Uitstekend.

De wachttijd voor het plaatsen van de kozijnen was erg lang maar het was het wachten waard. Keurig werk geleverd en ingewikkelde probleem met drempel heel goed opgelost. Goede kwaliteit en de mensen die de kozijnen kwamen plaatsen werkten hard en waren prettig in de omgang.

goed produkt en vakkundige mensen

We zijn zowel op 1e etage als deels in de woonkamer overgestapt op kunststof ramen. Na bezoek in de showroom en goede voorlichting hebben we een maatwerk offertetraject gehad. Firma Wanders komt altijd zelf opmeten en de afstemming over de juiste kleuren en opties is prima verlopen. De triple glas ramen zijn zeer comfortabel, zowel tegen koude als warmte als geluid. De draaikiepramen zijn even wennen maar nu willen we niet anders. Interessant is de optie voor inzethorren, deze kunnen gewoon erin blijven. Gezien de drukte bij het bedrijf is rekening te houden met een levertijd van 4 a 6 maanden, kwestie van plannen dus. Firma Wanders is 2 talig en dat is prettig communiceren.

Zeer zeer tevreden en niet voor de eerste keer

Prima materiaal, zeer prettige vakmensen zeer hulpvaardig Alles wordt super schoon achter gelaten ook al komen ze de volgende dag weer terug CHAPEAU

Ook voor een kleine klus, helder, vriendelijk en professionel

De klantenservice, de opmeter en de monteur waren erg open, helder en vriendelijk. De klus is ook zeer netjes afgerond. Ik ben ook erg dankbaar dat ze mijn kleine klus hadden aangenomen.

Goed advies, goede prijs, goede kwaliteit

De firma Wanders denkt mee met de klant, bij het maken van de bestelling, bij de productie en bij het monteren.

Vakkundig en goede service

Dit was de tweede keer dat we door wanders kozijnen en een deur hebben laten plaatsen. Ook nu weer voldeed wanders aan onze verwachtingen. Topbedrijf, uitstekende service

Super mooi en oerdegelijk.

Onze ontvangst bij de fa. Wanders in Kleve was erg vriendelijk en we werden deskundig voorgelicht en geadviseerd. Ook mochten we in de productiehallen kijken,wat erg interessant was. De montage werd zeer deskundig gedaan. Alles werd super netjes opgeruimd en afgeleverd. Na enkele dagen werden we gebeld om te informeren naar onze ervaringen. Al met al super. Het is zo mooi!

Vriendelijk en vakkundig, alles in overleg, in 1 woord geweldig!

Wij zijn super tevreden met het plaatsen van onze kunststofkozijnen! Vriendelijk en vakkundig personeel! Wanders is een aanrader.

Helemaal geweldig.

Voldoet helemaal aan onze verwachtingen en wensen. Twee vakmensen (Jurgen en Pascal) over de vloer gehad. We hadden niet het weer mee maar dat was voor Jurgen en Pascal geen probleem. Het werk ging gewoon door. Na twee dagen werken zaten de nieuwe kozijnen en voordeur er in. En hoe. Mede door het goede opmeten van Peter Wanders konden Jurgen en Pascal het zonder problemen monteren.En dan het afwerken, zo super mooi. Ontzettend dank voor het netjes werken en opleveren, we hoefden zelfs niet te stofzuigen. Voor de volgende klus weten wij waar we moeten zijn, natuurlijk bij Wanders uit Kleve.

Vakwerk geleverd!

Vooraf alles netjes afgedekt. Perfect geplaatste kunststofkozijnen, waarna alles schoon werd opgeleverd! De mannen deden rustig en ongestoord hun werk en gingen ook nog eens de vloer stofzuigen!

Fantastisch fijn bedrijf

Fijn bedrijf wat kwaliteit levert met je mee denkt en heel netjes werkt. Ons hele huis is voorzien van kunststofkozijnen triple glas en kiepramen met kierstand,we zijn er erg blij mee.

Strakke mooie vorm, hoge isolatiewaarde en goede vakmensen. Betrouwbaar bedrijf.

Het zijn goede vakmensen die de kozijnen hebben geplaatst. De kwaliteit van de kozijnen is zeer goed.

