Snelle levering

Snelle en goede levering, alleen meerdere 500kg big bags besteld en er werden 1000kg zakken geleverd. Niet handig ivm handeling van de big bags.

Goed!!!

Zoals verwacht goed!!!

Betrouwbare leverancier

Goede prijs/kwaliteit verhouding, komen afspraken na en nemen te veel bestelde producten terug

Een zaak waar je altijd terug komt

Een fijne zaak om je tuinspullen te kopen, ook via internet, komen de afspraken na.

Snel en goed

One line zoeken ophalen in Vorden geen probleem en je wordt vriendelijk en snel geholpen.

dikke prima

erg tevreden. komen afspraken na leveren snel doen niet moeilijk met terugbrengen goede service en vakkundigheid.

Prettig en snel geholpen

Ruime keus welke aantrekkelijk geprijsd is

Snelle vriendelijke service

Snelle, vriendelijke en correcte service

Matig

Het helpen bij de balie....prima, maar er kwam niemand op het terrein zoals afgesproken was om ons te helpen. We zijn toen maar weer weggegaan

perfect bedrijf en goed zaken mee te doen

zeer goede service en zeer vriendelijk personeel perfect om zaken mee te doen.

Fijne mensen, en goed geregeld.

Mooie tegels besteld die wij op afroep door een vrachtwagen op de door ons bepaalde plaats konden laten leveren. Gewoon goed en fijn allemaal.

Veel keuze en snelle levering. Top!

Snel en netjes geleverd.

prima club

deskundig, vriendelijk en betrouwbaar

Goede kwaliteit producten, prima prijs, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Stootbanden gekocht van 90 kilo per stuk. Voor ons bijna niet te tillen. Een medewerker heeft ze voor ons in de auto gelegd.

Vriendelijk personeel, heldere info, snel geregeld, goed produkt en afspraken nagekeomen

Zie bovenstaande...

Service gericht

Duidelijke website. Medewerkers die mee denken

Goede service, flexibel

Goede service en flexibel. Verzoek om vroeg geleverd te krijgen was geen enkel probleem. Top!

Betrouwbaar en deskundig

Levering diverse materialen

Goed en deskundig meedenkende medewerks

Uitstekend !!

Goed advies en snelle levering op het afgesproken tijdstip

Goed advies en snelle levering op het afgesproken tijdstip

Goed advies en snelle levering

Goed advies en snelle en nette levering

Prima( care mail site Up-daten)

Goed assortiment, overzichtelijk

Duidelijk en behulpzaam. Maar het advies bleek voor de stratenmaker toch wel lastig. 0,5 cm verschil tussen de hoogtes van tegels en waaltjes.

Snel prettig professioneel

Snel geregeld en makkelijk je wensen te bestellen. Snelle reacties per mail van het bedrijf en duidelijke uitleg en factuur zodat je weet waarvoor je betaald. Betrouwbaar en levering ging ook snel. Wij zijn zeer tevreden. Dikke pluim.

Prima, duidelijke uitleg

Prima, goede uitleg, vlotte aflevering en correcte retourbetaling van het teveel betaalde.

Ruurloseweg 45 A

7251 LA Vorden

Over Weulen Kranenbarg Tuin en Erf

Weulen Kranenbarg Tuin & Erf is al decennia lang dé betrouwbare leverancier in de Achterhoek van bestrating, terrastegels, tuinhout, schuttingen, overkappingen, grind, split & zand en meer... Bestel uw tuinmaterialen online in de uitgebreide webshop of bezoek de showtuin van meer dan 3000 m²! Op het afhaalterrein staat een groot assortiment tuinmaterialen op voorraad, waardoor Direct afhalen of bezorgen beide mogelijk zijn! Graag tot ziens!