Mooie tegels voor een scherpe prijs

Tegels besteld , volgende dag ophalen.. veel op voorraad .Mooie terrastegel voor weinig geld

Goede service.

Zeer nette levering en afspraken zijn zeer netjes na gekomen

Prima partij

Fijn bedrijf met goede service

Snelle levering en werd netjes bezorgd.

Geduldig en vriendelijk

Was aan de telefoon

Goede service, behulpzaam

Wordt netjes geholpen, duidelijke offerte en goede service.

Goeie uitleg en prima sheer.

Prima service!

Op tijd geleverd, goed advies en prima service!

Deskundig advies & top levering

Deskundig advies & top levering, rekening houdend met smalle weg

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Online besteld voor de deur geleverd, hoe makkelijk wil het hebben.

Order keurig afgehandeld en bezorgd

Lange planken keurig op maat gezaagd en bezorgd. (Voor de bezorgkosten kun je zelf niet met een klein (huur)karretje aan de gang.

Uitstekende service

De werknemers nemen goed de tijd voor uitleg, voor hulp bij een probleem, voor stenen zagen etc. We komen al jaren, en zullen blijven komen

Top service!

Goede service en advies op locatie maar ook goed bereikbaar per telefoon om af te stemmen. Denken met je mee en zetten een extra stap jouw bestelling te leveren.

Gewoon goed

Veel op voorraad, makkelijk en snel op te halen

Levering

Aangegeven dat levering door een smallepad moest, via googlemap werd aangegeven dat dit kon, bij de levering zelf kon dit toch niet en werd de levering onder aan pad afgezet, waardoor ik de gehele ochtend betonblokken en grind heb moeten sjouwen, ik moet eerlijkheid getrouwe wel aangeven dat excuus hier door de chauffeur is gemaakt en optie was dat WK de vracht weer mee kon nemen en het geld weer terug wordt gestort. Verder ben ik met de geleverde producten tevreden

Superfijn geholpen

Voor de tweede keer bij Weulen Kranenbarg langsgeweest voor aanschaf van tuinbenodigdheden. Beide keren een warm welkom gehad en deskundig advies. Snelle levering, kwalitatief goede producten en uitstekende service!

Vriendelijk geholpen

De kleur van de Kilimanjarotegel (van Gogh) is veel lichter dan we hebben uitgekozen. Dit blijkt, na mijn telefonische vraag hierover, cementsluier te zijn. Bij de verkoop van u aan ons had u dat misschien kunnen mededelen. Volgens uw medewerkster komt dit goed dmv weersomstandigheden. We wachten het af.

Alles correct

Afspraken correct nagekomen

prima personeel met veel kennis en behulpzaam

mensen met kennis die meedenken en helpen

Uitstekende service, en ruime keuze.

Perfect geholpen en geleverd op de afgesproken tijd, prijs kwaliteit is perfect, en echte aanrader.

Leveringen niet op tijd

Anderhalve week stoelen besteld. Kan toevallig langs om te kijken of ze er waren. Blijkt dat de stoelen niet besteld waren. Stapelblokken besteld werd me gezegd met 1 week zijn ze er . Krijg ik naar 1 week een mail dat ze over 2 weken pas geleverd worden. Dus zeker niet te spreken over de service. Stapelblokken maar elders gekocht. Wel wat duurder maar zij komem afspraken na.

Goed advies en oplossingsgericht

Fijn en kundig personeel

Voelt als thuiskomen.

Je word er goed geholpen ze zijn beleefd. Ze denken met je mee, en helpen zelfs de aangekochte spullen mee in aanhanger te tillen.

Ruurloseweg 45 A

7251 LA Vorden

Over Weulen Kranenbarg Tuin en Erf

Weulen Kranenbarg Tuin & Erf is al decennia lang dé betrouwbare leverancier in de Achterhoek van bestrating, terrastegels, tuinhout, schuttingen, overkappingen, grind, split & zand en meer... Bestel uw tuinmaterialen online in de uitgebreide webshop of bezoek de showtuin van meer dan 3000 m²! Op het afhaalterrein staat een groot assortiment tuinmaterialen op voorraad, waardoor Direct afhalen of bezorgen beide mogelijk zijn! Graag tot ziens!