Hoge kwaliteit kozijnen en prettige omgang met bedrijf

Al in november 2018 hadden wij de eerste afspraak met de firma Wanders om ons te oriënteren op kunststof kozijnen. Er waren een aantal buren in onze straat met goede ervaringen met Wanders, dus daarom ook met hen een afspraak gemaakt. Vanaf het eerste contactmoment tot nu zijn wij heel tevreden over de klantvriendelijkheid van het bedrijf. Omdat de duurzaamheidslening die wij hadden aangevraagd veel tijd kostte, moesten wij de plaatsingsdatum steeds verzetten. Dit was voor de firma Wanders geen probleem. Uiteindelijk zijn de kozijnen in januari 2020 geplaatst. De persoonlijke aandacht en klantgerichtheid is, zo blijkt, een vanzelfsprekende service. De plaatsing van de kozijnen ging ook allemaal volgens afspraak. Er waren 3 dagen gepland en het is ook binnen 3 dagen netjes geplaatst. Ook hier vriendelijke monteurs die steeds alles netjes afdekten in de kamers en daarna het stof en gruis netjes opruimden. Wij zitten er nu heerlijk warm bij! Een grote vooruitgang, aangezien de gehele bovenverdieping nog enkel glas had. Al met al zijn wij zeer tevreden over de gehele gang van zaken.

Prachtige kozijnen, prima vakmensen

Prima, mondelinge en per email, kontakten. Duidelijke offerte, uitstekende prijs-/kwalieitverhouding!

Alweer erg tevreden

Kozijnen van de woonkamer laten vervangen. Het is nu in de winter een stuk warmer binnen. En met triple glas horen we nu bijna geen omgevingsgeluid meer. De monteurs hebben weer mooi werk geleverd en de boel netjes opgeruimd voor ze naar huis gingen.

Mijn ervaring met de firma Wanders is erg goed.

De drie heren hebben hard en keurig gewerkt,en alles netjes achtergelaten,we zijn erg tevreden.

Mooie kozijnen, goed ingemeten, prima service

De contacten met de firma Wanders ervaren wij als zeer prettig. Zij doen wat ze zeggen. De kozijnen zijn geleverd en geplaatst in de afgesproken periode. Perfect maatwerk voor alle kozijnen; goed advies bij afwijkende kozijnen. Prima kwaliteit.

Mooie kunstof pui met zeer nette afwerking en een goede prijs.

Nu voor de 2e keer de firma Wanders een pui laten plaatsen en alles zeer netjes en correct weer gemonteerd. Zeker ook weer voor de 3e keer zullen we ons melden bij firma Wanders.

Super goed bedrijf, echt een aanrader.

Komen hun afspraken na, werken zeer netjes, ruimen alles elke dag op, dus geen rotzooi in huis. Denken goed mee en adviseren ook welke oplossingen er zijn. Goede prijs en kwaliteitsverhouding + opties die je in Nederland niet vind. Personeel is zeer correct en werkt netjes, echt teamwork. Nu denk je vast, dat kan niet, dacht ik eerst ook maar op aanraden van een collega ermee in zee gegaan en het is de beste keuze ooit. Mocht je op zoek zijn, Stop met zoeken.

Zoals intussen gewend. UITSTEKEND !!!

Intussen voor de derde maal gebruikt gemaakt van de firma Wanders na twee eerdere uitstekende ervaringen. In de winkel wordt je eerst uitstekend geadviseerd mbt je wensen en de haalbaarheid daarvan. De installatie wordt vervolgens door vriendelijke vakmensen uitgevoerd. Als er restpuntjes zijn worden die ook zonder enig probleem opgepakt en opgelost. Je zou willen dat andere bedrijven dit professionaliteits niveau ook haalden

Super fijn bedrijf echt aanrader

Ik heb dit bedrijf nu 2x benaderd en zeker geen spijt van. Als ik nog een keer iets wil hebben van kunstof dan kom ik zeker bij wanders terug Ik zeg ga zo door top spul en goede service en vriendelijke mensen

Vakwerk.

Vanaf de eerste ontmoeting bij de opmeting, en de offerte ,tot aan de montage en oplevering een goed gevoel gehad. Fijne mensen, luisteren na je wensen, werken keurig, en natuurlijk een mooi product .Mijn advies is . Ga voor kwaliteit en neem REHAU KOZIJNEN.

Prima bedrijf. Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Erg positieve ervaring. De mannen op kantoor (Edwin en Dirk) denken erg goed mee en ook de monteurs zijn aardige en kundige mensen. Prima!

Zeer mooie kozijnen en deuren en netjes gewerkt

Voordeur en achterdeur laten vervangen. Kozijnen en deuren zijn zeer geslaagd. Kou is nu uit de gang en keuken. Er wordt netjes gewerkt en alles wordt netjes afgewerkt. Triple+ glas zeer aan te raden.

Heel tevreden

Alles is heel netjes gemonteerd. We zijn erg tevreden met het triple glas en de goede isolatie.

Postbus 77863

1070LL Amsterdam