Alweer erg tevreden

Kozijnen van de woonkamer laten vervangen. Het is nu in de winter een stuk warmer binnen. En met triple glas horen we nu bijna geen omgevingsgeluid meer. De monteurs hebben weer mooi werk geleverd en de boel netjes opgeruimd voor ze naar huis gingen.

Mijn ervaring met de firma Wanders is erg goed.

De drie heren hebben hard en keurig gewerkt,en alles netjes achtergelaten,we zijn erg tevreden.

Mooie kozijnen, goed ingemeten, prima service

De contacten met de firma Wanders ervaren wij als zeer prettig. Zij doen wat ze zeggen. De kozijnen zijn geleverd en geplaatst in de afgesproken periode. Perfect maatwerk voor alle kozijnen; goed advies bij afwijkende kozijnen. Prima kwaliteit.

Mooie kunstof pui met zeer nette afwerking en een goede prijs.

Nu voor de 2e keer de firma Wanders een pui laten plaatsen en alles zeer netjes en correct weer gemonteerd. Zeker ook weer voor de 3e keer zullen we ons melden bij firma Wanders.

Super goed bedrijf, echt een aanrader.

Komen hun afspraken na, werken zeer netjes, ruimen alles elke dag op, dus geen rotzooi in huis. Denken goed mee en adviseren ook welke oplossingen er zijn. Goede prijs en kwaliteitsverhouding + opties die je in Nederland niet vind. Personeel is zeer correct en werkt netjes, echt teamwork. Nu denk je vast, dat kan niet, dacht ik eerst ook maar op aanraden van een collega ermee in zee gegaan en het is de beste keuze ooit. Mocht je op zoek zijn, Stop met zoeken.

Zoals intussen gewend. UITSTEKEND !!!

Intussen voor de derde maal gebruikt gemaakt van de firma Wanders na twee eerdere uitstekende ervaringen. In de winkel wordt je eerst uitstekend geadviseerd mbt je wensen en de haalbaarheid daarvan. De installatie wordt vervolgens door vriendelijke vakmensen uitgevoerd. Als er restpuntjes zijn worden die ook zonder enig probleem opgepakt en opgelost. Je zou willen dat andere bedrijven dit professionaliteits niveau ook haalden

Super fijn bedrijf echt aanrader

Ik heb dit bedrijf nu 2x benaderd en zeker geen spijt van. Als ik nog een keer iets wil hebben van kunstof dan kom ik zeker bij wanders terug Ik zeg ga zo door top spul en goede service en vriendelijke mensen

Vakwerk.

Vanaf de eerste ontmoeting bij de opmeting, en de offerte ,tot aan de montage en oplevering een goed gevoel gehad. Fijne mensen, luisteren na je wensen, werken keurig, en natuurlijk een mooi product .Mijn advies is . Ga voor kwaliteit en neem REHAU KOZIJNEN.

Prima bedrijf. Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Erg positieve ervaring. De mannen op kantoor (Edwin en Dirk) denken erg goed mee en ook de monteurs zijn aardige en kundige mensen. Prima!

Zeer mooie kozijnen en deuren en netjes gewerkt

Voordeur en achterdeur laten vervangen. Kozijnen en deuren zijn zeer geslaagd. Kou is nu uit de gang en keuken. Er wordt netjes gewerkt en alles wordt netjes afgewerkt. Triple+ glas zeer aan te raden.

Heel tevreden

Alles is heel netjes gemonteerd. We zijn erg tevreden met het triple glas en de goede isolatie.

Meedenkend en daadkrachtig

Vanaf moment een een goed gevoel gehad bij Wanders. Eerste gesprek thuis en snel een passende offerte ontvangen. Daarna spijkers met koppen geslagen in de showroom. Met planning (ook al was het allemaal erg krap) van onze uitbouw werd goed rekening gehouden. Zelf kon er al een (noodzakelijke) pui eerder geplaatst worden omdat de bouw sneller verliep en anders niet door kon gaan. Daarna goede aftersales.

