hebben
Goede kwaliteit kozijnen, De mannen zijn zeer kundig en ruimen netjes op, goede en snelle service. Misschien wat duurder maar zeker het geld waard!
Een week geleden zijn bij mij nieuwe kozijnen en ramen geplaatst door 2 monteurs van Wanders. Geweldige vaklui, prima afwerking, alles netjes opgeruimd en oude kozijnen en ramen meegenomen. Het verschil tussen oud en nieuw is geweldig. Geen tocht meer en veel gerieflijker in huis. Kortom: een aanrader als je aan vervanging van kozijnen toe bent.
top bedrijf met een goede service en top personeel. komt afspraken zeer goed na.
Wij hebben nieuwe kozijnen een nieuwe voordeur en triple glas laten plaatsen door de firma Wanders. We zijn zeer tevreden met het uitgevoerde werk zeer professioneel geplaatst door uitstekende vaklieden.