Filters

9

geweldig.......

Zeer mooi werk afgeleverd,profesioneel en vakkundig. Ook de mannen waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ga zeker mijn vrienden en kennissen de firma wanders aanbevelen. Nogmaals bedankt Firma Wanders ,wij zijn er heeeel blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Het is precies geworden zoals we hadden gehoopt. Prachtig kunststof materiaal en deskundige medewerkers. Er is een knap staaltje werk geleverd. Het slaapkamerraam & buiten(voor)deur zijn vakkundig geplaatst door vriendelijke mensen. De oude spullen zijn afgevoerd en alles werd keurig opgeruimd. Niets te wensen over. De firma Wanders verdient een dikke pluim!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topbedrijf

Niets dan lof voor de firma Wanders wat ons betreft. Van begin tot eind erg goed geholpen en er werd goed meegedacht. Maar het belangrijkste is dat ze gewoon een topproduct maken, leveren en installeren. Hoge kwaliteit voor een erg nette prijs. We hebben nu voor trippelglas gekozen in onze raamkozijnen en merken direct al verschil in geluid en koudoorslag (in positieve zin). We willen in de toekomst nog meer kozijnen vervangen en wij hoeven nergens anders meer heen dan naar de firma Wanders!

 • Aanbevelen? Ja
10

Voelt als een nieuwe woning

Prima ervaring met en geweldig resultaat. Schitterend kozijnen. Werkzaamheden perfect uitgevoerd, keurig volgens de gemaakte afspraken én zéér netjes. Een aanrader voor iedereen die vervanging van zijn kozijnen overweegt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede kwaliteit en vriendelijkheid

Wij hebben in 2018 met drie huizen op het rijtje de ramen en soms ook voordeuren laten vervangen door kunstof met triplle glas. Vanaf offerte traject tot uiteindelijke uitvoering liep alles soepel. Recentelijk hebben wij ook nog een nieuwe schuifpui laten plaatsen. De mannen die het komen plaatsen zijn harde werkers en vakmensen. Materialen zijn van prima Duitse kwaliteit en de prijs van het geheel, daar zitten meeste Nederlandse bedrijven stuk boven.

 • Aanbevelen? Ja
10

vakmensen en kwaliteit.

Prima advies. Komen afspraken na. Keurige afwerking.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed werk afgeleverd in 1 dag voor 6 ramen.

Mijn ervaring met Wanders kozijnen is; Wanders heeft sowieso een meerwaarde omdat men standaard werkt met triple-glas wat in Nederland nog niet helemaal "gewoon" is. Wat nog niet afgedekt was werd afgedekt tegen het vuil en stof, kozijnen netjes gemonteerd, zien er ook degelijk uit. Oude materialen werden afgevoerd/meegenomen en de stofzuiger ging ook door de ruimtes. Wij zeer tevreden met dit werk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende kwaliteits producten en monteurs met vakmanschap

ik heb al jaren zeer goede ervaring met de fa. Wanders en de kwaliteit van producten zijn altijd uitstekend. Zeer vriendelijke en hardwerkende monteurs met vakmanschap hoog in het vaandel. Echt vakwerk !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede service en heel mooi resultaat!

We zijn weer heel goed geholpen door Wanders. We hebben jaren geleden al nieuwe raamkozijnen en een schuifpui laten plaatsen. Ziet er nog steeds heel mooi uit. Nu een prachtige nieuw voordeur en 2 nieuwe ramen in wc en bijkeuken. Het ziet er weer super uit! Op een gegeven moment ben je natuurlijk klaar qua kozijnen en zit alles erin. Maar als ik mijn leven lang nieuwe kozijnen en deuren nodig had, ging ik altijd naar Wanders. Zowel voor de vriendelijkheid als het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
9

perfect

Prima voorberijding, uitvoer uitstekend, afronding zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed werk!

Goed werk geleverd, met goede werknemers en kwaliteitsproducten.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer tevreden , keurig gewerkt en opgeruimd

afwerking is ook geweldig

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service en vakmanschap

Ons hele huis voorzien van kunstof deuren en kozijnen. U kunt echt met een gerust hart zaken doen met de firma Wanders. Super goede afwerking. En zeer scherpe prijzen. Wij zijn zeer tevreden over firma Wanders. Monteurs bedankt voor jullie vakmanschap en geweldige afwerking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect bedrijf

Onze schuifpui (30 jaar oud) moest nodig worden vervangen. Na een bezoek aan diverse Nederlandse bedrijven attendeerde een kennis ons op de firma Wanders in Kleed, D. Daar hebben we geen spijt van gehad. Een prachtige nieuwe schuifpui met tripel glas en, niet onbelangrijk, voor een prijs veel lager dan Nederlandse leveranciers ons konden bieden. De mannen die de schuifpui kwamen plaatsen werkten degelijk en netjes. Dit bedrijf is zeker een aanbeveling waard.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden over het project

Mijn ervaring met de firma Wanders is zeer goed. De informatie was zeer goed en de hulp bij het uitzoeken van de materialen is perfect. Het enigste min puntje is de lange wachtlijst. Zeer tevreden met de afwerking van het project

 • Aanbevelen? Ja
10

Top kwaliteit

Zeer vakkundige monteurs. Weten wat ze doen en perfecte afwerking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed werk afgeleverd.

