Gewoon goed

zeer meedenkend en flexibel

Het product dat ik wilde bestellen was niet op voorraad en door een krappe planning van mijn kant had ik weinig tijd om het toch te krijgen. Weulen Kranenbarg heeft heel actief meegedacht om de bestelling op tijd bij me te krijgen. En dat is ook gelukt. Erg tevreden over.

Snelle service, goed materiaal!

Top producten, snel geleverd en bij nabestellen goede service!

Goede service.

Ondanks dat ik in 1983 al goede een goede ervaring had met de aanschaf van tegels en spoorbielzen is Weulen Kranenbarg bij mij in de vergeethoek geraakt. Jammer want je krijgt wel reclamefolders van de grote ketens maar voor eerlijk advies, goede producten en vriendelijke medewerkers ben je beter af in Vorden. Grit besteld via de site en op het moment van afhalen werd ik uiterst vriendelijk geholpen door de baliemedewerkster. Ze hielp zelfs met het pakken en in de auto lagen van de 20 kg. zakken. Dat gebeurt bij de ketens niet.

perfect

deskundig vriendelijk advies. veel keuzes in bestrating voorradig op de rekken. doen wat er afgesproken is rond de bestelling. zeer vriendelijke chauffeur, zette de pallets neer op de voorkeur locatie.

Goed service

Prima geholpen.

Er is voldoende aandacht om je te helpen!

Goedkoop en accuraat prima dus

Prima prijs en verzendkosten Goed en op tijd geleverd

prima service

Online besteld, keurig geïnformeerd over de wijze en tijd van afleveren

Heel goede service

Snelle levering ook.

Goede bezorgservice

vriendelijk en correct

Vriendelijk en deskundig advies.

Echt super!

Fijn betrouwbaar bedrijf. Professioneel! 2 keer een schutting besteld. Door omstandigheden kon ik de schuttingdelen niet thuis opslaan. Super service van de Firma. Erg tevreden!

Bestelling klopte niet bij ophalen

Bestelling klopte totaal niet zoals we weekend er voor hadden uitgezocht en was duurder dan offerte hier door !!

goede, vriendelijke en snelle service

Aan de telefoon werd ik vriendelijk en goed geholpen met mijn vragen. Bestelling plaatsen ging makkelijk, bezorging ging helemaal naar wens en de kwaliteit van de producten is goed.

Steengoed

Gewoon goed

Uitstekende service en aardig personeel

Wij zijn super goed geholpen met de aanschaf van de materialen voor onze voortuin. De medewerkers denken met je mee en zetten dat stapje extra. Wij komen zeker terug!

Ik heb een voor raad tegels gekocht maar door ziekte kon ik het niet laten bezorgen naar een jaar werd mij gevraagd of ik ze nog wilde hebben dat ging nog niet toen hebben ze mij als al het geld terug betaald. Vroeger ging ik ook naar dit bedrijf. Top materiaal en vriendelijk mensen.

Kwaliteit voor scherpe prijs en stipte bezorging.

Zeer betrouwbaar bedrijf, komen afspraken na en voordelig op internet. Een aanrader!

Goede afspraken

Prettig geholpen en volgens afspraak goede leveringen

Een bedrijf met goede service en vriendelijk behulpzaam personeel.

Wij hebben de achtertuin een complete metamorfose gegeven. De adviezen van Weulen Kranenbarg hebben hier mede aan bijgedragen. Ook de levering van alle spulletjes ging op afspraak en zijn netjes bezorgd. Kortom een aanrader voor een mooi resultaat.

netjes en vriendelijk geholpen!

Top die ACO Slimline goten voor het terras. Heel fraai!

Vlot, vriendelijk en flexibel

Nadat we eerst online grind A besteld hadden, wilden we uiteindelijk toch grind B. Was geen probleem. Ook fijn meegedacht: de aanhanger lenen is handiger dan thuis zo'n big bag leegscheppen. Toen de medewerker, die de aanhanger had gevuld, ook nog eens de weg vrij maakte zodat we vlot konden vertrekken waren we helemaal blij.

Alle materialen op 1 plek en snel geleverd

Onze ervaring is dat dat er ervaren mensen werken die goed advies geven en meedenken met de klant. Ook het afleveren van de gekochte goederen gaat in overleg. Kortom een mooi bedrijf met ervaren en vriendelijk personeel.

Klantgericht en goede voorlichting

Ruurloseweg 45 A

7251 LA Vorden

Over Weulen Kranenbarg Tuin en Erf

Weulen Kranenbarg Tuin & Erf is al decennia lang dé betrouwbare leverancier in de Achterhoek van bestrating, terrastegels, tuinhout, schuttingen, overkappingen, grind, split & zand en meer... Bestel uw tuinmaterialen online in de uitgebreide webshop of bezoek de showtuin van meer dan 3000 m²! Op het afhaalterrein staat een groot assortiment tuinmaterialen op voorraad, waardoor Direct afhalen of bezorgen beide mogelijk zijn! Graag tot ziens!