Laden reviews...
69 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten reageren consequent positief op het vriendelijke personeel, snelle levering en heldere productadviezen. De collectie en prijs-kwaliteitsverhouding worden vaak genoemd als sterke punten. Enkele reacties gaan over retourmogelijkheden en afspraken bij levering; deze punten worden doorgaans opgelost. De algehele ervaring blijft positief.
De stenen die ik zocht had WK in het assortiment. Na bestelling werd het vlot en netjes afgeleverd.
9 June 2026
Patrick
Westervoort
Beste Patrick,
Bedankt voor uw mooie review, wij hebben inderdaad diverse tegels en sierbestrating op voorraad. Wist u dat u teveel bestelde artikelen die wij op voorraad hebben ook retour kunt brengen, volgens onze retour voorwaarden, lees hier meer over online; https://weulenkranenbarg.nl/levering-retouren
We zien u graag weer eens terug,
Met vriendelijke groet
Team Weulen Kranenbarg
Super fijn geholpen, snel geleverd.
9 June 2026
Dhr./Mevr. D Groot Jebbink
Beste meneer mevrouw Groot Jebbink,
Goed om van u te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en de snelheid van de levering, wellicht tot ziens.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop
Vriendelijke groet,
Kwaliteit was goed
8 June 2026
Bouwe Idzenga
Elst
Betonbielzen en zand gehaald, als altijd vriendelijk en goede service en niet te duur
7 June 2026
Chris Peters
Warnsveld
Beste Chris Peters,
Bedankt, wij wensen u veel succes met het verwerken van de aangeschafte materialen!
Vriendelijke groet, team Weulen Kranenbarg
Er werd recentelijk een partij tegels bij ons afgeleverd. Helaas had de chauffeur niet in de gaten dat onze oprit nogal afloopt. Gevolg: bij het losmaken van een spanband vielen tegels om en braken er een paar. Gevraagd om hulp was de reactie eigenlijk samen te vatten als: zoek het maar uit. Daar komen wij niet voor. Die reactie kwam van een medewerker waar ik al eerder een zekere klantonvriendelijkheid bij had bespeurd. Want toen ik - noodgedwongen - nog een keer naar het bedrijf ging werd ik uitermate vriendelijk en meedenkend door een andere medewerker geholpen. Dus een mix aan ervaringen!
Dhr./Mevr. A.G. van Dijk
Ruurlo
Beste meneer, mevrouw van Dijk,
Jammer om te horen dat de tegels bij het verwijderen van de verpakkingsbandjes omgevallen zijn. Onze chauffeur zet de materialen op de best mogelijke plek, maar zal niet altijd rekening kunnen houden met het feit dat een oprit schuin is. Helaas kunnen wij omgevallen tegels ook niet meer oppakken met de kraan, en verplaatsen.
Wij vinden het wel vervelend om te lezen dat u onze reactie op dat moment als klantonvriendelijk heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de indruk die wij willen achterlaten. Fijn om te horen dat u bij uw volgende bezoek door een collega wel vriendelijk en behulpzaam bent geholpen. We nemen uw feedback mee en zullen dit intern bespreken, zodat we onze service kunnen blijven verbeteren.
Bedankt voor uw feedback en veel succes met uw tegelproject.
Met vriendelijke groet,
Team Weulen Kranenbarg
Of je nou 1 paal van 300x80 nodig bent , een paar nieuwe 30x30 tegels of een oplegger vol klinkers, ze hebt ut !
Freddy Lageschaar
Kranenburg -Vorden
Beste Freddy Lageschaar,
We hebben inderdaad een groot assortiment met zo'n beetje alles voor de tuin! Dus alles in één keer bestellen, dat geeft gemak.
Bedankt voor uw positieve review.
Wij zien u graag weer,
Met vriendelijke groet,
Team Weulen Kranenbarg
Werd goed geadviseerd bij het maken van de juiste keuze
Dhr./Mevr. Barendsen
Warnsveld
Beste meneer, mevrouw Barendsen,
Bedankt voor uw mooie review, onze medewerkers geven altijd graag advies. Goed om te horen dat u dat waardeert.
Veel plezier de komende jaren van uw aankoop :)
Vriendelijke groet,
Mijn aanbeveling
Dhr./Mevr. G, Jansen
Duiven
Hallo, wat kan ik zeggen? Uitstekende service, goederen zeer snel geleverd, complete professionaliteit, niets meer en niets minder. Ik beveel ze iedereen aan.
Dhr./Mevr. R. Lochinski
Heel erg bedankt!
Mijn artikel moest besteld worden maar was met een paar dagen aanwezig.
Dhr./Mevr. P.J. Sonneveld
Beste meneer mevrouw Sonneveld,
Goed om te horen dat u tevreden bent over de snelheid van de levering. Wij proberen materialen die wij niet op voorraad hebben, zo snel als mogelijk van de fabriek binnen te krijgen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.
Vriendelijke groeten,
Heel goed geholpen
Dhr./Mevr. Overbeek
Vorden
Eerder geleverd dan verwacht.
Harm
Vorden
prima service
Dhr./Mevr. Groot Wassink
KEYENBORG
Prima service, alleen soms producten die niet op voorraad zijn onduidelijk tijden wanneer de levering is
Dhr./Mevr.
