Laden reviews...
40 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews zijn overwegend positief. Klanten waarderen vakmanschap, betrouwbaarheid en service. Enkele opmerkingen gaan over planningsafspraken en communicatie die beter kunnen. Al met al een tevreden beeld van de ervaring.
Goede afspraken. Fijne medewerkers hoge kwaliteit en goede afwerking
7 April 2025
Frans
Deurne
Wij hebben nieuwe kozijnen met triple glas laten plaatsen en wij zijn er erg tevreden over! Goede afwerking waardoor we er zelf geen werk aan hebben. Vriendelijk personeel, professioneel en goede service. Zeker een aanrader!
21 March 2025
Theunissen
Horst
Volgens afspraak zijn voor en achter mijn deuren geplaatst. Ik heb gekozen voor 2 kunststof deuren met kunstof kozijnen en kunstof dorpels. De deuren kwamen veel eerder binnen dan verwacht. Alles is keurig afgewerkt en de oude deuren en kozijnen zijn afgevoerd. Ik merk dat er geen tocht meer is bij de deuren zoals bij mijn oude deuren. Complimenten!
12 March 2025
Antoine
zijn altijd behulpzaam.
26 February 2025
familie Matakoepan
Deurne
Er werd goed met mijn wensen meegedacht, coöperatieve en vriendelijke houding van de monteurs. Kwaliteit van het nieuwe houten kozijn zeer goed en keurig geplaatst. 1 puntje ter verbetering: er was mij verteld dat de monteurs tussen 7.00 en 7.30 uur zouden arriveren en uiteindelijk belden ze om 9.10 uur aan. Misschien handig om de klant beter te informeren over de aankomst van de monteurs. Ik had dat op prijs gesteld.
31 January 2025
familie Hendrix
Eindhoven
Volgens afspraak en levering, uitgevoerd.
17 January 2025
familie Janssen
Neerkant
Vanaf het eerste moment heldere informatie. Goede communicatie. Kwalitatief goed werk geleverd.
14 January 2025
familie Raimond
Helmond
Ons gesprek in de showroom was prettig, duidelijk. Alleen achteraf gezien niet duidelijk onze wensen waargenomen. Ook onze fout bij controle van offerte. Wel met een mooie, goede oplossing gekomen vanuit Pascal Ramen en Deuren. Een vriendelijke benadering en snelle reactie op vragen. De jongens van de montage waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ook met het uitleggen van de winterstand. Pascal Ramen en Deuren dank jullie wel.
19 December 2024
Clarissa
Sevenum
Ik heb dit bedrijf ervaren als meedenkend. Wegens vertraging in de bouw hebben wij een aantal keren de levering uit moeten stellen. Dit was geen probleem en is de samenwerken (medewerking) vlot verlopen. Plaatsen/monteren van de materialen ging ook vlot en netjes. Afwerking van de materialen is ook van hoog niveau.
10 December 2024
Jos
Venlo
Prettig contact en uitstekend werk geleverd.
2 December 2024
Familie Zeegers
Deurne
Op tijd netjes werk afgeleverd
19 November 2024
familie janssen
Deurne
Ze hebben fantastisch gewerkt. Het waren fijne mensen om in huis te hebben. -Het zou nog heel fijn zijn, om een iets mooiere afwerking te krijgen bij de buitenmuur. Zodat het wat fraaier eruit ziet. Zo mogelijk met een kit- of siliconenrand. - Graag nog witte afsluitdopjes op de schroeven van de verticale lijsten van de screens.
18 November 2024
Rovers
Geldrop
Zeer tevreden met het eind resultaat. De monteurs zijn erg vakkundig en hebben top werk geleverd, alles tot in de puntjes verzorgd.
8 November 2024
joan
VALKENSWAARD
WAT EEN PROFESSIONALS WAT EEN VAKKENNIS WAT EEN ACCURATESSE Randy en Joost van Pascal Ramen en Deuren uit Deurne hebben een topprestatie geleverd waaraan ze met genoegen zullen terugdenken. Qua werk en ook qua werksfeer. Op de twee balkons (eerste en tweede verdieping) moesten de oude houten kozijnen en deuren worden vervangen door kunststof exemplaren. Een op afstand bestuurbare minikraan moest er aan te pas komen om alles op de juiste plek te hijsen. Bij deze mijn grote complimenten voor de twee mannen met de gouden handen, Randy en Joost. Het ziet er prachtig uit!!! Zelfs een behoorlijke dosis humor ontbrak niet bij de twee kanjers. Randy bracht zelfs menigmaal zijn zangtalent te gehore. (zij het op gepast geluidsniveau). Er werd gewerkt met veel plezier, dat merkte je aan alles, Beste Randy en Joost, driemaal chapeau voor jullie topprestatie!!! Bedankt bedankt bedankt! Manuel Helmond
4 November 2024
dhr Manuel Fober
HELMOND
Heel fijn bedrijf, geven goed advies, En vriendelijk. Echt aan te raden.
4 November 2024
familie Franssen
Venray
Vakkundige mannen, gaan netjes en secuur te werken! Een volledig onbezorgde verbouwing gehad. Alles gegaan zoals afgesproken.
28 October 2024
familie van Dijk - Verstegen
Venray
Nette medewerkers die het vak verstaan. Plaatsing kozijnen perfect geplaatst
26 October 2024
familie Hoevers
Helmond
Pascal Ramen en Deuren heeft conform de aangegeven levertijd de ramen en deuren geleverd en gemonteerd. De kwaliteit is prima in orde. Wat in het bijzonder opvalt is de zorgvuldige afwerking aan de binnenkant van de raam- en deurkozijnen. Super netjes! Fam. Dingemanse
23 October 2024
Fam. Dingemanse
Neerkant
Intake in Deurne zeer goed, plaatsen van 2 kozijnen ook zonder problemen en erg goed afgewerkt
11 October 2024
familie Lintermans
Helmond
Zeer nette kozijnen en ramen geleverd Monteurs zeer net gewerkt En alles netjes opgeruimd Alles zoals afgesproken En de afwerking zeer netjes gedaan Alom zou ik dit bedrijf zeer aanraden
10 October 2024
AFPHM
Helmond
Nieuwe voordeur laten plaatsen, perfect gedaan. ze hebben nadat het kozijn en de deur is geplaatst alles weer bijgewerkt. ( plinten aan de binnenkant weer netjes geplaatst.) Heel aardige mannen die de klus hebben gedaan. Het bedrijf is zeker een aanrader.
4 October 2024
familie
Heusden gem. Asten
Goed advies, duidelijk en heb je vragen is dat nooit lastig voor hun.
26 September 2024
familie Franssen
Venray
Proces van begin tot eind verliep soepel
Beveelt niet aan
20 September 2024
Verhaag
Venray
Vanaf offerte t/m plaatsing en oplevering zeer professioneel. De kunststof ramen met rolluiken, de nieuwe voordeur en de garagepui stralen kwaliteit uit. Wij zijn er zeer tevreden mee
16 September 2024
Reintjes
Venray
Prima vakwerk, alleen jammer dat een omschrijving als “grote slaapkamer” bij de monteurs misverstanden opriep, waardoor een reeds geplaatst raam verzet moest worden
6 September 2024
familie