Een topkwaliteit kozijn gemonteerd door vakkundige monteurs

De nieuwe kozijnen zijn tot in de kleinste details van topkwaliteit. Ze zijn van binnen en van buiten perfect afgewerkt door vakkundige monteurs, die bij de montage altijd oog hadden voor huiselijke situatie. Altijd opgeruimd, bescheiden, vriendelijk en ook voorzichtig als het nodig was, de monteurs verdienen een groot compliment. Wanders kozijnen zijn een toegevoegde waarde aan ons huis.

Mooi materiaal en vakkundig personeel

Goede vakkennis, snelle plaatsing

Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed, zeker gezien t.o.v. Nederland

Hoge kwaliteit, vakkundig personeel

Prijs en kwaliteit zeer goed zeker t.o.v. Nederland

Veel vakkennis, goede en snelle werknemers, uitstekend materiaal

Prijs kwaliteit verhouding zeer goed, zeker t.o.v. materialen in Nederland

Zeer tevreden alles volgens afspraak netjes werk en op geruimd

Dit was de tweede keer bij Wanders en het was weer prima voor elkaar

Kwalitatief uitstekend werk, goede service.

De betrokken werknemers werkten zeer netjes bij alle plaatsingen en zorgden dat in de woning verder geen schade ontstond aan bijvoorbeeld tegels, muren e.d.. Ook ruimden zij na het werk keurig op en stofzuigden zelfs ! Ten aanzien van reeds eerder geplaatste kozijnen / ramen en deuren zijn de werknemers zeer servicegericht en nemen ze tijd om ook een tijd na plaatsing aandacht te besteden aan (kleine) problemen waar we tegenaan lopen.

Super fijn en goed bedrijf.

Hardwerkende mannen. Goede kwaliteit kozijnen. Echte vakmensen. Ook het personeel op kantoor erg vriendelijk en behulpzaam.

100%tevreden

Werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd op een professionele wijze.

Gewoon ontzettend goed

Twee jaar geleden heb ik eerst de achterzijde van mijn woning laten voorzien van kunststofkozijnen en schroten (keralit). Dus een complete achtergevel van onder tot boven aan de rand van het dak. Twee offertes opgevraagd in Nederland. Op aanraden van een vriend ook contact gezocht met Wanders. Eerste kennismaking was al zeer goed. Vervolg een zeer uitgebreide en duidelijke offerte met een heldere uitleg. Geen HR++ glas maar Triple glas. Openslaande ramen met een extra ventilatie stand, extra isolatie achter de Keralit schroten en een stukje extra afwerking aan de binnenzijde. Resultaat zeer goed, netjes en plm 2000 goedkoper dan in Nederland. Geen verkeerde keuze. Nu dit jaar de voorzijde laten doen. Wederom verschillende offertes opgevraagd en weer kwam Wanders er een stuk gunstiger voor mij uit. En het resultaat?? Gewoon geweldig. De totale uitvoering is wederom 100%. De mensen van Wanders zijn met recht VAKMENSEN. Ze werken keurig, ruimen direct alles op en zijn zeer vriendelijk. Doen op een hele nette manier hun ding en leveren een prachtig stuk werk af. De afspraken over het moment en de tijdsduur zijn exact nagekomen. De firma Wanders zal en kan ik aan een ieder aanbevelen.

Toppertjes

De tweede keer dat het bedrijf Wanders een aantal ramen heeft geplaatst in mijn oude huisje. Ik ben zeer tevreden,zelfs de tegels in de keuken zijn niet gesneuveld tijdens het plaatsen. De laatste paar ramen wordt ook door dit bedrijf geplaatst. wilma.

Professioneel, meedenkend.

Mijn ervaring met dit familiebedrijf zijn uitstekend. Men neemt de tijd voor je wensen, levert kwaliteit en is scherp in de prijs. Zeker voor andere werkzaamheden een aanrader weer bij ons.

Vakwerk

Vakwerk, vanaf het eerste telefoontje tot en met het plaatsen van de kozijnen. Wij zijn zeer tevreden.

Postbus 77863

1070LL Amsterdam