Zutphen
Wij hebben er stenen (waaltjes) gekocht voor onze tuin en deze laten bezorgen. Goede service, kundige vakmensen
Dhr./Mevr. Wullink
Hengelo gld
prima service en klant vriendelijk
Dhr./Mevr. Nijenhuis
Beste meneer, mevrouw Nijenhuis,
Bedankt voor uw mooie review, wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop, en wellicht nog eens tot ziens.
Goed en vakkundig geholpen
Jan Jansen
Beste Jan,
Bedankt voor uw mooie cijfer! Daar doen we het voor.
Vriendelijke groeten, team Weulen Kranenbarg
Goede bezorgservice, alles op afgesproken plek, achter schutting, gezet
Hans
Beste Hans,
Bedankt voor de positieve review. Onze chauffeurs zijn dagelijks onderweg in de regio en proberen altijd de materialen, voor zover mogelijk met onze kraan, op de gewenste plek neer te zetten :), wij wensen u veel plezier met de aangekochte materialen.
Vriendelijke groeten, team Weulen Kranenbarg
We hebben een aantal rolborders gekocht van hardhout met het idee het gaat langer mee. Bij het uitrollen waren er al een paar plankjes los met een paar nietjes weer vastgezet klaar dacht ik, nu blijkt dat ik alles opnieuw moet nieten de nieten zijn veel te kort de plankjes vallen er zomaar af dit is weer een vorm van jammer. Schijn bedriegt dus het lijkt mooi maar het is het net niet.
Beveelt niet aan
Dhr./Mevr. Fiering
Oosterbeek
Goedemiddag meneer/mevrouw Fiering,
Wat jammer dat de rolborders niet voldoen aan de kwaliteit, wij hadden dit graag direct van u vernomen, zodat wij dit netjes met u hadden kunnen oplossen. Wij nemen nog even contact met u op.
correcte afhandeling
Dhr./Mevr. Hukker
Ruurlo
Beste meneer, mevrouw Hukker,
Fijn dat u tevreden bent over het retourneren. Het kan natuurlijk gebeuren dat u iets teveel heeft, voorraadartikelen kunnen dan inderdaad onder voorwaarden retour.
Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop.
Vriendelijke groeten, team Weulen Kranenbarg
Afspraak is afspraak en goede monteurs.
Ap Mulder
DUIVEN
Beste Ap Mulder,
Goed om te horen dat u tevreden bent over zowel de levering als de montage.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop
Vriendelijke groeten, team Weulen Kranenbarg
Prima website en uitgebreid assortiment. Het proces voor nieuwe klanten bij aankomst is wat onduidelijk. Het is niet duidelijk dat je voorbij de slagboom mag rijden om spullen in te laden. 1e keer heb ik lopen zeulen met heidematten. Ook de bezetting achter balie vertraagt nogal, lang staan wachten. Bij een 2e bezoek was een file bij uitrijden slagboom omdat het nogal rommelig is, omdat je je kofferbak moeten laten controleren maar dus eerst weer naar binnen moet om iemand erbij te halen Kortom dit kan handiger, middels duidelijke instructies op borden bv.
Beveelt niet aan
Roger
Beste Roger,
Bedankt voor uw review, helaas was het op dat moment erg druk op ons terrein, en onze excuses dat u heeft moeten wachten. Tevens bedankt voor de tip om een bord te plaatsen, daar gaan we mee aan de slag.
Vriendelijke groeten, team Weulen Kranenbarg
Netjes op tijd geleverd en exact op de juiste plek neer gezet waar ik het had getekend
Dhr./Mevr. Beekman
Eefde
Wij hebben 160 m2 straatwerk gekocht maar 8 m2 kan niet retour omdat het volgens Weulen rechtstreeks van de fabriek komt. Terwijl ze volgens de website wel 3 m2 Grastegels op voorraad hebben. Een slechte service
25 May 2026
Jan van Dongeren
Goedemiddag meneer van Dongeren,
Jammer om te horen dat u niet tevreden bent. Wij hebben meerdere typen grastegels en grasblokken in ons assortiment, met elk een eigen patroon, afmeting of kleur. Sommige grastegels hebben wij op ons terrein op voorraad staan, hiervan staat de voorraad vermeld in de webshop en deze kunnen onder voorwaarden retour. De grastegels die u besteld heeft hebben wij echter niet op voorraad staan en zijn inderdaad speciaal voor u besteld. Wij wensen u alsnog veel plezier van uw aankoop.
Super goed geholpen bij bestelling van maatwerk tuinpoort. Topkwaliteit poort, levering volgens afspraak.
8 March 2026
Henk van der Gouw
Empe
Goed om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe tuinpoort, Wij zijn ook enthousiast over het mooie exemplaar dat wij hebben mogen leveren, wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop.
Weulen Kranenbarg Tuin & Erf is al decennia lang dé betrouwbare leverancier in de Achterhoek van bestrating, terrastegels, tuinhout, schuttingen, overkappingen, grind, split & zand en meer... Bestel uw tuinmaterialen online in de uitgebreide webshop of bezoek de showtuin van meer dan 3000 m²! Op het afhaalterrein staat een groot assortiment tuinmaterialen op voorraad, waardoor Direct afhalen of bezorgen beide mogelijk zijn!
Graag tot ziens!
Ruurloseweg 45 A