Filters

10

Super

Werken netjes super mannen. Super geholpen in de showroom met het kopen van de voordeur .

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden met een prachtig resultaat!

Er is geen woord teveel gezegd bij het resultaat van onze kozijnen. De mannen hebben zeer secuur gewerkt, de binnenkant is prachtig afgewerkt en het ziet er gewoon fantastisch uit. Voor ons geen ander bedrijf meer! Absolute aanbeveling!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend proces, meedenkend bedrijf en fantastisch resultaat.

In een zorgvuldig proces met de adviseur zijn de juiste keuzes gemaakt. Alle mogelijkheden die wij en de adviseur zien, worden gewogen. Alle tijd gekregen om onze afwegingen te maken. Bij het inmeten worden de werkzaamheden goed toegelicht. Het plaatsen van de acht kozijnen gebeurt zeer vakkundig en met een prettige samenwerking. Uitstekende afwerking. We zijn uitermate tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles netjes geplaatst en afgewerkt

Er was 1 deur beschadig deze werd meteen omgeruild. goede monteurs die ook mee denken met mooie afwerking

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige samenwerking vakkundige plaatsing

Van het begin tot het einde heb ik mijn samenwerking met Pascal Ramen en deuren als zeer professioneel en prettig ervaren , ze komen hun afspraken meer als goed na , en hebben vakkundige mensen die alles zeer netjes plaatsen. Afwerking ziet er ook prima uit.. en kwalitatief goede kozijnen en degelijke deuren.. Ik ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top levering en afwerking

Komen hun afspraken na en leveren goed product. Goede nette afwerking door aardige en deskundig personeel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Bedrijf met vele mogelijkheden

Onze ervaring is dat het een fijn bedrijf is om een project mee te maken. En ze voldoende keuze hebben om er altijd te slagen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Afspraken worden nagekomen

Goede communicatie en vriendelijke en nette mensen die de kozijnen kwamen plaatsen.

 • Aanbevelen? Ja
5

Van spannend voortraject naar een deceptie na plaatsing.

Door stil te staan bij de verschillende mogelijkheden van een schuifpui, met tijd voor details, heeft Pascal bij ons enthousiasme gewekt voor de aanschaf ervan. Een eerder genoemde leverweek bleek helaas niet haalbaar te zijn. Hoe begrijpelijk ook de reden voor het uitstel was, betekende dit dat onze woningverbouwing opnieuw moest worden ingepland. De montage van de schuifpui is uitgelopen op een deceptie, want verkeerd geplaatst, wat pas bleek na diverse opvolgende werkzaamheden. Het betekende aanzienlijke vertraging, alsmede een behoorlijke kostenpost voor herstel van de gevolgschade. Bij de corrigerende actie om de schuifpui alsnog goed te plaatsen viel op dat er nog een andere constructiefout was gemaakt... Jammer, dat de plaatsing van de pui niet vakkundig is gedaan en daardoor langere tijd het zicht heeft ontnomen op het te verwachten plezier van de schuifpui.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooie kozijnen

Ze kwamen ruim op tijd de kozijnen vervangen. Aan de binnen en buitenkant erg netjes afgewerkt. Zeer tevreden over het resultaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Ze leveren goed werk. Werken netjes en perfect. Ze laten de werkplek opgeruimd achter. Over het eindresultaat ben ik erg tevreden. Er was 1 rooster verkeerd geleverd, maar dit was binnen korte tijd hersteld. Ik kan iedereen aanraden om bij jullie de deuren en kozijnen te bestellen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top kwaliteit

vanaf het eerste contact tot en met het afwerken van de laatste loodjes (letterlijk), prima ervaring met dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Vriendelijke benadering. Deskundig personeel, alles netjes afgehandeld.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed advies met een goede afwerking

Ben heel goed en fijn voorgelicht. En de uitvoering is ook zo zoals jullie zeggen. Goed werk, degelijke en nette kozijnen met een goede afwerking. Helaas met hier en daar wat schade dus moet toch nog even zelf aan de gang. Maar dat is dan het risico van een renovatie. Had ook iets meer van de projectbegeleider verwacht. (Bvb een nacontrole)

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt helemaal top van begin tot eind.

