Bij ons eerste bezoek hebben wij veel info ontvangen,daarnaast op een correcte wijze uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden.Niet te vergeten, de offerte de volgende dag in de mail.Kortom gezien de cijfers zullen wij Wanders aan bevelen.
Professioneel bedrijf en bekwame monteurs. Alle gemaakte afspraken zonder uitzondering op tijd en netjes uitgevoerd. Tijdens plaatsing kozijnen, deuren en gevelbekleding nog goede adviezen van de monteurs gekregen.
Top bedrijft zeer klant vriendelijk vakmensen in dienst zeer betrouwbaar en natuurlijk zeer goede kwaliteit van kozijnen en deuren zeer goede afwerking . Ik heb het hele huis laten doen ik heb het idee dat ik in een nieuw huis woon.
We hebben alle ramen en (schuif-)deuren laten vervangen en wij zijn daar erg tevreden over. Ook de werklieden zijn erg correct, vriendelijk en bekwaam. Als wij ze ergens over belden waren ze vaak dezelfde dag nog bij ons. Daarom zijn wij ook erg tevreden over dit bedrijf.
Zeer professioneel bedrijf, geduldig en goede uitleg bij het kiezen in de showroom. Uitvoering absoluut top! netjes gemaakt en oude kozijnen afgevoerd. Geen omkijken naar gehad. In anderhalve dag 7 kozijnen en een buitendeur geplaatst. Na twee weken nog een telefoontje gehad of we helemaal tevreden waren. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.
Goede uitleg en informatie tijdens voorgesprekken. Snel en degelijk werk afgeleverd.
Goed - vakkundig, betrouwbaar en prettig !
Omdat natuurlijk alleen het opperschepsel het meest perfecte wezen is, heb ik het een na hoogste oordeel gegeven. Wij zijn heel blij met de geleverde kozijnen en de manier waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Dank daarvoor!
Goed bedrijf met veel kennis en echt vakwerk
Een van beste ervaringen met een leverancier. Wanders zijn op top (Rehau profiel, triple glas met zwarte kanten, beslag van Winkhaus , Ducotoon roosters), plus top kennis, vakmanschap en betrouwbaarheid. Kozijnen waren goedkoper dan van de andere leveranciers in Amstelveen. De reden van hun hogere prijs was gebruik van de stelkozijn . Volgens mijn onderzoek met stelkozijn krijg je kleinere ramen en het is niet "beter" (special niet als de kozijnen zijn geplaatst door Wanders montage ploeg).
Zeer vakkundig, punktlich, goede vakmensen die de kozijnen monteren. Werken zeer netjes en schade aan binnenmuren is weer keurig door Wanders gerepareerd! In een woord TOP
Prettige mensen die prachtig vakwerk hebben afgeleverd. Kan Wanders bij iedereen aanraden!
Prettige mensen met prachtig vakwerk afgeleverd. Kan hen iedereen aanraden!
Wij zijn zeer tevreden over de kunststof kozijnen en de schuifpui die firma Wanders bij ons geplaatst heeft. Er was tijd en aandacht om met ons mee te denken bij de voorbereiding. Prachtig materiaal en Jurgen en Erik zijn mensen die hun vak verstaan en daarbij een startende collega de kneepjes van hun vak met enthousiasme leerden. Er werd nauwkeurig en netjes gewerkt en onze vragen werden serieus genomen. Fantastisch en geweldig dat er nog zulke bedrijven zijn!
In 2010 beide puien aan de voor en achterzijde van ons huis laten vervangen door de Fa.Wanders. Nu inmiddels ruim 8 jaar verder functioneren alle schuifdeuren, draai-kiep ramen, rolluiken en deuren nog steeds perfect. Daarnaast is al het kunststof nog steeds fantastisch mooi om te zien. Mijn buurman heeft inmiddels zijn houten kozijnen in de tussentijd al 2x moeten schilderen terwijl wij alleen maar af en toe schoonmaken.... hahaha. Nee wij zijn nog steeds blij met onze aankoop/investering en wil je eens kijken mag je altijd langskomen
Betreft renovatie van de woning.Ramen,Deur,Schuifpui. Met een duur van 7 dagen. De monteurs Jurgen,Alex en Erik waren vakmensen die wisten hoe het moest gebeuren. Ze dachten ook met ons mee en gaven tips die ik waardevol vond.Alles netjes achtergelaten en mooi afgewerkt.
Een heel fijn bedrijf om zaken mee te doen met goede adviezen en ideeën. Prachtige kwaliteit kozijnen en ramen tegen een redelijke prijs waarvan we nog dagelijks genieten. Uitermate vriendelijke en heel nette vakmensen die de kozijnen plaatsen. Kortom in alles een succes
Op alle vlakken een 10; meedenken, het nakomen van de afspraken, de kwaliteit, beschaafde werkploegen, tijdens en na het werk alles keurig opgeruimd. Oh ja de prijzen zijn gelet op de kwaliteit meer dan redelijk. Mijn huis in twee sessies helemaal voorzien van kunststofkozijnen, het heeft mijn hoge verwachtingen overtroffen.
Door hard werken van de medewerkers van Wanders zaten alle kozijnen er in één dag in inclusief keurige afwerking
Snel, netjes, goede afwerking en aardig personeel. Na afloop alles nog schoongemaakt en stof gezogen!
Snel en vakkundig geplaatst, netjes opgeruimd.
Mannen werken netjes, ruimen alles op en zijn mooi optijd. Regelmatig wordt er een update gegeven, zo ook einde van een werkdag. Top bedrijf
Eerst wilde ik een 9 geven, maar alles is perfect. Het kon niet anders dan een 10 worden. Medewerkers spreken redelijk goed Nederlands en werken alles super mooi af. Kozijnen en terrasdeur zijn van klasse kwaliteit.