Zakelijk

Alles top geregeld

Makkelijk bestellen

Makkelijk via telefoon te bestellen en volgens afspraak geleverd

Prettig contact, komen afspraken na

Keurig te woord gestaan, goed een snelle levering kunnen afstemmen, proactief en vriendelijk opgebeld over status.

Ik ben daar goed geholpen

Top service

Goed advies gekregen en alles netjes thuisbezorgd.

Heel goed

Goed geholpen. Alleen dat je zelf je spullen moet pakken is het enige minpuntje. Verder prima service

Uitstekende service

Snelle levering, duidelijke afspraak en niet moeilijk doen als een order wijzigt

Goede communicatie

Goede communicatie

Heel goed

Prima geholpen ,duidelijk een mail gehad wanneer het bezorgt werd dus top

Goede ervaring

Goede service Goede benadering en behandeling in verkoop opzicht Goede adviezen Goede kwaliteit

Super !!!

Een. Edrijf wat ereid is om mee te denken En dat stapje extra te zetten al dat kan.

Fijne communicatie goed geholpen met mij vragen.

We zijn erg goed geholpen door de mensen van Weulen Kranenbarg, ook de levering was goed geregeld, zelfs in overleg zo dicht mogelijk bij ons huis geplaatst. Bedankt.

Goed geholpen

Alles goed uitgelegd, waardoor ik een keus kon maken. Kon ook snel bezorgd, alleen afgesproken 8 uur maar ze kwamen om 7.30. Er was wel gebeld maar ik nam niet op. Ik denk voor de bezorgtijd maar stuur dan een mailtje. Wel een nota per mail maar die had ik al gekregen bij betalen.

Goede service, vriendelijk personeel

Prima geholpen met bestelling..

Snel levering. Goed op tijd. Wel jammer dat spulletjes die toch wel echt zwaar zijn niet naar achter gebracht kunnen worden met een palletwagen. Nu staat alles langs het weg en moeten we handmatig alles naar achter brengen. Extreem zwaar werk. Misschien extra service voor particuliere klanten? Ik had zelfs extra voor willen betalen.

Vriendelijk geholpen op deskundige wijze. Iedereen weet wat er van hem/haar verwacht word.

snel, vakkundig en klantvriendelijk

Wij wilden een nieuwe schutting en overkapping plaatsen. Bij Weulen Kranenbarg diverse materialen bekeken en vervolgens keuze gemaakt voor Douglas palen en schuttingen. Samen met een medewerker bepaald wat er aan materiaal nodig was en vervolgens order geplaatst, niet alles was op dat moment voorradig. Paar dagen later werden we gebeld dat onze bestelling geleverd kon worden. Vervolgens datum vastgesteld en de chauffeur plaatste alles netjes op onze op Wij raden Weulen Kranenbarg zeker aan als u besluit om uw erf en/of tuin aan te pakken.

Komen afspraken na, zeer betrouwbaar!

Heb alleen maar positieve ervaringen gehad. Meedenkend personeel! Telefonisch overleg altijd keurig. Op tijd zaken geleverd! Prima dus.

Advisering prima, bezorging goederen onvoldoende.

Ik heb op 20-09 een partij split gekocht inclusief bezorging op 23-09. Op 21-09 nog 8 staptegels gekocht welke gelijktijdig met het split bezorgd zouden worden. Op 23-09 werd het split bezorgd, echter de tegels niet. Aangezien ik de tegels echt nodig had op 24-09 was ik genoodzaakt de tegels zelf op te halen bij de zaak op 23-09. Hoewel het uiteraard een vergissing betreft toch een minder prettige ervaring bij jullie bedrijf

Servicegericht!

Al het personeel staat voor je klaar en doen er alles aan om je te helpen. Prijzen zijn marktconform en ze kunnen (bijna) alles leveren.

Verder prima, alleen heb ik samen met de chauffeur een halve pallet stenen over moeten pakken omdat Wienerberger ze te hoog op de pallet stapelt. Dat kost dan ruim een half uur. Graag aan Wienerberger doorgeven, vorig jaar had ik dezelfde stenen via een andere leverancier. Toen waren de pallets ook omgevallen.

Super vriendelijke mensen en snelle service

Alleen jammer er waren wel wat stapelblokken kapot stuk of 10'verder personeel netjes en correct geholpen en bij aflevering op tijd en snel dus verder geen klachten super bedrijf

TOP

Snelle levering, ondanks een foutje mijnerzijds op de factuur, geen probleem van gemaakt. Werd ala minuut opgelost na telefoontje. in de stromende regen werd de aankoop afgeleverd op de plek waar ik het hebben wilde. Hele goede service, vriendelijk mensen en zeer behulpzaam! Top.

Zeer hulpvaardig en er was geduld om de juiste producten uit te zoeken!

Persoonlijke hulp met alle aandacht die mogelijk was. Goed verstand van zaken en op de hoogte van andere mogelijkheden en advies.

Ruurloseweg 45 A

7251 LA Vorden

Over Weulen Kranenbarg Tuin en Erf

Weulen Kranenbarg Tuin & Erf is al decennia lang dé betrouwbare leverancier in de Achterhoek van bestrating, terrastegels, tuinhout, schuttingen, overkappingen, grind, split & zand en meer... Bestel uw tuinmaterialen online in de uitgebreide webshop of bezoek de showtuin van meer dan 3000 m²! Op het afhaalterrein staat een groot assortiment tuinmaterialen op voorraad, waardoor Direct afhalen of bezorgen beide mogelijk zijn! Graag tot ziens!