Prettige werknemers. Werken secuur en ruimen keurig op. Het ziet er keurig uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring weer zoals ik gewend ben van Wanders

Nadat we een aantal jaar geleden al een groot deel van de kozijnen door Wanders hebben laten vervangen was nu de schuifpui aan de beurt. na een gasexplosie bij ons in de wijk hadden wij schade aan de houten schuifpui. We zijn erg blij met onze nieuwe kunststof schuifpui en de goede service van Wanders, de mensen van Wanders werken zeer netjes en zorgen ervoor dat er niks in de woning beschadigd raakt, ook de kwaliteit van de nieuwe schuifpui is top. Mijn jongste zoon kan de deur met 1 finger openen zo soepel loopt alles en dat met 3 dubbel glas erin.

 • Aanbevelen? Nee
10

geweldig

Komen afspraken na, leveren mooie materialen, werken netjes en snel. Aanrader

 • Aanbevelen? Ja
9

heel goed werk geleverd.

Goede afspraken, heldere communicatie en heel netjes opgeleverd en afgewerkt. Ook het opruimen tijdens en na de werkzaamheden was zeer goed. Kan iedereen aanraden om met Wanders in zee te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hoge Duitse kwaliteitskozijnen voor nette prijs

De informatieverstrekking, het opmeten en offerte gaat allemaal netjes. Bij ons was er bij de offerte een kleine kink in de kabel, omdat ook anderen in de straat offertes hadden en daar ging iets mis met adressering. Na een belletje alles gecorrigeerd. Na schriftelijk akkoord is alles besteld. Door ziekte van medewerkers aan kant van leverancier en COVID-19 regels duurde het even voordat een afspraak voor plaatsing gemaakt kon worden, maar zeker ruim voldoende. Montage gaat keurig. Er wordt uiteraard voor gezorgd om geen schade aan andere spullen te maken. Afval wordt netjes afgevoerd en alles schoon achtergelaten. Een van de ramen was van een andere klant, foutief meegenomen. Juiste raam is nog zelfde dag gehaald en gemonteerd. En pas betalen als alles goed is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onze ervaring is zeer positief

Wij hebben een mooie schuifpui besteld en laten plaatsen. Alle opties zijn door de verkoper toegelicht en gedemonstreerd. Nadat wij de keuze gemaakt hadden moesten we wel even wachten voordat hij geplaatst kon worden. De plaatsing zelf werd snel en vakkundig gedaan door een ervaren team. En zoals het hoort, werd alle gemaakte rommel keurig netjes opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en met de schuifpui zelf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijne en kundige firma.

Het contact met de fa Wanders was vanaf de showroom tot en met het plaatsen van de nieuwe kozijnen en deuren een hele fijne aangelegenheid. Goede uitleg over alle kozijnen en deuren en de mogelijkheden welk Hang en sluitwerk mogelijk zijn. Ook het plaatsen van alle deuren en kozijnen door de montageploeg is op een correcte manier uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar en netjes

Voor de 2e keer bedrijf Wanders laten komen voor het vervangen van onze kozijnen. Werken erg netjes. Mensen praten goed Nederlands. Kozijnen en voordeur zijn erg mooi geworden. Wij zijn tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Alle werkzaamheden, welke door Wanders Kunststofkozijnen zijn uitgevoerd aan onze 3 huizen is perfect gedaan, het was een groot project voor 3 etage woningen. Op de eerste en tweede etage zijn alle kozijnen en ramen aan de voorzijde vervangen voor kunststof kozijnen met 3 delig HR+++ glas. De 3 grootste kozijnen zijn 3.5 meter breed en 1.90 meter hoog. Alle ramen op de tweede verdieping zijn ook vervangen voor kunststof kantel kiepramen en HR+++ glas, in totaal 7 stuks. Ook zijn in deze 3 woningen de buitendeuren vervangen voor kunststof kozijnen en kunststof deuren met HR+++glas, deze zijn eveneens perfect geplaatst. Op alle vragen die ik aan het kantoor in Kleve stelde kreeg ik direct een juist en kundig advies, ook een bezoek aan de showroom was tot volle tevredenheid. Over de installateurs die aan huis kwamen om te spullen te plaatsen kan ik niets anders zeggen dan "dit zijn TOP vakmensen die precies weten wat ze doen en keurig werk afleveren", ook na hun vertrek iedere dag bleef alles keurig schoongemaakt achter zodat wij niet in de rommel zaten. Kortom voor mij zijn ze echt als team een 10 waard... en dat geef ik niet snel want ik ben zelf een pietje precies. Wij hadden ongeveer 10 jaar geleden al eens ervaring met Wanders Kunststof kozijnen op gedaan, namenlijk aan de achterzijde heeft men toen ook 7 kunstof kozijnen geplaatst met kantelkiep ramen eveneens tot onze volle tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd