Groot assortiment en snel geleverd

De stenen die ik zocht had WK in het assortiment. Na bestelling werd het vlot en netjes afgeleverd.

Super!

Super fijn geholpen, snel geleverd.

Goed spul

Kwaliteit was goed

Prima winkel, goede service

Betonbielzen en zand gehaald, als altijd vriendelijk en goede service en niet te duur

Het hangt ervan af wie je helpt...

Er werd recentelijk een partij tegels bij ons afgeleverd. Helaas had de chauffeur niet in de gaten dat onze oprit nogal afloopt. Gevolg: bij het losmaken van een spanband vielen tegels om en braken er een paar. Gevraagd om hulp was de reactie eigenlijk samen te vatten als: zoek het maar uit. Daar komen wij niet voor. Die reactie kwam van een medewerker waar ik al eerder een zekere klantonvriendelijkheid bij had bespeurd. Want toen ik - noodgedwongen - nog een keer naar het bedrijf ging werd ik uitermate vriendelijk en meedenkend door een andere medewerker geholpen. Dus een mix aan ervaringen!

Overzichtelijk, makkelijk en veel voorraad

Of je nou 1 paal van 300x80 nodig bent , een paar nieuwe 30x30 tegels of een oplegger vol klinkers, ze hebt ut !

Prima service en snelle levering

Werd goed geadviseerd bij het maken van de juiste keuze

Vriendelijk en goemijn aanbevelingd geholpen

Mijn aanbeveling

Hallo, wat kan ik zeggen? Uitstekende service, goederen zeer snel geleverd, complete professionaliteit, niets meer en niets minder. Ik beveel ze iedereen aan.

Prima geholpen

Mijn artikel moest besteld worden maar was met een paar dagen aanwezig.

Heel goed geholpen

Top !

Eerder geleverd dan verwacht.

prima geholpen

prima service

Prima service, alleen soms producten die niet op voorraad zijn onduidelijk tijden wanneer de levering is

Mooie producten, goede service

Wij hebben er stenen (waaltjes) gekocht voor onze tuin en deze laten bezorgen. Goede service, kundige vakmensen

perfect geholpen

prima service en klant vriendelijk

Vakkundig en goed geadviseerd

Goed en vakkundig geholpen

Goede bezorgservice, alles op afgesproken plek, achter schutting, gezet

Schijn bedriegt

We hebben een aantal rolborders gekocht van hardhout met het idee het gaat langer mee. Bij het uitrollen waren er al een paar plankjes los met een paar nietjes weer vastgezet klaar dacht ik, nu blijkt dat ik alles opnieuw moet nieten de nieten zijn veel te kort de plankjes vallen er zomaar af dit is weer een vorm van jammer. Schijn bedriegt dus het lijkt mooi maar het is het net niet.

prima service bij retour

correcte afhandeling

Goede service prijs

Afspraak is afspraak en goede monteurs.

Goede spullen, proces kan beter

Prima website en uitgebreid assortiment. Het proces voor nieuwe klanten bij aankomst is wat onduidelijk. Het is niet duidelijk dat je voorbij de slagboom mag rijden om spullen in te laden. 1e keer heb ik lopen zeulen met heidematten. Ook de bezetting achter balie vertraagt nogal, lang staan wachten. Bij een 2e bezoek was een file bij uitrijden slagboom omdat het nogal rommelig is, omdat je je kofferbak moeten laten controleren maar dus eerst weer naar binnen moet om iemand erbij te halen Kortom dit kan handiger, middels duidelijke instructies op borden bv.

Netjes op tijd geleverd en exact op de juiste plek neer gezet waar ik het had getekend

Niet zo goed

Wij hebben 160 m2 straatwerk gekocht maar 8 m2 kan niet retour omdat het volgens Weulen rechtstreeks van de fabriek komt. Terwijl ze volgens de website wel 3 m2 Grastegels op voorraad hebben. Een slechte service

goed geholpen en snelle reacties op emails

Super goed geholpen bij bestelling van maatwerk tuinpoort. Topkwaliteit poort, levering volgens afspraak.

Ruurloseweg 45 A

7251 LA Vorden

Over Weulen Kranenbarg Tuin en Erf

Weulen Kranenbarg Tuin & Erf is al decennia lang dé betrouwbare leverancier in de Achterhoek van bestrating, terrastegels, tuinhout, schuttingen, overkappingen, grind, split & zand en meer... Bestel uw tuinmaterialen online in de uitgebreide webshop of bezoek de showtuin van meer dan 3000 m²! Op het afhaalterrein staat een groot assortiment tuinmaterialen op voorraad, waardoor Direct afhalen of bezorgen beide mogelijk zijn! Graag tot ziens!