Tijdens de kennismaking met Paul, hadden wij al snel meteen een gevoel van dit is het! Het voelde super vetrouwd en er werdt goed geluisterd naar onze wensen, vervolgens kregen we daar een mooi bijpassend advies over. Mensen geven soms aan dat er haast geen contact meer plaats vindt na de getekende offerte tot aan montage. Ik zou zelf denken geen nieuw is goed nieuws! Verder was de dag van montage top verlopen, vakmannen waren mooi op tijd en heel netjes! ( ben de namen vergeten:( natuurlijk koffie aangeboden en na een halfdagje was het al weer gepiept en het resultaat mag er wezen!!! Gezien ons projectje nog voorloppig niet ten einde is komende jaren, mogen zij zeker hiervoor terugkomen!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Net bedrijf met duidelijke communicatie

Top

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik ben heel tevreden over dit bedrijf.

Het zijn degelijke en mooie kozijnen, ramen en deuren. Zeer profecioneel geplaats en goed afgewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het hele traject, van eerste bezoek aan showroom tot uitzwaaien van de monteur verliep prima!

Gewoon goed werk geleverd, open en eerlijke communicatie, netjes gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed

Goed. Communicatie over het terugkomen kan beter. Alles super netjes afgewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
9

leveren kwaliteit en komen afspraken na voor een goede prijs kwaliteits verhouding!

Mijn ervaring is erg prettig. Vanaf het kennismakingsgesprek werd ons alles duidelijk uitgelegd en het hele proces tot aan het plaatsen is dan ook soepel verlopen. Als ik vragen had werden deze goed en duidelijk beantwoord. Zeker een aanrader om voor hier voor top kozijnen te kiezen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dik tevreden!

Fijn geholpen in de showroom. Volgens planning een afspraak voor de plaatsing. Aardige monteurs die meedachten en alles netjes geplaatst hebben. Wij zijn blij :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Toppers van Pascal

Pascal ramen en deuren, echt een aanrader Vanaf het eerste bezoek bij Pascal(verkoper Paul), waren wij het eens dat wij bij Pascal zouden kopen. Paul heeft ons professioneel voorzien van alle informatie en daar waar nodig de offerte meerdere malen naar tevredenheid aangepast. De aangename verrassing kwam op de eerste dag van montage door Randy en Joost deze jonge professionele mannen hebben alles in perfectie afgewerkt. Onze verwachtingen waren hoog maar Joost en Randy hebben deze verwachtingen ruimschoots overtroffen alles is tot in de kleinste details perfect afgewerkt niets is over het hoofd gezien door Randy en Joost. Een grote pluim voor Randy en Joost en voor alle medewerkers van Pascal. Ons huis heeft een prachtige uitstraling hierdoor gekregen. Wij zijn voor 200% tevreden. Een echte aanrader voor degenen die ramen en deuren willen aanschaffen! Ons advies ga regelrecht naar Pascal Ramen en Deuren te Deurne

 • Aanbevelen? Ja
10

Pascal ramen en deuren: een aanrader!

Vanaf het bezoek aan de showroom (verkoper Paul), de afspraken daarna (Werner) en de montage (Joost en Randy): niets dan lof voor alle mensen van Pascal ramen en deuren. Paul nam alle tijd om ons te informeren op een deskundige en hoffelijke manier. Dat gaf ons een heel plezierige indruk van het bedrijf. Daarna hadden we wat pech met een extern ingehuurd bedrijf, maar Werner heeft dit op een professionele en klantvriendelijke manier opgelost. De monteurs Joost en Randy waren heel vriendelijk en deskundig. Ze wisten bovendien in een flink tempo de klus te klaren. Er was onderling een goede taakverdeling. Ook naderhand was alles mooi opgeruimd. Conclusie: een echt team, goede communicatie en heel fatsoenlijk naar de klanten. Uit ervaring weten we dat dit geen vanzelfsprekendheid is! Een echte aanrader voor degenen die ramen en deuren willen aanschaffen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een mooie voordeur naar wens

Van ontwerp tot plaatsing prettig ervaren. Nalevering extra slot werd meteen in gang gezet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service en plaatsing va onze kozijnen. Flexibiliteit can planning (Werner) is gewelidig!

Top service en plaatsing va onze kozijnen. Flexibiliteit can planning (Werner) is gewelidig!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd